reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dorotko ja własnie wcinam tosty
magdziunia powodzenia na wizycie
Magdasf widze ze miałaś fajny dziń,
U mnie planów na dziś brak, posprzatane jest, ale może cos sobie wymyśle do roboty. U mnie jakos szarawo na dworze.

reklama
KAKA wiesz jakby jakim cudem M zaczal tam prace w co ja jakos nie wierze :-( To sie to jakos zorganizuje A przynjamniej postara :-)To dzis fajny dzien sie u ciebie zapowiada :-)
EWELA tule cie mocno i zycze mimo wszystko milego dnia :-)

Ewela - nie płacz kochana, maluszkowi też się smutek Twój udziela.
Ja wiem jak się czujesz - przytulam cieplutko.
I wcale nie jest to egoistyczne - po prostu czujesz się samotna dziś.

Witam w poniedziałek :)

Wczoraj byłam u rodziców a potem pojechaliśmy do IKEI oglądać komody i nic ciekawego nie znaleźliśmy. Dziś dalszy ciąg malowania. No i pojedziemy po wykładziny. Znów zapowiada się pracowity dzionek. w między czasie będe was podczytywać.

Życzę miłego dnia dziewczynki.

Dorotka ja nic nie lubie wsio robie z przymusu:)))

Ewela juz nie długo córunia bedzie z toba i juz nie bedziesz sama. Tule cie

Kaka a jak tam skakanie na piłce?

Marma tylko nieprzesadzaj z aktywnoscia cobys miała siły na ewentualny poród:-D

Wiecie co zapomniałam napisac ze nawet mi niepowiedziano czy mam dalej brac te tabletki:confused: wiec biore sama od siebie:cool2: normalnie poskze sie na nich u gina:-D:-D:-D Bo to jest dyskryminacja bo jak zapytałam połoznej kiedy mnie zawołaja na samolot, to sie zapytała mnie czy ja jestem pacjentka tego lekarza:cool: a jak odp ze nie to powiedziała ze nie mam co liczyc na badanie:szok: i miała racje:sorry2:

reklama
witajcie dziewczynki po weekendzie
u nas słoneczko ale nie za ciepło, Wikunia tak sie rozpycha ze twardnieje mi cały brzuch, ale skurczy nie ma jak narazie, wczoraj prawie całe popołudnie spedzilismy na spacerku po parku i bylismy w zoo w chorzowie rano męzus wstał i zrobił sniadanko do łozeczka była w duzym szoku chyba juz z 2 lata mu sie to nie zdarzało :-) w sobote tez pomógł wysprzatac całe mieszkanie i bylismy na cmetarzach porobic porzadki a wieczorkiem porwana zostałam do kina :-) wiec weekend był barzo udany a teraz lece was poczytac

Do góry