reklama
ksztalt_zapachu
Jest Fasolka...
Jeszcze ja tutaj często zaglądam. Tylko nie mam za bardzo czasu pisac bo jakoś ostatnio ogarnęła mnie mania sprzątania...
Ja narazie czuję się dobrze, choc coś tam mnie w brzuszku kłuje dlatego pójdę w tym tygodniu do lekarza.
Jedyne objawy jak narazie to: twardszy i chyba troszkę większy biust, częstsze chodzenie siusiu.
A co u Was?
Ja narazie czuję się dobrze, choc coś tam mnie w brzuszku kłuje dlatego pójdę w tym tygodniu do lekarza.
Jedyne objawy jak narazie to: twardszy i chyba troszkę większy biust, częstsze chodzenie siusiu.
A co u Was?
ksztalt_zapachu
Jest Fasolka...
Zakładam listę październikówek 2008 zgłaszajcie sie z terminem porodu!
Dorota na kiedy masz termin bo pisałas, że 3-4 a z suwaczka wychodzi chyba 2.10 to kiedy?
Dorota na kiedy masz termin bo pisałas, że 3-4 a z suwaczka wychodzi chyba 2.10 to kiedy?
Agniesia25:)
Witaj Ksztalt zapachu!
Ciesze sie ze znalazlas chwilke aby do nas zajrzec.:-)
Ja czuje sie dobrze i nawet to czasami mnie martwi, bo czy to normalne czuc sie dobrze w ciazy???Tylko piersi nabrzmiale i bola no i ten apetyt!!!Jak tak dalej pojdzie to bede najwieksza mama na swiecie
Bylas juz na wizycie u gina???
Ciesze sie ze znalazlas chwilke aby do nas zajrzec.:-)
Ja czuje sie dobrze i nawet to czasami mnie martwi, bo czy to normalne czuc sie dobrze w ciazy???Tylko piersi nabrzmiale i bola no i ten apetyt!!!Jak tak dalej pojdzie to bede najwieksza mama na swiecie
Bylas juz na wizycie u gina???
Ksztalt zapachu moj przewidywany termin porodu to 3.10
Prosze o umieszczenie mnie na liscie
Prosze o umieszczenie mnie na liscie
o kurcze, juz jestem na liscie, dziekuje;-)
Ciekawe ile nas bedzie???
Ciekawe ile nas bedzie???
Dorcia w takim razie trzymamy kciuki, mamy nadzieje ze bedzie nas duuuuuzo!!!
reklama
M
madamagda
Gość
Podcztytuję was dziewczynki, jak się czujecie, jak przechodzicie te pierwsze tygodnie. Ja miałam zagrożoną ciążę, także jak tylko zrobiłam test, nie zdążyłam się nacieszyć, a na drugi dzień dostałam palmienia. I tak przez 2 tygodnie niepewnośc o jutro. Na szczęście wszystko się wyklarowało, dzidza się zdrowo chowa i tego też wam życzę kochane, tych wspaniałych chwil z dzidzą pod sercem, tych pierwych kopniaczków i wpatrywania się w falujący brzuszek. :-):-):-)
Jeszcze raz gratuluję i trzymam za Was kciuki.
Jeszcze raz gratuluję i trzymam za Was kciuki.
Podziel się: