reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

MADZIU dzieki za mile slowa Ale ja juz nie chce pisac o M bo mam wrazenie ze MINISIA jest zla i nie chce suchac jak ja tylko mowie a nie robie :-( :-( Wiem ale jest mi starsznie ciezko i narazie nic wiecej nie jestem w stanie zrobic Jak wogole z M nie gadac i spac w oddzielnym pokojach :-(
Dlatego nie chce juz az tak bardzo pisac o M bo mysle ze czasem moze wam to przeszkadzac
PRZEPRASZAM

reklama
Dorotko jak chcesz ale mnie nie przeszkadza, to że piszesz o swoim problemie.

Czarna ja też mam zamiar oglądać ten program.

Więc zmykam i dobrej nocy życzę papa.

Dorotka pisz mnie to nie denerwuje tylko mozna sie zalamac jak kazda ci pisze co masz robic a ty dalej swoje ze dasz mu sznse i poczekasz a gdzie jest jakas litosc jego do Ciebie??????to najbardziej razi ze tak dajesz sie wodzic za nos!!!! ZAL MI CIE!!! i nie jestem zla tylko nie wiem jak ci przekazac jakas sile do zmiany postepowania moze czasem ostre slowa poskutkuja!!! Twoj M ignoruje cie na calej lini i jeszcze krzyczy wina lezy po jego stronie-wybacz ale ja bym zrobila z nim porzadek bardzo szybko!!!
Dorka nie odbieraj moich postow jako zlosc do ciebie!! mi napreawde zal ciebie ale jak cos nie zrobisz to nie bedzie dobrze wierz mi.Sama twoja milosc nie da ci szczescia to musi dzialac w dwie strony!!
Jestem zmeczona spadam nyny
Jak bede jutro miala troche czasu to jesli chcesz sprobuje ci to wytlumaczyc.Chce ci pomoc ale daj sobie pomoc a nie prosisz o rady a swoje robisz.
Czasem mam wrazenie ze my tu wszystkie sie produkujemy piszemy ci co i jak a tu jak grochem o sciane bo Twoja milosc do niego nie pozwala ci realnie i trzezwo patrzec na pewne sprawy ale wierz mi to nie tedy droga ta milosc (Twoja TYLKO) nie da Wam jesc(Tobie i Oliwii) ani szczesia

Dorcia, co ty wogóle teraz gadasz?? przez kolano i na goły tyłek:-D:-D tu masz miejsce do wyżaleń, najgorsze to dusić myśli w sobie. człowiek moglby od tego zwariować. minisia napisała ci szczera prawde, co myśli i każda z nas to robi, wiec dlaczego ty nie mogłabyś?? wbijasz sobie teraz do głowy jakąś niepotrzebną bzdure. Ja też jęczę i stękam i wole to tu wyrzucić z siebie niż chodzić po domu ze skiśniętą miną. Wiem, że masz problem i to ty musisz sama sie z nim uporać, a to że któraś z nas cos powie- to tylko nasza opinia. I tak zorbisz co zechcesz,i tak nie mamy na nic wpływu ale wyżalać się lepiej sie niż cisnąć wszystko w sobie bo oszalejesz dziewczyno.

czarna, mówisz, pizza? ja włąśnie też mam ochote na coś tuczącego i niezdrowego ale właśnie wie wiem co??? najchętniej zjadłabym kebaba, takiego "noramlnego" a u nas sa tylko takie z owcy- bleeeeeeeeeeeee, śmierdzą i to takie gumowe mięcho....

Minisia- masz rację i myślę, że Ty najlepiej wiesz co mówisz bo rozwiodlaś się z mężem mając dwójkę dzieci i dałaś radę a teraz jesteś szczęsliwa, :tak:
Też chciałabym żebyś i Ty Dorota była naprawdę szczęśliwa i kochana;-), ale to chyba nie z tym mężczyzną:-(

reklama
Do góry