reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Patryk - 27 HBD - 700gram - 33cm - 4 APG.

się chciałam pochwalić, że mi, za chwilkę stuknie 6 miesiąc jak mleczko ściągam :) cztery razy na dobę ściągam i uciągnę ok 600ml. Tymko zajada aż miło. Dwa razy się od nas zakatarzył, a że dostał przeciwciała w mleczku to z przeziębieniem poradził sobie elegancko(dużo lepiej od nas). Gratuluję awansu do łóżeczka! Monitorek oddechu zakupiony? Już niebawem będzie potrzebny :)

reklama
Witam, ja pierwszy raz na tym wątku, ale podczytuję i trzymam kciuki za Partysia.
Pochwalę się bo ja ściągałam 7 miesięcy a przez kolejne 5 miesięcy córcia ssała cyca już sama. Ale ile mnie to kosztowało same wiecie... Pozdrawiam i życzę wytrwałości ;-)

no dobra babki moje kochane :)
takie niecierpliwe jestescie że nie wiem ;)
awans ":)
Patryk bez CPAPu :) w lozeczku pod budką gdzie ma podawany tlen ;)
:)
16082012252.jpg

Ojej gratki Patryczku :-)...dzielniacho kochany :):)

Mam takie samo zdjęcie, Szymon leżał w takim samym dużym łózeczku, miał podobna pieluchę szpitalna rozłożona pod główką :):) nie było budki tlenowej, ale rureczka z tlenem leżała w okolicach noska...aaaa i ta tacka, na której leżały rzeczy malucha...ale mi się przypomniało, ech...

reklama
Do góry