A co u was kosztuje 700 zeta??? CC czy wywoływanie??? To podjade (najwyzej reszte miesiaca nic jesc niebede)czarna jakby tak szlo na ochotnika to mimo strachu ide pierwsza ale niestety tak sie nie da:-(
Jakbym miala 700zl zaduzo to jutro bym juz tulila Weronisie ale akurat nie mam na pozbyciu takiej kasy a urodzis i tak musze
I ja czekam na wiesci naszych mamus
podaj ten numer do wróżki to wszytkie zaczniemy dzwonicOj Aniu to pierwsza częsc dnia super i te kaczki, ale powrót do domu nieciekawy no cóż czasem złośliwość rzeczy martwych;-),a czy macie wybrane imię dla Waszej córeczki już?
Ja odebralam Karolinę ze szkoly , zjadła obiad teraz na chwilkę bajki a potem zadanie domowe a ja zabieram się za sprzątanie mojej sypialni tak dokładnie włącznie ze zmianą pościeli.
aha,
dzwonilam dziś do wróżki i powiedziała mi że za 7-9 dni urodzę, zobaczymy czy się sprawdzi???Trochę tak to przyjęłam z przymrużniem oka:-)
Ania ja kiedys przed takim stadem kaczek uciekałam były tak głodne ze szok
U mnie była bratowa i troche sobie pogadałyśmy;-) Nie wiem jakas taka jestem wew niespokojna:-( mama nadzieje ze do piatku szybciutko czas minie i bede wiedziała na czym stoje chyba ze uda mi sie przełozyc wizyte na środe
Pati ja tez sie zastanawiam gdzie Aga moze ma ktos do niej numer