Ja na razie jestem na etapie myślenia czy coś zdziałały nasze szaleństwa:-)Mój ukochany nie pozwolił mi na wszelki wypadek odkręcać ogórków bo stwierdził , że mogę mieć ochotę.Wg niego już dzień po zapłodnieniu będe miałą zachcianki i humory ach ta ich niewiedza haha:-)
reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Kształt_zapachu według OM termin na 4.10.
Dorcia zatem czekamy na wspaniałe wieści i dołączenie do nas :-)
Madamagda cieszę się, że wszystko szczęśliwie się zakończyło. Ja również mam ciążę zagrożoną, więc dopóki nie usłyszę bijącego serduszka to będę niespokojna
Dorcia zatem czekamy na wspaniałe wieści i dołączenie do nas :-)
Madamagda cieszę się, że wszystko szczęśliwie się zakończyło. Ja również mam ciążę zagrożoną, więc dopóki nie usłyszę bijącego serduszka to będę niespokojna
M
madamagda
Gość
Dorota
ja jestem teraz na etapie zmiany lekarza i tak późno, nawet do tej pory nie dał mi podsłuchać serduszka, widziałam jedynie na USG jak biło, tak mówił lekarz że to wystarczy, masakra, ale lepiej późno niż wcale.
Ja brałam Duphaston do 9 tygodnia, 2 razy intensywnie plamiłam, byłam na zwolnieniu i leżałam.
Będzie dobrze, wszystkie dotrwacie szczęśliwie ze swoimi pociechami do dnia rozwiązania.:-):-):-)
ja jestem teraz na etapie zmiany lekarza i tak późno, nawet do tej pory nie dał mi podsłuchać serduszka, widziałam jedynie na USG jak biło, tak mówił lekarz że to wystarczy, masakra, ale lepiej późno niż wcale.
Ja brałam Duphaston do 9 tygodnia, 2 razy intensywnie plamiłam, byłam na zwolnieniu i leżałam.
Będzie dobrze, wszystkie dotrwacie szczęśliwie ze swoimi pociechami do dnia rozwiązania.:-):-):-)
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Gratuluje wszystkim pazdziernikowym mamuskom! Ja tez czuje sentyment do pazdziernika, bo moj synus z tego miesiaca, zreszta ja sama tez :-)
Joas, milo Cie widziec! No i gratulacje kochana, kolejna ciaza jak widze, super!!! Ostatnio tez krotko przedemna zaciazylas, moze to dobry znak dla mnie?!? oby tak bylo!!!
Joas, milo Cie widziec! No i gratulacje kochana, kolejna ciaza jak widze, super!!! Ostatnio tez krotko przedemna zaciazylas, moze to dobry znak dla mnie?!? oby tak bylo!!!
Agniesia25:)
Agniesia25:)
Gwiazdeczko zyczymy abys i Ty szybciutko zagoscila yu i powiekszyla nasze grono.Nigdy nie wiadomo kiedy sie udawiec zycze powodzonka!!!
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Dziekuje dziewczynki! Buziaczki dla Was i dla Fasolinek!!!
Ide w czwartek do ginka, bo moje plamienia mnie wykanczaja...
Ide w czwartek do ginka, bo moje plamienia mnie wykanczaja...
reklama
Podziel się: