reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
dorota123456789 - Strasznie się cieszę, że szef postanowił zatrudnić Twojego M :tak:. To naprawdę wspaniałe wieści :-)! A porodem się nie przejmuj ;-). Myślę, że gdyby akcja porodowa zaczęła się dla Was "nie w porę" ;-) to Boss dałby M na tą wyjątkową okazję - specjalną przepustkę :tak:.

Magdasf1 - Oby ten brak dolegliwości - faktycznie był zapowiedzią rychłego porodu ;-).

A ja sobie trochę pospałam i wypoczęłam :tak:. Mężuś przyszedł się do mnie utulić, a teraz sam lula jak małe bobo :tak::-D. Jak wstanie trzeba będzie przygotować coś do jedzenia, bo wstyd się przyznać, ale jeszcze nawet obiadu nie jedliśmy :zawstydzona/y:. A co tam! :happy2:

Ania mój M jada w pracy na stołówce a dla mnei samej nie zawsze chce mi sie cokolwiek robić.

Dzisiaj na obiad dogadząłam sobie frytkami:sorry2:

Kaka z tymi zapalkami i roznymi sposobami to ona chyba sa dobre tylko na zabicie czasu w oczekiwaniu na porod;-)ale co tam zapalki tez mozna pozbierac:-D
ja dzisiaj muffiny czekoladowe upieklam:tak:i jesli mama nie wroci z pracy na czas to nic jej nie zostanie:zawstydzona/y:musze je gdzies schowac bo nie mogle sie powstrzymac:tak:
M dzisiaj pisal....:szok::wściekła/y::-Dze ma nadzieje ze u mnie wszystko ok(tylko po co jesli mnie nienawidzi niby:confused::-p), ze mam ucalowac od niego Rafalka i mowic czasami cos o nim:szok:no przeciez mowie...jak go wyzywam to mowie...:-p:tak:a tak na powaznie to kiedys bede musiala cos o nim mu powiedziec....:sorry2:

ANNA fajnie ze wypoczelas :tak:A z tym wypuszczeniem mojego na porod to wyglada to tak ze jak M bedzie mial dniowke i akurat jeszcze bedzie robil z jakims innym chlopakiem to moze szef go zwolni na porod Ale czasto nawet w dzien chlopcy sa sami i wtedy nie bedzie mogl sie wyrwac bo ktos musi byc.A jesli chodzi o nocke to zawsze faceci sa sami i wtedy sie napewno nie da go zwolnic Ale tak jak pisalam to zalezy o ktorej sie zacznie i jak dlugo bede rodzila bo moze M zdazy dojsc jak co :tak:
Dzwonilam do przyjacilki i ona dzis wieczorem poda mi swoj grafik na pazdziernik i jak co to ona ze mna bedzie rodzic albo zacznie hehehe bo moze z M skoncze Wiec to jest teraz jedna wielka niewiadoma:szok:

ASIU no kiedys chyba bedziesz musiala cos M o Rafalku napisac :baffled:

Dzien Dobry.
Z ogromna przyjemnoscia informuje ze 30/9/2008 o godz. 0:15
przyszla na swiat nasza mala Nicole, waga 4.055kg, zostala poczeta metoda naturalna.
Szczesliwy Tata:-D

P.S. Czarna - dziekujemy za troske!!!

Wcale nie bede musiala mu nic pisac. to jest tylko i wylacznie moja dobra wola. ja niedlugo zmieniam numer i nie mam zamiaru nawet miec jego nr w nowym telefonie.a on niech sie buja.nawet w papierach Rafalka go przeciez nie bedzie.zreszta nie mam obowiazku takiego.
tylko mi chodzi o to ze Rafalkowi bede musiala kiedys w koncu cos o nim powiedziec.ale na szczescie do tego momentu jest jeszcze troche czasu.
-----------------------
Aaaaaaale jaja!!!!!no to niezla niespodzianke nam zrobiliscie:)
Aga i szczesliwy tatusiu ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale niespodzianka

OGROMNE GRATULACJE DLA CAŁEJ WASZEJ TRÓJKI, OBY NICOLE ZAWSZE ZDROWA BYŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry