reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Jak czytałam w ksiażce, że kobiety cieżarne mogą nie trzymać moczu to cieszyłam sie, ze mnie to nie dotyczy i proszę:baffled:
Kaka, tylko mocz ma żółty lub choćby jasnożółty kolor, a u mnie wkladka byla po prostu mokra.... Może to śluz, taki wodnisty?:eek:

No dobra, biorę sie do roboty, bo szkoda dnia. Zjadlam lunch, wstawilam pranie, jeszcze jedno w drodze, bo muszę najpierw pozapierać:sorry: A na obiad grilujemy dziś pierś z kurczaka i ziemniaczki :tak::-D
Trzymam kciuki za Dwupaczki!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Gosiu tak czy siak juz się sytuacja nie powtórzyła więc to napewno fałszywy alarm był.

U mnie wyszło słoneczko a mnie dopadł len i chyba moje plany legną w gruzach...chętnie poszłabym na spacer do lasu ale sama się nie wybiorę...

I tak sobie myśle, herbatka z cytrynką czy kawusia??

Dziękuję Wam wszystkim serdecznie za te słowa otuchy...wiele dla mnie znaczą...
Rozmawiałam z mamą. Pomogą nam tak jak tylko będą mogli...heh choć też im nie jest lekko...
Tata musi teraz zmienić pracę bo w tej już 10 lat u prywaciaża i tylko go wykorzystuje...
Pracuje non-stop (tylko raz w tyg w domciu reszta w delegacji) a zarabia marne grosze...
Mój M kompletnie się załamał...nie pokazywałam przy nim,ze tak mnie to uderzyło...powiedziałam,że damy radę ważne,że jesteśmy razem,że mamy dach nad głową i rodzinę. Rano pojechał do pracy (a ja dałam upust swoim emocjom...wiem,że to zle...bo Ruben pozniej strasznie kopał i się wiercił) Ale gdybym nieodreagowała było by jeszcze gorzej...
Rodziców poproszę tylko o to co niezbędne...wiem,ze ten m-ąc będzie ciężki...
Jeszcze raz Wam dziękuję-jesteście wszystkie Kochane

Majeczko czasem lepiej odreagowac niz wszystko dusić w sobie. Rubenek nieługo pojawi się na świecie i to będzie dla Was nagroda:tak:

Czesc dziewczyny!
Jestem wściekła jak diabli. Mama miała w zeszłym tygodniu operację kręgosłupa i mieli ją dzisiaj wypuścić. A tu ma właśnie kolejny zabieg, bo coś spiep.....li!:wściekła/y:
Do tego jeszcze przez 4 dni leżała na tramalu z pyralginą, bo jakaś k....a pielęgniarka zgubiła wynik jej prześwietlenia.
I ja mam im dać dziecko pod opiekę. :baffled:
Normalnie szlag trafia.:wściekła/y:
I jeszcze od M. nie mogę się niczego doprosić.
Wszytsko sama i sama. I do tego wąty, że nie tryskam humorem :wściekła/y:
To po cholerę mi mąż???:wściekła/y:

Malena przykro mi z powodu mamy...taka operacja nie jest prosta ani rehabilitacja po niej.

Co do facetów...czasami się przydają do bardzo miłych rzeczy;-)

Majeczko- bardzo mi przykro, takie świństwa się dzieją na tym swiecie,niektorym ludziom się nie chce ruszyć dupy do pracy tylko szukają okazji do łatwego zarobku,:wściekła/y: mój brat jechał w sierpniu po 3 mcach ze Szwecji z pracy do Polski i ze Szczecina do Krakowa pociągiem i w nocy przysnął noi jak się obudzil to okazało się że go okradli. 3 mce roboty dla kogoś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aniaa małaś fajny weekend powodzenia u lekarza
Magdziunia ja też czuję te dziecięce wypięcia pupki, czasem to aż skóra na brzuchu drętwieje tak się mocno naciąga,:-D

Ja już w domku po zakupach, spotkalam się ze znajomą to trochę nam zeszlo, wszyscy się tylko pytają "pojedziesz ty już wreszcie?????????" a ja że może dopiero na Boże Narodzenie, trochę mnie takie pytania denerwują bo sama bym chciala już urodzić ale co mam zrobić?? trzeba czekać!!!
Wstawilam jedno pranie, potem jeszcze jedno czeka choć pogoda niezabardzo to jednak tyle się nazbierało,że trzeba to zrobić.
Buzka, do póżniej....

Malena przykro mi z powodu mamy...taka operacja nie jest prosta ani rehabilitacja po niej.

Co do facetów...czasami się przydają do bardzo miłych rzeczy;-)

Miłe rzeczy... to ja już nie pamiętam co to.
Nie mam pojęcia jak nakłonić do nich M.
Całkiem chłop stracił zainteresowanie odkąd jestem w ciąży.
To już pewnie ze 3 miesiące będzie odkąd - a przeciwskazań nie ma:no:

reklama
Do góry