reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

czarna jakby tak szlo na ochotnika to mimo strachu ide pierwsza :tak:ale niestety tak sie nie da:-(
Jakbym miala 700zl zaduzo to jutro bym juz tulila Weronisie :tak:ale akurat nie mam na pozbyciu takiej kasy:no: a urodzis i tak musze:tak:

I ja czekam na wiesci naszych mamus
A co u was kosztuje 700 zeta??? CC czy wywoływanie??? To podjade:-D:-D:-D (najwyzej reszte miesiaca nic jesc niebede:-p)
Oj Aniu to pierwsza częsc dnia super i te kaczki:tak:, ale powrót do domu nieciekawy no cóż czasem złośliwość rzeczy martwych;-),a czy macie wybrane imię dla Waszej córeczki już?
Ja odebralam Karolinę ze szkoly , zjadła obiad teraz na chwilkę bajki a potem zadanie domowe a ja zabieram się za sprzątanie mojej sypialni tak dokładnie włącznie ze zmianą pościeli.
aha,
dzwonilam dziś do wróżki i powiedziała mi że za 7-9 dni urodzę:tak:, zobaczymy czy się sprawdzi???Trochę tak to przyjęłam z przymrużniem oka:-)
podaj ten numer do wróżki to wszytkie zaczniemy dzwonic:-p

Ania ja kiedys przed takim stadem kaczek uciekałam były tak głodne ze szok:szok:

U mnie była bratowa i troche sobie pogadałyśmy;-) Nie wiem jakas taka jestem wew niespokojna:-( mama nadzieje ze do piatku szybciutko czas minie i bede wiedziała na czym stoje chyba ze uda mi sie przełozyc wizyte na środe:sorry2:

Pati ja tez sie zastanawiam gdzie Aga:confused: moze ma ktos do niej numer:confused::confused:

reklama
To czekamy na wieści od justyneczki i Agniesi:-)
Ja usmażyłam naleśniki ale straciłam na nie ochotę...Chyba sobie zupkę chińską zrobię:szok: Normalnie jestem nie do wytrzymania, nawet sama siebie denerwuję:wściekła/y: Dobrze że M jeszcze u szefa jest...

kurde, mam już dość. jestem zmęczona. tyle sie dzieje a nic z tego nie wynika. magdziunia, ja te "galaretowate konsystencje" mam 3 tydzień i nic, du..a. Jestem cała spuchnięta, wszystko mnie boli, chodzę jak kaczka, na pół zgięta i nic:wściekła/y: w dzień staram sie normalnie funkcjonować tzn sprzątać, gotować itd. a wieczorem nie mam siły na nic i chce mi sie ryczeć. każdy ruch "maleństwa" sprawia mi ból, boje sie że tym razem będzie jeszcze większa waga niż z Laurą. może jest tak silne:confused: nie wiem już nic.
.....................................................................................................................:crazy:

Justynko oj - ja czuję się podobnie - obolała.
Dziś co prawda trochę tego czopu było - zobaczymy jutro.
Gdyby było wiadomo kiedy dokładnie ... a to wie tylko Bóg.

reklama
Do góry