reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Paulinka 27tc 1100g 37cm

A my znów walczymy z goraczką i tym razem gęstym katarem. I niech mi ktoś powie kiedy będzie lepiej?
No bo kolejna rehabilitacja odwołana, nie ćwiczymy już w sumie od miesiąca:-(

Z dobrych wieści, mój brat zajął się projektowaniem kalendarzyków na 2012r z info o 1%. Więc jeden problem mniej na głowie. Potem tylko rozprowadzić ;-)

reklama
Kurczę Dorotka trzymajcie sie jakoś, wiem co przeżywacie bo jak Kacper ma katar to jest masakra, a jak widział "fride" to juz płakał na sam widok a przy ściąganiu to już nie mówię.

Paulincia zdrowiej bo Kacper czeka na spotkanie:-)

A no to jak chce:) Ja juz nie moge się doczekac kalendarzyków. Powinny przyjśc lada dzień.

daj ciocia tutaj te projekty, ocenimy:)

dorotko jakos nie moge Cie" złapac" na zamknietym :) Jak tam Paulinka sie czuje? mam nadzieje ze ten katar minie równie szybko jak sie pojawił .. buziale dla małego szkrabika!

A wiesz, po południu mam dwoje dzieci do obrobienia ;-) choć to drugie duże mi dziś pomagało, nie powiem :-D
Paulinka ma nadal ten katar, pewnie w zatokach tego sporo siedzi, przebudziła się na chwilę i popłakała a teraz znów śpi. Liczę, że bedzie lepiej ale pewnie te 7 dni się pomęczymy :-(
Jutro jak zrobię pranie to się zjawię ;-)

reklama
Do góry