reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Medio dziękuję ci moja droga.
Artemida jesteś o miesiąc starsza ciążowo hihi. Tobie również życzę spokojnej ciąży
A gdzie są październikowe mamusie? Halo?
Jeśli o mnie chodzi czuję się bardzo dobrze. Od wczoraj raz dziennie aplikuję sobie Clotrimazol na pieczenie w pochwie i liczę, że na dniach mi przejdzie

reklama
Witaj Dorotko!!!
Ciesze sie ze dobrze sie czujesz, ja tez narazie dobrze.Wczoraj umowilam sie na pierwsze usg na 6.02 czyli za 8 dni.strasznie sie ciesze i boje jednoczesnie, wiesz jak to jest...W poprzedniej ciazy nie znaleziono u mnie w macicy pecherzyka bo okazala sie to ciaza pozamaciczna, teraz czuje sie jednak o wiele lepiej, nie boli mnie brzuch wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Tak strasznie pragniemy tego maluszka, codziennie modle sie zeby byl zdrowy, mam nadzieje ze moje modlitwy zostana wysluchane.Niektorzy nie wiedza jakie to szczescie zajsc w ciaze i urodzic zdrowutka dzidzie.
Ale sie rozpisalam:zawstydzona/y:pozdrawiam

Zauwazylam ze obrazek na suwaczku przesunal sie o 1, strasznie sie ciesze, to znaczy ze do konca juz coraz blizej.Tobie dorotko przsunie sie jutro, tez napewno sie ucieszysz:-)

Agniesiu przykro mi, że masz takie smutne doświadczenia :-(. Już niedługo po raz pierwszy zobaczysz swoje maleństwo :laugh2:. Wspaniałe uczucie. Pewnie się popłaczesz ze wzruszenia ;-). Ja planuję udać się na usg za około 3 tygodnie, żeby zobaczyć czy bije serduszko :sorry2:. Świetnie, że suwaczek się przesunął. Ja zawsze będę jeden dzień za tobą :-p

reklama
Do góry