J
justyneczka
Gość
Uleczka, właśnie niee...tzn niby nazywa sie kebab ale to wygląda tak- kawałki piersi na tacce, do tego pita i obok kapusta z cebulą, czyli wszystko osobno i w ogóle nie wygląda jak kebab
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki bede uwaznei ja obserwowac)))To Kasia Muszynska. dzisiaj ma jakas czarna krotka spodniczke chyba i blond wlosy i dzisiaj jej jakies loki walneli. taka chudziutka
Oj jak ja Cię rozumiemWitam się i ja moja nocka też niezbyt udana byla , nie moglam spać , bolalo mnie w boku i musialam się co chwilę rzekręcać z boku na bok a to duuuużo czasu zajmuje
A ja nie lubię takiej pogody, bo wolę z Martyną na dworzu siedzieć, a tak po pół godzinie musiałyśmy uciekać do domuAaa..i wiecie co?? cieszę się ze jest taka pogoda... brzydko, szaro, zimno i deszczowo... jakoś tak skłania do siedzenia w domku... z ciepłą herbatką, albo kawką...nie jest mi przynajmniej żal, że siedzę w domu ...