reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Paulinka 27tc 1100g 37cm

reklama
Wszystkiego co najlepsze dla Paulinki ;) !!!! :*:*:*
Ucałuj ją ode mnie i Wiki ;) to był dla was ciężki rok Dorotko,ale dałyście sobie doskonale radę i następny będzie jeszcze lepszy ;) Powodzenia ,dużo pociechy z małej i przede wszystkim zdrówka ;)))

Najlepsze zyczonka duzo zdrowka i buziaczkow dla PAULINKI z okazji 1urodzin; no i pozdrowienia dla Ciebie Dorota -jestes "Wielka"(TY i mamaFrania jestescie moimi idolkami-czytam na biezaco wasze watki i ciesze sie z sukcesow Paulinki )

Sto latek Paulinko! Samych sukcesów, radosnych i pogodnych dni, żebyś zawsze była tak ślicznie uśmiechnięta i miała te uroczą fryzurkę:-) a poza tym życzymy wspaniałych urodzinowych prezencików i grzecznych rodziców:-)

Wpadam na szybko bo czas.... jejku, czy kiedyś się ze wszystkim wyrobię????
Przede wszystkim dziękujemy za życzenia :-)
joanna, nie przesadzaj, żadna idolka, po prostu kocham nad życie tą moją gwiazdeczkę i robię co mogę by naprawić ciężki start... jak KAŻDA Z NAS :tak:
Paulinka od tyg siada bez podporu :tak: bawi się dwiema rączkami i tak się to jej podoba, że nie wstaje tak często, odciążyła stópkę i kinesiotaping chyba przynosi jakieś efekty :tak:
Wyszła nam kolejna górna jedynka i mamy komplet ;-):tak: i to bezboleśnie :szok:
Paulinka mówi tata, lala, jaja ;-) baba, papa, proste a jak cieszy :-) tylko mama jej nie wychodzi, ale poczekam cierpliwie.
Ostatnio znów wróciły nam wymioty, po deserkach, codziennie coś musi zwrócić :-( ale nie są to ogromne ilości i próbuję odrabiać. Niestety mleko nadal jest bleee i jak zaklęta, zwłaszcza na wieczór nie chce pić.

Zobacz załącznik 345069

Nie udało się zdmuchnąć ale jaka radocha paluszkami posmakować kremu :tak: za to na drugi dzień uczulenie na policzkach, ale 1 urodzinki ma się raz (no Paula będzie miała jeszcze 2 w Sulejówku, dla mojej rodzinki) ;-)

100_3785.jpg

Ostatnia edycja:
Jejciu takie rzeczy az chce sie czytac!:tak: Jak ona sie pięknie rozwija...Zuch dziewczynka:-)Oby tak dalej! Mój krasnal jeszcze nic kompletnie nie mówi no i zaden ząbek tez sie nie pojawił jeszcze.Martwie sie troche,ale czekam cierpliwie;-)
Buziaczki dla naszej dzielnej dziewczynki!:tak::-)

reklama
STO LATEK DLA DZIELNEJ PAULINKI NA 1 URODZINKI !!!!!!!!!!!!!!!

Pięknie ci mówi kruszyna , mójOskar mimo iż niedługo będzie miał 2 urodzinki mówi tylko ne i mama :)
i gratulujemy zębolków .

Do góry