reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Hej! U mnie pogoda tak jak od kilku dni-buuu:-(
Czekam na Panią,której mam dziś robić makijaż na wesele. Jeszcze nic nie jadłam-prawdę mówiąc nie mam na to ochoty. Śnił mi się Rubenek:tak:
Odwiedziłam dziś Listopad2008 i wiecie co się wydarzyło wczoraj? Przeczytajcie same skopiowałam:tak::-D
Zgadnijcie co?
Za godzine jade na blok.
Będzie cc.
Lekarz martwi się wolniejszym tempem bicia serca jednej z dziewczynek.
Może być owinięta pępowiną.

Jak będę po to mój mężczyzna coś Wam naskrobie ;-)

Nie moge uwierzyć, że dziś moje królewny zobacze :-D

Trzymajcie za nas kciuki.
Pa

Dziś o godzinie 19.13 na świat przyszła Martynka z wagą 2300gram, a o godzinie19.14 na świecie pojawiła się Natalka z wagą 1950 gram.
Dziewczynki leżą w inkubatorkach, chociaż nie mają problemów z oddychaniem i dostały po 10 pkt Apgar.
Karola czuje się dobrze.Widziała córeczki.Teraz wszystkie odpoczywają.Odezwiemy się jutro.

A u Nas nadal cisza? Każda 2w1?

Ostatnia edycja:
Dzień doberek w sobote:-p

Majeczka bo my tu pewnie mamy urojone ciaze:)))))
Gratulacje dla pierwszych listopadowych dziewczynek:))

Ja zaraz sie biore za ogarniecie chatki i siebie i wio na misto. Dzis jade do rodzicow na rocznicowy obiadek (ufffff nie musze gotowac) wiec musze jakis prezent kupic:sorry2: Tylko co:confused:

Hej w sobotni ranek.
Listopadówki wystartowały, ciekawa jestem jak długo my w zamknięciu wytrzymamy:tak:

Mnie od rana teściowa napięła na ostro... napina mnie od czwartku, w końcu jej powiem kilka "ciepłych" słów:crazy::crazy::crazy:

Witam sobotnio :-)
gosiakuprewicz uważaj tam na siebie z tymi porządkami;-) I nie przemęczaj się.
czarna79 życzę udanego spotkania rodzinnego:tak: A na prezent rocznicowy można kupić np. komplet pościeli?
Ale jaja z tymi listopadówkami:-) Wszystkiego dobrego dla mamusi.Może i u nas któraś w ten weekend się rozpakuje:confused:
justyneczka współczuję tej nocki, chyba bym padła jak bym miała wstawać 10 razy:szok:
Ja wróciłam z tego KTG i oczywiście jakoś coś "dziwnie" wyszło:baffled: Chcieli mnie zostawić na obserwacji, jak się do jutra nic nie będzie działo mam o 8 zgłosić się znów na zapis:sorry2: Lekarz jakiś dziwny, wogóle mało mówił po polsku- tak więc nawet nie wiem czemu mam powtórzyć badanie.Mój M przed chwilą pojechał do Warszawy:-(Teraz idę posprzątać troszkę, a później chyba do rodziców pojadę.Miłego dzionka.

:-p:laugh2:No a ja dzisiaj mam pracowity dzień, więc wypiję jeszcze kawę i gonię rabotać....Popołudniu bądź wieczorem wraca moj M. :laugh2::laugh2::laugh2: Tak bardzo tęsknię za Nim, że chyba go w drzwiach przewrócę :laugh2::laugh2::laugh2: No ale radość zostawmy na potem, bo teraz to muszę skupić się na ogarnięciu pokoi , siebie, Julki itd.... :laugh2::laugh2::laugh2:
No to zycze wspanialych dni z mezulkiem:-)!!!
Witam weekendowo.

Wczoraj po wizycie załapałam sięna knedelki u mamuśki więc już nie miałam kiedy do Was zajrzeć. Zaraz poczytam co sie ciekawego u nas działo.

Pogoda barowa. Kawka i naleśniki z dżemem jeżynowym trochę poprawiły mi humorek ale pewnie i tak zaraz wskoczę do wyrka jeszcze trochę poleniuchować.

Mam dzisiaj zamiar ubrać łóżeczko dla córuni:-D
czarna tak myslala,ze u mamy sie zasiedzialas:-)nalesniki Mniam!Ja mam zamiar jutro ubrac lozeczko,jak moj zrobi pret do baldachimu.

justyna biedna 10razy:szok:mam nadzieje,ze juz niedlugo urodzisz:tak:
antuanet mam nadzieje,ze jutro zapis bedzie lepszy i nie bedziesz musiala zostac w szpitalu:happy:

a ja zasnelam jeszcze na 1,5godzinki i jakos dziwnie sie czuje teraz.Chyba cisnienie daje o sobie znac:baffled:Milego weekendu zycze,jakbym sie nie pojawila:rofl2:

ale jaja listopadówki nas przegoniły, cosik tak myslałam ze tak bedzie
justyneczka juz są pierwsze znane daty, a le jak u nas sypnie to cyba hurtem
Antuanet a coś się dziło ze miałas ktg
czarna miłego obiadku

A ja na dzisia nic nie planuje, prasowanie odloże na poniedziałek chyba. musze w koncu pozbyc sie tego przeziebiena. M pojechał po zakupy. U teściów jest M siostra więc nie wiem czy tam nie pojedziemy na obiad.

reklama
Do góry