reklama
wanilia79
Entuzjast(k)a
Pati, oj miałam motorek, chciałam żeby na narodziny niunia wszędzie było posprzątane, zaplanowałam trochę zmian w domu i takiego miałam powera, żeby się wyrobić ze wszystkim.
Normalnie jak pracuje, to na nic nie mam czasu, żeby jakieś firanki do domu wybrać, czy jakąś pierdółkę na półkę kupić, no i teraz był odpowiedni na to czas, bo jak się synuś urodzi to nie będę latała za zakupkami po mieście ;-):-)
Normalnie jak pracuje, to na nic nie mam czasu, żeby jakieś firanki do domu wybrać, czy jakąś pierdółkę na półkę kupić, no i teraz był odpowiedni na to czas, bo jak się synuś urodzi to nie będę latała za zakupkami po mieście ;-):-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ANIAA mysle ze jak ty wypoczelas to nie zaszkodzilas synkowi :-)
WANILIA czyzbys watpila w moje plany a raczej w ich realizacje ??? ;-)
Kurcze ale mnie wlasnie zacal bolec brzuch jak na @ ale okropnie Czuje jakbym sie zaraz miala krwi zalac :-) Ide sie polzyc Zajze zaniedlugo :-)
WANILIA czyzbys watpila w moje plany a raczej w ich realizacje ??? ;-)
Kurcze ale mnie wlasnie zacal bolec brzuch jak na @ ale okropnie Czuje jakbym sie zaraz miala krwi zalac :-) Ide sie polzyc Zajze zaniedlugo :-)
Dzien doberek:-) a juz po badankach, odbior w czwartek, jestem ciekawa czy wszystko dobrze mi tam wyjdzie, bo to w sumie ostatnie badania przed porodem
Mam dzis w planach pozadki w domku ale nie wiem ile z tego wyjdzie, bo znajac moj zapal...to pewnie malo z tego wyjdzie;-)

Mam dzis w planach pozadki w domku ale nie wiem ile z tego wyjdzie, bo znajac moj zapal...to pewnie malo z tego wyjdzie;-)

magdziunia
Październikowa Mama'08
A ja poleżałam po śniadanku i brzuszek znów zaczyna ćmić jak na @.
Co jakiś czas też się napina ale to chyba maluch rozpycha się pupcią, bo tak czuję.
Majeczko przykro mi bardzo - kurcze aby temu komuś te pieniądze szczęścia nie przyniosły i ręka uschła.
To tragedia kurcze.
Madziu porządki w domku ale ostrożnie i z przerwami na odpoczynek.
Ja też chyba się położę na troszkę - jestem jakaś poddenerwowana.
Tak się dziwnie czuję ech.
Zmykam i odezwę się później.
Co jakiś czas też się napina ale to chyba maluch rozpycha się pupcią, bo tak czuję.
Majeczko przykro mi bardzo - kurcze aby temu komuś te pieniądze szczęścia nie przyniosły i ręka uschła.
To tragedia kurcze.
Madziu porządki w domku ale ostrożnie i z przerwami na odpoczynek.
Ja też chyba się położę na troszkę - jestem jakaś poddenerwowana.
Tak się dziwnie czuję ech.
Zmykam i odezwę się później.
Ppatqa - leniu**** w wyrku leniu****, bo za niedługo się to skończy na dobre ;-)
Dorotka - skoro tak Cię boli brzuch, to może połóż się, może pomoże to coś ??
Magda - mi też się brzuch, a właściwie jego górna część napina raz z lewej, a raz z pawej strony, ale to chyba pupcia się wypina.
MagdaSf - ja za to dzisiaj odbieram wyniki i z nimi prosto do ginki,.,,, ciekawe jestem wyników bo to pierwsze badanie krwi, po rawie 2 miesiącach !!
Dorotka - skoro tak Cię boli brzuch, to może połóż się, może pomoże to coś ??
Magda - mi też się brzuch, a właściwie jego górna część napina raz z lewej, a raz z pawej strony, ale to chyba pupcia się wypina.
MagdaSf - ja za to dzisiaj odbieram wyniki i z nimi prosto do ginki,.,,, ciekawe jestem wyników bo to pierwsze badanie krwi, po rawie 2 miesiącach !!

A ja własnei miałam gosci. Kurde jak tu odpoczywac jak w domku wiecznie cos do roboty
M ma dzis wolne wiec musimy podjechac pozałatwiac kilka spraw
A na domiar wszystkiego chyba mi sie ząb ułamał na koncu
i musze isc do dentysty a moja pani stomatolog nieodbiera. Ciekawe kiedy bedzie miała wolny termin bo u niej to sa kolejkiiiiiiiii
Ale haotycznei opisałam
sorki

Ale haotycznei opisałam

Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: