reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Paulinka 27tc 1100g 37cm

No ja dzisiaj też widzę poprawę, poznikało prawie wszystko ale poczekam do wtorku, bo jutro mam dr rehabilitacji, mam trochę pytań i muszę się przygotować, a do tego jeszcze dokumenty do fundacji zebrać ;-) nie mam ja chwili odpoczynku :sorry:
A Paulinka nie tylko żyrafę tak trzyma, jak ją mam na rękach to rączki wyciąga do góry i mnie obmacuje po buzi :tak::-D Zabawkę kładę jej z boku i sama po nią sięga:)
Boje się cieszyć na zapas ale może nie będzie tak tragicznie?
Dobra nic nie mówię bo znowu się wszystko schrzani :sorry:

reklama
Po kontroli u kardiologa... cos jest nie tak za miesiąc kolejne 3 EKG, p dr podejrzewa przecieki między komorami, prawa komora powiększona :-( ECHO niby ok, PDA zamknięte. W przyszłym tyg mam przyjść po opis EKG :-(
Tulę ją teraz bo ząbki, właśnie zauważyłam jakie ma piękne długie rzęsy ;-):-)

Asiu jak sama - piszesz lekarze podejrzewają...więc może się mylą. U Kuby podejrzewali, że PDA nie jest zamknięte. Ile ja nocy przepłakałam, ile ja lęz wylałam... Później okazało się, że lekarka się myliła i wszystko jest ok. Mam nadzieję, że u was będzie tak samo.

PDA miała zamykane chirurgicznie w 13 dobie życia. Była wtedy pod respi, z zakażeniem, odmą ale dobrze zniosła operację, nawet nie potrzebowała przetaczania krwi. Myślę, że teraz to co innego... P dr była dziś niewesoła... Poczekamy na następną wizytę za miesiąc.

mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Ja dzisiaj dostałam skierowanie do neurochirurga do Katowic. Jutro będę dzwoniła umówić się na termin. Kolejki sa pewnie koszmarnie długie.

Pani dr miała zły dzień ,a następnym razem powie,ze wszystko jest dobrze!!..a chyba takie przecieki powinny być widoczne na usg kolorowym?Nie robili Paulince?My bylismy z Artim u lekarza ze Śląskiego Centrum Chorób Serca z Zabrza i na szcęscie wszystko jest ok.Trzymam kciuki!!

No właśnie na USG facet mówił, że ok sama już nie wiem, zresztą nie martwię się tym dziś. Rozkoszuję się za to tym, że Paulinka dziś domaga się ciągle butelki :))) Zjada nawet po 140ml, i za 2 godz głodna:) Korzystam i podkarmiam ją:)

A bo to taki mały miś ;-) Ja jestem duży miś a Paulinka mały miś wg mojego Jacka ;-):-) A tak serio to już tylko mleko z kleikiem pije, bo takie "chude" jej już nie smakuje :-D I nie wymiotuje!!!

reklama
Do góry