reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witam sie z samego rana Ja juz jem sniadanko :-D
ASIA ogladalam wczoraj ta twoja kolezanke ale zaraz po niej poszlam spac A ze ogladalam to pierwszy raz to nie weim o co tam za bardzo chodzi Jak mozecie to wytlumaczcie mi czy ona przeszla czy nie ??????Mnie sie ona podobala tzn jak spiewala a te juri moim zdaniem ja nieslusznie ocenili ze nie bardzo im sie podobalo
KAKA ja 3 mam kciuki za twoja prace Dokladnie do konca macierzynskiego masz jeszcze czas .
SYLWCIA kuruj sie przez ten tydzien i odpoczywaj bo juz pozniej na to czasu nie bedziesz miala.

U mnie bez zmian Noc spalam sama i jakos dziwnie mi sie spalo.
M dzis nie pojechal do pracy ale to wyszlo dopiero rano ze nie jedzie bo pada deszcz:baffled:I teraz jest mily ale ja mam to gdzies Powiedzialam mu ze teraz sie nie dam i nie bede taka miekka jak zawsze.
Dziewczyny zgadzam sie z wami ale jest mi strasznie ciezko go zostawic Serce mi sie kraja jak tak usi byc miedzy nami bo najchetniej to chcialabym aby bylo dobrzez i chce byc szczesliwa Ale moze macie racje ze nie z tym M :crazy:

reklama
witam z rana, ja juznie spie od 5.30, od wczoraj nie mamy telewizji przez te nowe karty cyfry, i jak nie spie w nocy to zostaje mi czytanie, ale ile można. Wcszoraj była u nas siostra M, są po wakacjach w Turcji, ale im dobrze, ja wczoraj ogladałam nie kłam kochanie, a teraz nudy, staram sie leżeć w wyrku ale ile można, wysprzatałam łazienke i zmontowaliś ten przewijak, potem wklej foty. Maly mi sie obudził. Koniki nakarmione, zaraz ide je wywalic na łąke

Przepraszm przecvzytałam, ale tyle tego jest ze nie mam siły odpisać
Sylwcia ja tez przeziebiona i zione teraz czosnkiem
dorko pisz, bo trzeba wyrzycać z siebie

Witam sie i ja,spac nie moge,a stron to naprawde naprodukowalyscie:laugh2:
Blond tez ogladalam kolezanki wystep,mi sie podobalo:rofl2:
sylwia i ppatga kurujcie sie kochane:-)
antuanet zdaj relacje po ktg:tak:
czarna pizza,mniam.Ja niestety ograniczam sie co do soli,bo cisnienie dalej wysokie:baffled:
dorotka po to tu jestesmy,zebys mogla nam sie wyzalic!NIE MOZNA TRZYMAC W SOBIE WSZYSTKIEGO!!!!!!!!Co do M to zgadzam sie z dziewczynami!On od kiedy zaczelas pisac o tym problemie nie zmienil sie ani troszke.Ty ciagle myslisz tylko o Nim,a on o Tobie!!!!!????:wściekła/y:Jestes fajna wrazliwa i uczuciowa kobietka i mysle,ze nie zasluzylas na takiego....:no::wściekła/y::wściekła/y:Im dluzej ciagniesz ta droge do nikad,tym gorzej pozniej odejsc!!!Zastanow sie jak chcesz,aby wygladalo Twoje i Oliwii zycie,bo mysle,ze on sie nie zmieni,sorry.Napewno bys sobie jakos poradzila bez niego,nie ty jedna jestes.Nie usprawiedliwiaj go za wszystko,bo ON JEST WINNY napewno nie TY!!!Przemysl sobie wszystko na spokojnie!

ja już byłam 2 razy na dworze zimno jak w psiarni ale iech M sobie pośpi, ja i tak nie spie, i wróciłam zadowolona, lubie to ze jak do nich ide to rżą na powitanie co oznacz daj jeśc, wpuśc lub wypusć
motylku widze ze nie tylk ja sie w srodku nocy szwendam

Ppatga moj pojechal do pracy,a ja zasnac nie moglam i poszlam o 6 platki jesc:-Dno i od razu zajrzalam tutaj!Moze zaraz mnie zmuli roszke i chociaz na godzinke jeszcze sie poloze:-)

:-p:laugh2:No a ja dzisiaj mam pracowity dzień, więc wypiję jeszcze kawę i gonię rabotać....Popołudniu bądź wieczorem wraca moj M. :laugh2::laugh2::laugh2: Tak bardzo tęsknię za Nim, że chyba go w drzwiach przewrócę :laugh2::laugh2::laugh2: No ale radość zostawmy na potem, bo teraz to muszę skupić się na ogarnięciu pokoi , siebie, Julki itd.... :laugh2::laugh2::laugh2:

Witam z rana. Pada deszcz a ja miałam tak durny sen, koszmarnie durny.
Jejku obudziłam się przez to rozbita na maxa.
Hmmm ... co ja będę robić dziś - chyba pojadę do rodziców.
Planów zero, więc czemu nie skorzystać.
Chociaż tyle a ja chce słońca i może w przyszłym tygodniu zaświeci.

Miłego dnia dziewczyny

Witam weekendowo.

Wczoraj po wizycie załapałam sięna knedelki u mamuśki więc już nie miałam kiedy do Was zajrzeć. Zaraz poczytam co sie ciekawego u nas działo.

Pogoda barowa. Kawka i naleśniki z dżemem jeżynowym trochę poprawiły mi humorek ale pewnie i tak zaraz wskoczę do wyrka jeszcze trochę poleniuchować.

Mam dzisiaj zamiar ubrać łóżeczko dla córuni:-D

reklama
hejka sobotnio

noc bez zmian, wstawanie minimum 10x + treningi małej i ten ból w okolicy spojenia cała noc mi dokuczał.oj, chce już kruszynke tu...
mój mężul w srodku dnia musi wyjsc do pracy na 2/3h wiec planów nie mamy. no justyś jedynie chciałaby do pewnego sklepu bo wypatrzyła sobie fajne okularki,zerówki:rofl2::happy: ale zobaczymy co mężuś na to:confused::rofl2:

miłego dnia babeczki:-)

Do góry