reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Paulinka 27tc 1100g 37cm

reklama
Dorota gratulacje!!!Dla Ciebie i Paulinki.Możesz byc z siebie dumna bo to w duuużej mierze Twoja zasługa!Oby tak dalej!Kciukasy zacisnięte za dalsze postepy!:-);-)

Gratulacje dla mamusi i córeczki :)
A jeśli chodzi o turnusy...nie znam się, ale przecież jeśli wybieracie się pod koniec roku to Paulinka będzie już miała skończone 1,5 roczku! To chyba nie jest za mało, tym bardziej jak się czyta, że im szybciej się rehabilituje dziecko tym lepiej i większe szanse na zadowalające efekty.

Majka racja, Paulinka miała 8 tyg była w inkubatorze, gdy zaczęli u niej stymulację. Jak miał 10 tyg i przewieźli ją do naszego miasta to codziennie byłam przy ćwiczeniach. Kiedy wyszliśmy, zanim po miesiącu dostaliśmy się na NFZ to robiłam to co w szpitalu. To był impuls, wiedziałam od innych dziewczyn, że im szybciej tym lepiej. Na początku było ciężko i zwątpienie codziennie, czy to w ogóle coś da. Także to, że wylewy szybko się wchłonęły zaważyło na jej rozwoju.
Teraz ani myśli spać, wciąż ćwiczy w łóżeczku ;-) Czasem nie mogę jej uśpić, bo przecież ma ważniejsze sprawy na głowie :-D
Buziaki dla Kacperka, Asia jadę w środę do Gliwic, spotkamy się pewnie w piatek:)

A wiesz Dorotko coś nam poprzestawiali, w tym tygodniu w środę odwołali bo jakieś szkolenie a ten piątek to okazało się że pani nie pasuje i mają nam wymyślić inny termin. Jak narazie to nie byliśmy ani raz. Ciągniemy prywatnie i na Parkitce.

reklama
Wiesz co, tam jedna rehabilitantka poszła na zwolnienie, pewnie w ciąży jest. Do tego w styczniu skasowali jeden etat i teraz mają problem, zwolnili chłopaka a tu następna osoba odpadła. A szkolenia mają często, szkoda, że na własny koszt. I żadnych podwyżek. Wiesz że budynek centrum oflagowany? Akcja protestacyjna jest w mieście wszystkich pracowników MOPS.

Do góry