reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

JUSTYNKA super ze mala ma takie dobre relacje z bacia Dokladnie bedziesz spokojniejsza
:-)
BEZA widze ze zaczelas sie pomalu ruszac Bo ostatnio lezalas prawda ?Odpoczywaj jak sie gorzej czujesz :-)

Mnie dzis jakos non stop boli brzuch jak na @ nie biore nospy co ma byc to bedzie :-)
I Oliwia sie rozbrykala wiec jest oki :-)
Dobra zaraz film Jak nie zasne to wpadne po filnie a jak nie to jutro pewnie z samego rana bo spac nie bede umiala
BEZA wiec jutro mamy obie usg Ja to bym sie chcial polozyc i obudzic jutro przed 15 a najlepiej juz na usg sie obudzic hehehe

reklama
Kurcze, ale Wam zazdroszczę tych usg.. :zawstydzona/y: Zastanawiam się ile już waży ta moja Pchełka :tak:. Położne zawsze mi mówiły, że jest chuda i długa :tak:, ale mam nadzieję, że już co nieco przybrała ;-)

Dziąsła już mi mniej dokuczają - liczę ,że jak się rano obudzę to ból całkowicie ustąpi..:-)

Aniu oby tak było.

Beza to masz fajnie z tą szafą - ciuszki będą miały swoje miejsce.
A imię śliczniutkie.
Oj taka mieszanka musi być piorunująca w brzuszku malucha.

Dorotko wszystko się zobaczy jak Sebuś się urodzi :-)

Zmykam już położe się i pooglądam jakieś filmiki.
Mam nadzieję, że tą noc prześpię spokojniej a nie co godzinkę wstając na siusiu i zastanawiając się czy właśnie coś się zaczyna dziać.
Życzę dobrej nocy papa.

A ja załapałam doła, tak bym chciała już urodzić a tu NIC, teraz nawet mnie brzuch przestal boleć.. Ile jeszcze???!!!

Beza dobrze że tylko tyle bylo małemu po takim jedzonku:-D
Anna nie martw się niedługo sama zobaczysz swoje dziecko;-)
Justynka ja też za każdym razem w toalecie sprawdzam czy coś się dzieje a tu d..a.

ULKA zycze poprawy nastroju :-)
ANIU dobrze ze juz lepiej i 3 mam kciuki aby jutro juz nic nie bolalo :-)
MADZIU no ja tez zobacze jak sie Oliwia urodzi Ale ja nie biore takiej mozliwosci jak narazie aby Ona spala z nami lub nawet ze mna w lozku :-)

Ja tez jak tylko ide do lazienki czy w dzien czy w nocy to za kazdym razem sprawdzam czy cos sie tam nie dzieje :-)
Ja juz po filmie teraz ide spac bo juz spaca jestem :-)
DOBRANOC MAMUSKI I OWOCNEJ NOCY :-)
A mnie non stop raz boli brzuch ,pozniej przestaje i zas boli Nie wiem co jest grane ale jakos sie tym nie przejmuje moze sie cos tam przygotowuje :-)

Ja tylko wpadłam powiedzieć dobranoc. Jutro was poczytam bo dziś oczka mi się już same zamykają, a jutro pracowity dzionek się zapowiada, Jedziemy na poszukiwania komody dla malucha.

Miłych snów dziewczynki. A może jutro kolejny bobasek będzie wśród nas :)

dorotka123456789 - Będę trzymać kciuki, aby się powiodło z tą pracą ;-).

U mnie już posprzątane i jesteśmy już po obiadku :-).
I jak zwykle - jak nie urok to sraczka.. :zawstydzona/y:Od 2-3 godz. bolą mnie górne dziąsła :wściekła/y: - dosłownie na całej długości.. Staram się co jakiś czas masować je szczoteczką, bo to przynosi chwilową ulgę.. Oby szybko mi przeszło, bo to strasznie nieprzyjemne uczucie :dry:.
Miałam tak w poprzednim tygodniu. Ze trzy dni mnie bolało, tzn. dziąsła i podniebienie.. Okropne uczucie, bo odbiera apetyt :-p
A ja myślałam, że już się zaczeło i wody mi odeszły...ale to fałszywy alarm:zawstydzona/y: aż mi głupio bo na to wygląda że się trochę posiusiałam:baffled:

Kaka a może Tobie się sączą wody, zamiast jednego chlup! No chyba byś się czuła jakbyś popuściła siusiu?
Niom, Karolina w Twoim przypadku wyciek jest baaaardzo prawdopodobny :tak::tak::tak:

U mnie dziś totalny LB!!!!!!!!! Nawet pospalam w dzień :szok::-D (szok), ciekawe, co w nocy będę robić :-D Zjadlam wlasnie platki i idę na tv. Bo, co robić, jak M. z Julą już śpią... A moje Słońce jutro rano do pracy, znowu na tydzień... Zdążyłam się Nim nacieszyć, ale wciąż we mnie ten głód, jakbym była zakochaną nastolatką :-D:-D:-D (oczywiście w psychicznym doznaniu, bo z punktu fizycznego wyglądam jak słonica):-D

I tak sobie myślę, że w tym tygodniu przywiozę łóżeczko ze sklepu, bo już się doczekać nie mogę.... A Synuś przeciąga się i wyciąga, a może zachęcę go, że zobaczył swoje łoże ???:-D

Owocnej nocki Mamusie!!!!!!!!!!!!!! :******************

Hej wpadłam powiedziec co u mnie:-(dzis w nocy moj M wyjezdza na lotnisko do Warszawy:-(co ja sie napłakałam przez te 2dni to szok, M zresztą tez, dzwonił przed chcwilką i mowi ze jedno słowo i niepojedzie bo niechce, zebym powiedziała do niego niejedz!!!!!!!!cały czas mam łzy w oczach, niewyobrazam sobie tego wszystkiego, pozdrawiam trzymajcie sie papa

GOSIU ciesze sie ze nacieszylas sie swoim M i normalnie ci zazdroszcze ze taka zakochana jestes Wogole jak sie czyta jak piszesz o swoim M to to czuc jak sie kochacie WSPANIALE normalnie co zazdroszcze :-)
EWELA tule cie mocno kochana Zagaldaj do nas jak najczesciej :-)
Zycze ci abys jakos dala rade choc wiem ze to nie latwe i aby ten czas bardzo szybko minal :-)

DOBRANOC :-)

reklama
no a ja musze sie pochwalic ye udalo mi sie to wszystko zainstalowac i mam juz neta u siebie:-):-):-):-):-)Cezary oczywiscie pomogl...bez niego jak bez reki...
tylko cos mi obraz przeskakuje jakos dziwnie, ale to chyba cos y karta graficzna jeszcze nie wszystko ok, ale to juz pikus:tak:wazne ze dziala:tak:
jutro postaram sie nadrobic wszystko co naskrobalyscie:tak:
dobranoc:tak:

Do góry