reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czesc Avil ciesze sie ze jestes tez w tym samym tygodniu. Na kedy masz termin porodu bo ja na 7 pazdziernka A co d mdłości to daej mam i zero apetytu zaiast tyc ja chudne.

Ja mam na 6 pażdziernika,ale ze wzgledu na to że miewam cykle 34 dniowe to raczej dzidzus pojawi sie po 10:)

Dziewczyny macie jakies przeczucia co do płci dzieciątka?:)

reklama
Dziewczyny, jak ja sie cieszę,ze nie miewam mdłości, a jak już są, to takie naprawdę do wytrzymania. Moja siostra dla odmiany, miała nudności nawet na sali porodowej :-D Mnie najbardziej męczy zgaga no i te bóle w podbrzuszu...:baffled:
Dorotko123456789 Kochanie, mi lekarz zapisał Luteinę, ponieważ kiedyś poroniłam, a teraz zauważył,że moje maleństwo jest za małe.
Na razie biorę Luteinę zapobiegawczo, ale póki co wszystko, poza wielkością mojego skarba jest ok i oby tak dalej:-)

Przestałam jesc słodkie jem tylko słone kwasne wiec mysle ze to pewnie chłopak. A Ty jak czujesz?

HMmm no mnie sie wydaje ze dziewczynka:) ale może być że sobie wmawiam bo bardzo bym chciała.U mojego męża w rodzinie same chłopaki się rodzą :)

Miroslava1979 -nie martw sie ze dzidizus mały wystarczy ze zaszlas w ciąże nie w 14 dniu cyklu a np 18 i wtedy to jest norma:) tez biore ale duphaston,tez zapobiegawczo wprawdzie nei miałam poronienia wczesniej ale lekarz tak zapisał nie zaszkodzi a moze pomoc.Bóle podbrzusza tez mnei mecza najgorsze sa takie kłocia niekiedy.

Wczoraj bylam tak zmeczona że nie mialam nawet siły włączyc kopa, dzis siedze w domku wziełam 3 dni ulopu, ale o 11 zwaliłam sie z łózka na kanape, brak mi sił, pierwszy raz sie ta czuje. Jutro ide do ginka bo juz dłużej nie wytrzymam, obgadaliśmy z M że bedziemy szli we wtorek przed świetami, 3 tygodnie od pierwszej wizyty, ale chciałby zobaczyc cos wiecej - ostatnio tylko pecherzyk. Spytam chyba o zwolnienie, właśnie jak to jest czy lekarz przyjmujacy prywatnie bez umowy z NFZ może je wystawiać??

czesc ppatqe kazdy lekarz prowadzacy praktyke lekarska moze wystawiac zwolnienie. ja tez nie mam sił na nic , zmeczenie , spanie i wymioty to dla mnie bardzo meczace ale coz trzeba czasem troszke pocierpiec dla malenstwa

cSpytam chyba o zwolnienie, właśnie jak to jest czy lekarz przyjmujacy prywatnie bez umowy z NFZ może je wystawiać??

Ja chodze prywatnie i odpoczadku ciąży jestem na zwolnieniu,wiec nei ma problemu dostajesz zwolnienie typu B i za swiadczenie o ciązy.
Ja mam wizyty co 3 tygodnie.
Serduszko juz widac na dobrym sprzecie pocztek 6 tygodnia:-)

reklama
Do góry