reklama
MamaWiktorii
Fanka BB :)
Wszystkiego co najlepsze dla Paulinki !!!! :*:*:*
Ucałuj ją ode mnie i Wiki to był dla was ciężki rok Dorotko,ale dałyście sobie doskonale radę i następny będzie jeszcze lepszy Powodzenia ,dużo pociechy z małej i przede wszystkim zdrówka ))
Ucałuj ją ode mnie i Wiki to był dla was ciężki rok Dorotko,ale dałyście sobie doskonale radę i następny będzie jeszcze lepszy Powodzenia ,dużo pociechy z małej i przede wszystkim zdrówka ))
asso
Mama Kacpra i Bartosza
My również przesyłamy Paulince tysiące buziaków i życzymy samych sukcesów.
Ostatnia edycja:
Dzastina82
Paulinko wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek!!!
Dużo zdrówka, obyś dalej szła jak błyskawica i była cudownym, wesołym promyczkiem dla rodziców))
Wszystkiego najlepszego!
Dużo zdrówka, obyś dalej szła jak błyskawica i była cudownym, wesołym promyczkiem dla rodziców))
Wszystkiego najlepszego!
joanna1977
Zaangażowana w BB
Najlepsze zyczonka duzo zdrowka i buziaczkow dla PAULINKI z okazji 1urodzin; no i pozdrowienia dla Ciebie Dorota -jestes "Wielka"(TY i mamaFrania jestescie moimi idolkami-czytam na biezaco wasze watki i ciesze sie z sukcesow Paulinki )
Kamea
Sto latek Paulinko! Samych sukcesów, radosnych i pogodnych dni, żebyś zawsze była tak ślicznie uśmiechnięta i miała te uroczą fryzurkę:-) a poza tym życzymy wspaniałych urodzinowych prezencików i grzecznych rodziców:-)
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
Wpadam na szybko bo czas.... jejku, czy kiedyś się ze wszystkim wyrobię????
Przede wszystkim dziękujemy za życzenia :-)
joanna, nie przesadzaj, żadna idolka, po prostu kocham nad życie tą moją gwiazdeczkę i robię co mogę by naprawić ciężki start... jak KAŻDA Z NAS
Paulinka od tyg siada bez podporu bawi się dwiema rączkami i tak się to jej podoba, że nie wstaje tak często, odciążyła stópkę i kinesiotaping chyba przynosi jakieś efekty
Wyszła nam kolejna górna jedynka i mamy komplet ;-) i to bezboleśnie
Paulinka mówi tata, lala, jaja ;-) baba, papa, proste a jak cieszy :-) tylko mama jej nie wychodzi, ale poczekam cierpliwie.
Ostatnio znów wróciły nam wymioty, po deserkach, codziennie coś musi zwrócić :-( ale nie są to ogromne ilości i próbuję odrabiać. Niestety mleko nadal jest bleee i jak zaklęta, zwłaszcza na wieczór nie chce pić.
Zobacz załącznik 345069
Nie udało się zdmuchnąć ale jaka radocha paluszkami posmakować kremu za to na drugi dzień uczulenie na policzkach, ale 1 urodzinki ma się raz (no Paula będzie miała jeszcze 2 w Sulejówku, dla mojej rodzinki) ;-)
Przede wszystkim dziękujemy za życzenia :-)
joanna, nie przesadzaj, żadna idolka, po prostu kocham nad życie tą moją gwiazdeczkę i robię co mogę by naprawić ciężki start... jak KAŻDA Z NAS
Paulinka od tyg siada bez podporu bawi się dwiema rączkami i tak się to jej podoba, że nie wstaje tak często, odciążyła stópkę i kinesiotaping chyba przynosi jakieś efekty
Wyszła nam kolejna górna jedynka i mamy komplet ;-) i to bezboleśnie
Paulinka mówi tata, lala, jaja ;-) baba, papa, proste a jak cieszy :-) tylko mama jej nie wychodzi, ale poczekam cierpliwie.
Ostatnio znów wróciły nam wymioty, po deserkach, codziennie coś musi zwrócić :-( ale nie są to ogromne ilości i próbuję odrabiać. Niestety mleko nadal jest bleee i jak zaklęta, zwłaszcza na wieczór nie chce pić.
Zobacz załącznik 345069
Nie udało się zdmuchnąć ale jaka radocha paluszkami posmakować kremu za to na drugi dzień uczulenie na policzkach, ale 1 urodzinki ma się raz (no Paula będzie miała jeszcze 2 w Sulejówku, dla mojej rodzinki) ;-)
Ostatnia edycja:
Jejciu takie rzeczy az chce sie czytac! Jak ona sie pięknie rozwija...Zuch dziewczynka:-)Oby tak dalej! Mój krasnal jeszcze nic kompletnie nie mówi no i zaden ząbek tez sie nie pojawił jeszcze.Martwie sie troche,ale czekam cierpliwie;-)
Buziaczki dla naszej dzielnej dziewczynki!:-)
Buziaczki dla naszej dzielnej dziewczynki!:-)
reklama
Podziel się: