reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Cześć dziewczyny :-)
Następna pażdziernikowa mama do was klika :-D
Wiecie, ja to nawet dobrze się czuję, ale jestem na zwolnieniu lekarskim i musze sporo leżeć, kiedyś poroniłam i teraz od początku biorę Luteinę.
Mam nadzieję, że w październiku wszystkie sie wyklujemy i będziemy porównywać matczyne odczucia
Pozdrawiam Was serdecznie:tak:

reklama
Mordoklejko nawet nie wiem co napisać :-(. Trzy ciąże, dwa bezduszne podejścia do twojej sytuacji. Tule cię bardzo mocno.

Elajza, Modroklejka - tak strasznie mi przykro, nie znam słów
Dorotko1...9 - odetchnęłaś z ulgą
Ja osobiście też mam lekkiego stresa. Do lekarza idę 20.03 i mam nadzieję, że usłyszę dobre wieści. Czuję się ostatnio źle, bo mdłości mam a nie mam czym wymiotować :baffled:. Powrót z domu, to powitanie z toaletą, a dopiero potem mąż i córka :baffled:. Czekam jak na zbawienie na 12 tydz.

mordoklejka łzy mi lecą kochana
tak mi przykro:-:)-(
trzymaj się!!
z tego co czytam wnioskuje, że masz oparcie w mężu i to cieszy
od siebie dodam tylko, że będę się o Was modliła i mocno trzymała kciuki za powodzenie
no i mam nadzieje, że dasz znac jak już się uda!!

witam nowe mamy

mordoklejka, bardzo, bardzo mi przykro. sama w piatek stracilam pierwsza ciaze i jest to straszny cios, wyobrazam sobie jak Tobie jest ciezko. dobrze w tym wszystkim, ze mialas dobra opieke, to naprawde duza pomoc. a na pocieszenie powiem ci, ze zona mojego kolegi z pracy stracila 3 pierwsze ciaze, a teraz maja dwojke zdrowych dzieci.
wierze, ze jeszcze bedzie dobrze i spotkamy sie znow na forum jako przyszle szczesliwe mamusie....

Cały dzień mnie tu nie bylo nie sądziłam ze przeczytam takie posty.
Mordoklejka bardzo mi przykro nie jestem wstanie nic napisać łzy same napływają do oczu.

Przepraszam do jutra mamusie.

Ps ;jezeli nie ma kogoś na liscie prosze pisac na priv uzupełniam na bierzaco.

Rosania biorę 2 razy dziennie po 50 mg dopochwowo, a Ty też masz jakieś problemy z ciążą??

Ja biore tez luteine 50 mg tylko ja biore 3 razy po 2 tabletki wiec ja biore duzo wiecej a do tego mam zastrzyki z kaprogestu tez na podtrzymanie i leze plackiem
oczywiscie przed kompem nie leze i chodze troche po domu :tak:

Mordoklejko wspolczuje naprawde :wściekła/y: moze porobcie z mezem teraz jakies badania dlaczego tak sie dzieje ?:-(

Ja usg dopiero 27 marca czyli pod koniec 12 tyg. tez sie obawiam czy wszystko bedzie oki

to chyba ba mamy podobny wiek ciążowy.:-)

natusiaMa: to nie jest moje pierwsze usg a juz 3 :) serduszko widziałam jak ciąża miała 6 tyg i 6 dni dokładnie.Popłakałam sie ze szczęścia. to bylo super słuchac na doplerze bicia malca. Teraz mam usg genetyczne pierwsze- przezierność karku itd wykrywa wady np zespół downa.

Mnie mdłości mineły juz w sumie,teraz mam natomiast takie bole kłócia w okolicach podbrzusza i krocza(macica rośnie)

I tyje tyje tyje:)

reklama
Czesc Avil ciesze sie ze jestes tez w tym samym tygodniu. Na kedy masz termin porodu bo ja na 7 pazdziernka A co d mdłości to daej mam i zero apetytu zaiast tyc ja chudne.

Do góry