reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Jeszcze ja tutaj często zaglądam. Tylko nie mam za bardzo czasu pisac bo jakoś ostatnio ogarnęła mnie mania sprzątania...

Ja narazie czuję się dobrze, choc coś tam mnie w brzuszku kłuje dlatego pójdę w tym tygodniu do lekarza.
Jedyne objawy jak narazie to: twardszy i chyba troszkę większy biust, częstsze chodzenie siusiu.

A co u Was?

Kształt_zapachu super, że dobrze się czujesz. Zagladaj do nas i plotkuj z nami, wkońcu to ty założyłaś ten wątek hihi

Zakładam listę październikówek 2008 zgłaszajcie sie z terminem porodu!

Dorota na kiedy masz termin bo pisałas, że 3-4 a z suwaczka wychodzi chyba 2.10 to kiedy?

Witaj Ksztalt zapachu!
Ciesze sie ze znalazlas chwilke aby do nas zajrzec.:-)
Ja czuje sie dobrze i nawet to czasami mnie martwi, bo czy to normalne czuc sie dobrze w ciazy???Tylko piersi nabrzmiale i bola no i ten apetyt!!!Jak tak dalej pojdzie to bede najwieksza mama na swiecie:-D
Bylas juz na wizycie u gina???

Witam wszystkie pazdziernikowe mamusie i nie tylko:-)
Mam nadzieję, że dołącze do Was ale to będzie wiadomo po zrobieniu testu.Starania już poczyniłam z moim ukochanym;-) trzymajcie kciuki:-)

reklama
Podcztytuję was dziewczynki, jak się czujecie, jak przechodzicie te pierwsze tygodnie. Ja miałam zagrożoną ciążę, także jak tylko zrobiłam test, nie zdążyłam się nacieszyć, a na drugi dzień dostałam palmienia. I tak przez 2 tygodnie niepewnośc o jutro. Na szczęście wszystko się wyklarowało, dzidza się zdrowo chowa i tego też wam życzę kochane, tych wspaniałych chwil z dzidzą pod sercem, tych pierwych kopniaczków i wpatrywania się w falujący brzuszek. :-):-):-)
Jeszcze raz gratuluję i trzymam za Was kciuki.

Do góry