reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Na zlym sprzecie u mnie to serduszko bylo juz widac w 6 tygodni i 2 dni ale to bylo nepewne
a moj gin ma lepszy sprzet i juz super widzialam nawet sama poznalam ze to serduszko
w 6 tyg i 6 dni :-) i nawet uslyszalam jak bije SERDUSZKO .
Dziewczyny to jaki duzy jest nasz maluszek robi swje to czy mamy cykle regularne czy
nieregularne ja @ mialam zawsze w caly swiat od 28 do 36 dni i tak miesiaczkowo
to jak bylam u gina w poniedzialek to powinnam miec 7 tygodni i 3 dni a usg pokazalo
6 tyg i 6 dni mnie to wcale nie martwi bo pzreciez 2 tygodnie roznicy moze byc :-)
Moja dzidzia w 6 tyg i 6 dni miala prawie 1 cm podobno to dobrze i jak tak w szpitalu
robili mi usg to zauwazylam ze srednio dzidzia narazie rosnie 1 mm dziennie u mnie to jest
ciut mniej nic 1mm ale srednio to tak wychodzi :-)
Aha no ja tez cierpie strasznie bo mi nedobrze i wymiotuje nie codziennie ale wymiotuje
Aha dziewczynki powiedzcie mi czy jak wy chodzicie do gina prywatnie to badani krwi i moczu tez
robicie prywatnie bo ja musze moj nie daje skierowania tylko posze mi jakie badania mam
zrobic i ja musze isc i placic slone pieniadze a jak to jest u was?

reklama
dorota123456789 ja tez zobaczylam serducho w 6tygiu 6dni i tez moja dzidzia o 4 dni mlodsza niby bylo 7tyg i 3 dni-od OM:) dokladnie tak samo jaku ciebie:)) miala wtedy 83mm:)

ja place za badani tez z wlasniej kieszeni strasznie drogo wychodzi

Ja chodze prywatne tzn. maz ma firme i wykupił prywatne ubezpieczenie z wariantem rozszerzonym wiec mge korzystac z wiekszosci klinik prywatnych w warszawie i w ramach tego ubezpieczenia mam wszystkie badania. Ale powiem ci ze kolezanka chodzi prywatnie i idzie do lekarza rodzinnego a on wypisue jej skierowanie i nie płaci

Ja chodze prywatnie i płace za badania.
Dorotko123ide jutro,mam nadzieje ze coś zobacze. Do wtorku nie chce i sie czekać, zreszta chcę sie dowiedziec ze wszystko ok.

Czy ogłosiliscie juz nowine? My dale czekamy do świąt, ale boje sie że mama zaczyna cos podejrzewać.

u mnie wszyscy podejrzewaja ze jestem w ciazy ale powiemy dopiero po badaniu 27 marca jak usg wykarze ze wszystko oki i bedzie to koniec 12 tyg i mysle ze moze bedzie juz z gorki

Modroklejka tak mi przykro:-(Trzymaj się jakoś, nie poddawaj się.

Ja chodzę prywatnie do lekarza, i płącę dodatkowo za badania. Na zwolnieniu jestem od 4 tygodni.
ppatqa u mnie już rodzice i najbliżsi znajomi wiedzą;-)powiedzieliśmy jak poszłam na zwolnienie, bo jakoś trudno byłoby ukryć.
Miłego popołudnia.

Hej Dziewczyny.

Ja niestety też z własnej kieszeni. Za mocz, krew i grupę krwi zapłaciłam 67 zł... W piątek do gina idę 80zł wizyta, 50 usg, 20 zł cytologia...+ leki które zapisze. Trochę to kosztuje ale co zrobić.

Dziewczyny Elza i Mordoklejka tak bardzo mi przykro, ze straciłyscie swoje dzieciątka. Az sie popłakałam:-( Wyrazy współczucia!

Ja jestem z Warszawy ale raczej mało sie udzielam, z uwagi na mojego synalka, który daje mi popalić, no a pozatym czekam na potwierdzenie oficjalne ciązy, w piatek. Tzn ja czuje ze jestem w ciazy, zreszta juz prawie 2 miesiace nie miałam okresu, no i mam troche objawów ale jakos tak sie boje zapeszyc czy wszystko jest w pozadku, czy sie prawidłowo rozwija itd...qrde naprawde niezłego mam stresa przed tym usg:zawstydzona/y:

reklama
Do góry