A co u was kosztuje 700 zeta??? CC czy wywoływanie??? To podjadeczarna jakby tak szlo na ochotnika to mimo strachu ide pierwszaale niestety tak sie nie da:-(
Jakbym miala 700zl zaduzo to jutro bym juz tulila Weronisieale akurat nie mam na pozbyciu takiej kasy
a urodzis i tak musze
I ja czekam na wiesci naszych mamus

podaj ten numer do wróżki to wszytkie zaczniemy dzwonicOj Aniu to pierwsza częsc dnia super i te kaczki, ale powrót do domu nieciekawy no cóż czasem złośliwość rzeczy martwych;-),a czy macie wybrane imię dla Waszej córeczki już?
Ja odebralam Karolinę ze szkoly , zjadła obiad teraz na chwilkę bajki a potem zadanie domowe a ja zabieram się za sprzątanie mojej sypialni tak dokładnie włącznie ze zmianą pościeli.
aha,
dzwonilam dziś do wróżki i powiedziała mi że za 7-9 dni urodzę, zobaczymy czy się sprawdzi???Trochę tak to przyjęłam z przymrużniem oka:-)

Ania ja kiedys przed takim stadem kaczek uciekałam były tak głodne ze szok

U mnie była bratowa i troche sobie pogadałyśmy;-) Nie wiem jakas taka jestem wew niespokojna:-( mama nadzieje ze do piatku szybciutko czas minie i bede wiedziała na czym stoje chyba ze uda mi sie przełozyc wizyte na środe

Pati ja tez sie zastanawiam gdzie Aga