reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czytam dziewczyny wasze posty i cieszę się razem z Wami:-). JA na zrobienie testu jeszcze muszę poczekać gdzieś do 6 lutego, no bo wczesniej chyba nie ma sensu prawda? Ale powiem Wam tak i powiedzcie co o tym sądzicie.We wtorek jechałam z Warszawy do LUblina prawie 3 godziny i słuchajcie miałam taki ból głowy i tak było mi nie dobrze że prawie "umarłam" w tym busie.NIgdy jeszcze tak nie miałam:baffled:CZy to od tego myślenia że może dzidzia będzie ?CZy to od tego że tam dzidzia zaczyna sie zagnieżdzać? CZy jedno i drugie? Boże ja już warjuje:-DWiem każdy powie nie myśl tyle ale kurde no nie da się :-D

reklama
czesc dziewczyny ja jestem po pierwszej wizycie u lekarza i stwierdził on wczesną ciąże 3-4 tygodniową, więc ciąża potwierdzona, za 3 tygodnie na usg

Witajcie nie wiem czy w dobrym miejscu się znalazłam zrobiłam 2 testy wyszły pozytywne nie byłam jeszcze u lekarza bo jest chyba za wcześnie.

Widzę tu koleżanki z forum starających się jak miło
Dorcia Agniesia witajcie

Kaka jak są dwie krechy to można ci GRATULOWAĆ :tak::-).
Anets tobie również GRATULUJĘ dwóch II :tak::laugh2:
Dorcia ciężko powiedzieć, czy twoje odczucia podczas podróży mają cos wspólnego z fasoleczką. Życzę ci żeby właśnie tak było :tak:
Laseczki na głównej stronie BB jest kalendarz. Sprawdźcie na kiedy macie termony i dajcie znać. Kształt_zapachu wpisze was na listę październikowych mam :-D
Kształt_zapachu super, że z fasolką wszystko ok :-). Ciąża potwierdzona hihi, więc nie urojona :-p

Kaka, Anets Kształt_zapachu i Dorota27 gratulacje dziewczyny:-)(zapomniałam sorki)
Jestem dziś jakaś dziwna dlatego zaraz idę do sklepu na zakupy obiadkowe.Robie barszczyk czerwony:-)Naczytałam się na forum o tych objawach i zbzikowałam chyba przestane tyle myśleć.Za to chętnie poczytam co tam u Was bo Wy macie już wiadome ciąże i cieszycie się pewnie jak wariatki :-)i tak trzymać mamuśki :-)
Lecę do sklepu...

Dziewczyny serdecznie wszystkim gratuluję fasolinek.
Ja jestem mamą październikową 2005 no i teraz czekamy na nasze
bliźniaki z terminem na sierpień 2008.
Życzę Wam dużo spokoju i radosnego oczekiwania

Kaka82, Anets, strasznie sie ciesze i gratuluje.Ja uwazam ze testy nie klamia i nie macie co miec jakichkolwiek watpliwosci.Naprawde strasznie sie ciesze. :-)
Fajnie ze bedzie nas wiecej na tym watku, juz nie moge sie doczekac zdjec waszych brzuszkow, z usg itd.Bedzie super.Razem przejdziemy te 9 no u mnie juz 8 miesiecy.:tak:

Kochane ja to się boję tych objawów bo równy rok temu też byłam w ciąży ale poroniłam.Teraz mam wiele objawów ale jeden mnie niepokoi bardzo ból jajnika lewego

reklama
Anets, mysle ze nic nie rozwiejeTwoich watpliwosci tak jak wizyta u gina.Kazda z nas napewno ma inne objawy i moze ten bol jajnika jest jak najbardziej prawidlowy wiec nie denerwuj sie niepotrzebnie i umow sie na wizyte.

Do góry