reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paulinka 27tc 1100g 37cm

Mówię Wam, z Paulinki będzie niezła łobuziara:tak:Agentka z niej jakich mało. Cieszę się, że takie fajne wiadomości przynosicie. Aż serce się raduje, gdy patrzy się na nowe umiejętności naszych szkrabów.

reklama
Jesteśmy już po ABR, udało się dzisiaj i mamy w końcu wklejkę "słuch prawidłowy" :tak::tak::tak: Jeszcze zwykłe badanie słuchu na 1.5 roku ale to już raczej dla pewności. Kolejny cud. I dziś już mi nic humoru nie popsuje :-)

Brawo, brawo, brawo!!!
A jak będzie jutro?;-) Mam nadzieję Dorota, ze ostatnie sukcesy Paulinki i to, że tak pięknie się rozwija (przeca ma tak naprawde dopiero 11 mies i to po ciężkich przejściach), da Ci siłę, napęd i wiarę na przyszłość. Bo masz absolutnie wyjątkową córcię-wojowniczkę:tak:
Tego życzę Ci z całego serca:tak:

Ps. A tak naprawdę te nasze problemiki z dziećmi to pikuś, prawda? Jak pomyśleć, co wróżyli lekarze... Ja tak sobie zawsze powtarzam w słabszych chwilach. Poomaga. Zmiana punktu odniesienia jest balsamem dla naszej psychiki.

Tak, ja mam dzika satysfakcje, że lekarze tak się pomylili, ale to dopiero od nowego roku :-)
Już mi nie zależy kiedy, za ile, już mi wisi jak gdzies to pisałam. Grunt, że wiem, że się da. Mamy czas, damy radę :tak:

Super wieści! Nie czytałam wątku Paulinki kiedy była zupełnie malutka, ale teraz jak czytam i widzę jakie postępy robi jestem pod wrażeniem. Kolejny przyklad mogący być iskierką nadziei.

Gratulacje:-) Wobrażam sobie jaki dobry humor masz. Skądś to znam;-)
Dziewczyny jesteście żywym przykładem na to, że nigdy, ale to nigdy nie nalezy się poddawać i trzeba walczyć!

Póki pamiętam zapiszę też tutaj (bo mamy czytelników nie zarejestrowanych;-)), że na 14 miechów Paula waży 7 kg :-D tak, tak, wiem, raz się martwię, raz się z tego śmieję ale co mi zostało? No chyba poza wizytą w CZD w poniedziałek już nic ;-)
Kochani, wyciągam walizę i zaczynam pakować, w sobotę 7 rano pociąg, ale neta będę miała więc Was nie opuszczamy ;-)
Jeszcze jutro załatwić świadczenie pielęgnacyjne (bo już rozwiązałam umowę o prace) i ostatnia rehabilitacja i Paulinka ma tydzień przerwy na poukładanie sobie wszystkiego w główce. I na odpoczynek oczywiście :-p

Zapomniałabym, mamy spotkanie z 2 mamami z BB w planach, z Franiową mamą i Agapą. Mam nadzieję, że jakieś zdjęcia zrobimy, albo zapomnimy z wrażenia :zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny no to życzę Wam udanego wypoczynku i czekamy na dobre wieści z CZD. Dorota mówię Ci, Paulinka już teraz dba o figurkę, żeby w przyszłości nie musiała wklejać takich suwaczków jak my;-)
Pozdrów dziewczyny i koniecznie zróbcie zdjęcia i oczywiście pochwalcie się nimi :tak:

Do góry