reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hej wpadłam powiedziec co u mnie:-(dzis w nocy moj M wyjezdza na lotnisko do Warszawy:-(co ja sie napłakałam przez te 2dni to szok, M zresztą tez, dzwonił przed chcwilką i mowi ze jedno słowo i niepojedzie bo niechce, zebym powiedziała do niego niejedz!!!!!!!!cały czas mam łzy w oczach, niewyobrazam sobie tego wszystkiego, pozdrawiam trzymajcie sie papa

O Matko, Ewela, tak mi przykro, przytulam Cię kochana :-(

Blond gratuluje, ale z Ciebie zawziętucha, podoba mi się to :-)

Ojej późno się zrobiło, jutro od rana na badanka, tylko że już wiem, że morfologia źle wyjdzie, przez to przeziębienie, Kurcze wczoraj już było git, a dziś od nowa boli gardło. Płucze w wodzie z solą, pije sok z cebuli, mleko z miodem, psikam tantum verde i du.... nic nie pomaga.:wściekła/y:

Dobranoc

reklama
Ewelatule mocno
beza powodzenia na wizycie, fajne imię
czarna jak dobrze widziec cię z powrotem
dorotko powodzenia na wizycie i trzymam kciuki za job. Dobrze ze M zmienil zdanie. Pójdzie jutro bo dzis jestem uziemiona
blond brawo wygrałas z kompem, a jak po wizycie
Wanilia ale długo cie trzyma

Ja witam się z rana, M znów pojechał z towarem do HH, więc jestem cały dzień sama.
Wczoraj nawet nie miłam czsu zeby usiąść czy sie polozyć, najpierw M jeździł, ja popstrykalam troche fotek, potem byliżmy w szpitalu na rozmowie z anestezjologiem. Spotkałam kumpele która jest po terminie i trzymaja ją w szpitalu pogadalismy troche. Potem obiad u teściów, spacer do lasu, wizyta teściów u nas, przyjechali zobaczyc wózek- prezent od nich. Wieczorem rozmawiałam z kuzynką przyśle mi jakieś ubranka i kombinezon, ja sie smieje ze niektóre rzezcy załoze raz.
Przepraszam ze na wszystko nie odpisałam ale 2 raz mi wcieło odpowiedzi

Witam sie w poniedzialek MOze w tym tygodniu sie u nas dzieciaczki posypia w koncu od srody bedziemy mieli juz pazdziernik :tak:
PPATQA to fajny dzien mialas wczoraj :tak:Teraz pewnie poszlas jeszcze do lozka Ja tez sie zaraz poloze coby mi szybko dzis do usg czas minal Dzieki za kciuki ;-)
ASIU super ze masz juz swojego kompa.A jak tam relacje z CEZARYM ???????????????;-)
WANILIA bo ty mialas sie oszczedzac a nie jak sie lepiej poczulas to zaraz za robote sie brac heheh mowie jak moja mama ( moze twoja tez heheh:-D)
Moj M tez chory i kupilam mu tabletki na gardlo bo go boli ale kupilam tantum verde cobym i ja mogla je wziasc w razie czego Ale na szczescie narazie dobrze sie czuje ale dzis rano wzialam zapobiegawczo 2 tabletki rutinoskorbinu Wiem ze to nie zaszkodzi Malej :tak:A wole juz zapobiegawczo

Ja sie dzis dosc fajnie wyspalam Wstawalam 3 razy siusiu Ale nie bylo zle i jeszcze sama spalam bo M z kuli choroby w drugim pokoju a ja strasznie sama spac nie lubieAle nie bylo zle ;-)
Dzis w planach pranie bo ma byc dzis sloneczko Moze prasowanie,ogarniecie mieszkania Po 12 ide odebrac zdjecia z wesela na ktorym bylam ostatnio;-)A po 15 do gina i tego sie najbardziej doczekac nie moge :tak:

Ciekawe jak tam AGNIESZKA,JUSTYNKA I KAKA ???????????

No w piatek ruszylo ale chwile prasowalam bo brzuch zaczal bolec Ale zaczelam i to jest dla mnie szokiem heheh dzis tez chce prasowac bo w moim tepie to sie nie wyrobie do nardzin Oliwi heheh

Witam i ja z rana - słoneczko świeci i dobrze.

Ewela przykro mi bardzo.

Dorotko więc dziś zobaczysz Oliwcię - super - czekamy na wieści.
A tak mi się te tosty udzieliły od Ciebie, że zaraz sobie zrobię ;-):-D

Pati to dzionek spędzony miło wczoraj.:-)

Wiolu oby jednak badanka wyszły w normie.

Ja lecę poczytać co na innych wątkach i śniadanko.
Planów takowych nie mam na dziś.

Hej wpadłam powiedziec co u mnie:-(dzis w nocy moj M wyjezdza na lotnisko do Warszawy:-(co ja sie napłakałam przez te 2dni to szok, M zresztą tez, dzwonił przed chcwilką i mowi ze jedno słowo i niepojedzie bo niechce, zebym powiedziała do niego niejedz!!!!!!!!cały czas mam łzy w oczach, niewyobrazam sobie tego wszystkiego, pozdrawiam trzymajcie sie papa

Ewela przytulam mocno i niech szybko zleci ten czas rozłąki.

Witam poniedziałkowo. Pażdziernik już tuż tuż kochane...hurrraaaaa

U mnie sucho wiec to napewno fałszywy alarm:baffled:

Ach październik - na początku wydawało mi się, że do tego miesiąca będzie czas się dłużył strasznie.
A tu proszę jeszcze jutro i w środę październik - czas dwupaków dobiega powoli końca.

reklama
O tym samym myślałam - ale pewnikiem jeszcze nie.

Ja właśnie dziś po 16.00 też idę na usg i to już ostatnie.
Przed chwilą się umówiłam bo wcześniej ciężko było.
Będę wiedziała czy dzidzuś sporo urósł.
No i czy wszystko w porządku.
Już siedzę jak na szpilkach :-D

Do góry