majeczka02
Fanka BB :)
Witajcie! Już dziś poniedziałek M poszedł dziś po zwolnieniu pierwszy raz do pracy. Noc przespałam nawet dobrze... Oczywiście po za częstymi wizytami w wc...
Dzionek zapowiada się ładniutki:-) Chyba wyjdę na dwór.
Ściskam
Ewelcia to smutne...szkoda,że akurat teraz ten wyjazd...:---(wyobrażam sobie jak Ci zle i smutno... Tulę
Cieszę się,że kompik i necik są pod ręką :-)
Dzionek zapowiada się ładniutki:-) Chyba wyjdę na dwór.
Ściskam
Hej wpadłam powiedziec co u mnie:-(dzis w nocy moj M wyjezdza na lotnisko do Warszawy:-(co ja sie napłakałam przez te 2dni to szok, M zresztą tez, dzwonił przed chcwilką i mowi ze jedno słowo i niepojedzie bo niechce, zebym powiedziała do niego niejedz!!!!!!!!cały czas mam łzy w oczach, niewyobrazam sobie tego wszystkiego, pozdrawiam trzymajcie sie papa
Ewelcia to smutne...szkoda,że akurat teraz ten wyjazd...:---(wyobrażam sobie jak Ci zle i smutno... Tulę
no a ja musze sie pochwalic ye udalo mi sie to wszystko zainstalowac i mam juz neta u siebie:-):-):-):-):-)Cezary oczywiscie pomogl...bez niego jak bez reki...
tylko cos mi obraz przeskakuje jakos dziwnie, ale to chyba cos y karta graficzna jeszcze nie wszystko ok, ale to juz pikuswazne ze dziala
Cieszę się,że kompik i necik są pod ręką :-)
Ostatnia edycja: