reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

By łam na zakupach i Mała wylookała sobie gazetkę z puzlami z BoB Builderem. Ale nie zauważyła, że ją odłożyłam. A w domu bek nie z tej ziemi (ma już tyle puzli, że kolene są zbędne, a do tego nie były dobrej jakości). Jakoś jej przeszło, porozmawiała z Tatusiem, który jej obiecał kupić :dry::sorry2:
Gdy byłam mała robiłam dokładnie tak samo :happy2:. Kiedy mama nie chciała mi czegoś kupić to pierwsze co szłam do taty.. :tak::-). Nie pamiętam, aby mi czegokolwiek kiedyś odmówiłł :-) - tak go potrafiłam podejść :happy2:.

motylek6 - Cudownie, że dochodzisz już do siebie. :tak:Niech Amelka rośnie Wam silna i zdrowa;-)

Piję sobie właśnie kawkę z mężem, a po niej wybieramy się na małe zakupy.
Pranie dosycha na balkonie. Jeszcze tylko obiadek do zrobienia i można się dalej byczyć ;-).

reklama
Witam sie i ja!!
Kurcze ostatnio cos was zaniedbuje bo ciagle cos odkad Wika do szkoly chodzi:tak:
Ja dzis wybralam sie na zkupki i znow cos przywiozlam do domku ale to na odp.watku.Teraz koncze obiadek a potem lekcje z Wika jednak dzis wiczorkiem posiedze na BB bo mij do pracy n popol.to bedzie mi sie nudzilo:baffled:i napewno przysiedze na kompie:tak:
Ewela wiem jak sie czujesz bo wiem co to rozstania!!! przytulam!! trzymaj sie kochana teraz jest ciezko ale z kazdym dniem bedzie lzej i jak wroci Twoj M to bedziecie zadowoleni bo ta decyzja jest sluszna tak uwazam.Troszke rozlaki ale pieniazki sa niezbedne macie cale zycie i napewno bedzie jeszcze wspanaile!!!!
Blond ciekawe jak u Ciebie sie sprawy rozwina z tym Cezarym??? a chcialabys byc z nim??
Beza Natan- śliczne!!!
Czarna moj gin jak bylam na wizycie mi pow.ze nie swoje pacjentki jak zglaszaja sie do szpitala z jakimis dolegliwosciami to "zakare"leza a swoje wypisuje:baffled: wiec takie praktyki sa wszedzie kazdy sobie-nie podoba mi sie to!!
Motylku cudowne sie czyta o Waszym szczesciu!!! tylko zyczyc wiecej takich dni!!:-D
No to czekjamy na wiesci mamus co dzis lataja;-)na samolocie ja w srode i juz siedze jak na iglach co mi powie:confused:

Gosiu tylko jak ja wchodze w ustawienia zaawansowane i monitor to jedyne co moge tam zrobic to ok:-(nie mam nigdzie nic o czestotliwosci:-(a podejrzewam ze masz racje tylko jak to kurcze zrobic jak mi wyskakuje co innego niz Tobie?

CIRIL powodzenia na wizycie :-)
ANNA fajnie ze milo mija ci dzien :-)
GOSIU ja jestem ciakwa jak ja sobie pozniej dam rade z fochami swojej Oliwi ? :-)
ANTUANET weic ty sie jutro dowiesz co i jak z porodem i wogole :-)
No do mojego Usg coraz blizej a mnie cos w brzuchu ze strachu szaleje Oprocz malej hehehe
MINISIA dobrze ze wieczorekim posiedzisz z nami na BB :-)

Ja bylam po zdjecia i jestem zla bo polowa zdjec nie wyszla Nie wiem czy to przez aparat,czy klisze czy jeszcze cos innego I teraz jak juz ta klisze wycykamy ale to juz jak sie Oliwia urodzi to ja te wyjda tak samo to juz nie bede robila zdjec tym aparatem :-( a innego nie mam :-(
Ja pojadlam I ciekawe jak tam dzis moja waga I wogole coraz bardziej stresuje sie co u gina bedzie

Ja wywiesiłam pranie i schnie sobie, obiadek zjedzony i zaraz wchodzę pod prysznic.
Zauważyłam dziś na wkładce galaretowatą konsystencje - objętość małej łyżeczki no i brzuszek pobolewa jak na @.
Czekam co dalej - jakaś taka poddenerwowana jestem.

Ja dziś mam usg - do szpitala wymagają zrobionego po 36tc.
Udało mi się zapisać dziś i mam nadzieję, że je zrobię.
Zmykam pod prysznic dziewczynki i dam znać później co i jak.
Pa pa

Ja wywiesiłam pranie i schnie sobie, obiadek zjedzony i zaraz wchodzę pod prysznic.
Zauważyłam dziś na wkładce galaretowatą konsystencje - objętość małej łyżeczki no i brzuszek pobolewa jak na @.
Czekam co dalej - jakaś taka poddenerwowana jestem.

Ja dziś mam usg - do szpitala wymagają zrobionego po 36tc.
Udało mi się zapisać dziś i mam nadzieję, że je zrobię.
Zmykam pod prysznic dziewczynki i dam znać później co i jak.
Pa pa

MADZIU a ja ci zazdroszcze bo moze cos sie u Ciebie zaczyna NIE MARTW SIE ZDAZYSZ ZROBIC DZIS TO USG I BEDZIE WSIO OKI
Ja juz tez wykapana i przyszykowana do gina jeszcze wyjsc z psem i ide Ale sie stresuje NOrmalnie nie pamietam kiedy sie tak stresowalam :szok:

Madziunia może faktycznie zaczyna sie coś dziac.

Dorka moze akurat mieliscie klisze felerną...

Ja już posprzątałam po gosciach i czekam na mojego M. A potem do mamuśki;-)

Minisia ja już też głownie z rana siedze na BB a potem znikam;-) Na początku ciazy siedziałam tu całymi dniami.

Cześć laleczki, :-)
od rana tyle stron, że chyba lekturkę zostawię na wieczór.:szok:
Byłam dziś na badaniach, bo jutro jadę do gina, zrobiłam trochę zakupków i znalazłam świetny kombinezonik dla niunia - potem się pochwalę moim nabytkiem - no i odebrałam nowe firany i zasłony, nie mogę się doczekać efektu więc idę myć okno i wieszać.

Do wieczorka
paaa

przepraszam ale ja jakos nie mam weny na pisanie:zawstydzona/y: co jakis czas wchodze i was podczytuje i tyle:zawstydzona/y:
Ale niecierpliwie czekam na wiesci po badaniach, a moze ktoras wkoncu ruszy swoje cztery litery na porodówke:-p:cool2:

reklama
Do góry