reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Hej Olus!! Milo ze sie odezwalas :tak:Widze ze niunia rosnie zdrowo i zaczyna brykac :-D:-DTak sobie mysle ze mnie tez to czeka:szok::-D
Odnosnie twojego wyjazdu do Polski to zazdroszcze, a miesiac bez meza minie szybko, ani sie obejrzysz jak bedzie juz z wami:tak: Zycze wam milego pobytu!
My imienia jeszcze nie mamy, mysle czasami , ale jeszcze nic nie na 100%, czuje sie znosnie, calkiem, calkiem, ale doskwiera czasami ociezalosc i sloniowosc :confused2:i bole gdzieniegdzie-do zniesienia.

Pytalas o upaly, u nas leje i zimno-mam juz dosyc takiej pogody, tylko co jest lepsze upaly czy zimno i mokro??:sick:

Zdjecia cudne, kochany szrabik do calowania

Pozdrawiam i czekam na wiesci od ciebie:tak:

Justyna no wlasnie :-Dmy to w watku Luxemburg sie spotykamy:-D:-D,

oczywiscie zapraszamy wszystkich do nas !!!

yummymummy
zapraszamy serdecznie :tak:,
Widze ze masz ten sam problem co ja, tez nie mam nikogo i niczego "polskiego"kolo siebie, takze witam w klubie;-)
Chcialam sie zapytac : czy Fijijsko-Angielska mieszanka ma cos wspolnego z wyspa Fidji? sliczna, ogladalam zdjecia:tak:
Trzymaj sie i pisz duzo
:tak:

reklama
Hej Ola, dobrze myslisz - polowa mojego meza jest z przepieknej wyspy Fiji (to znaczy z jednej z ok 300 jakich ich tam jest) wiec mamy gdzie jezdzic na wakacje :-D no i to tylko rzut beretem stad. A ty jak sie znalazlas w Luxemburgu? fajnie tam? i niedlugo bedziesz miala malenstwo w domku - a gdzie bedziesz rodzila, w jakim kraju?
U nas dalej "zima" w pelni, strasznie wietrznie czasami chociaz ulewy sie juz skonczyly. Najlepiej by bylo w tym okresie do Europy sie wybrac i na sloneczku wygrzac.
Pozdrowionka xxx

PS. Ola wlasnie doczytalam sie twojej historii (troche mi zajelo przebrniecie przez te 50 stron!) wiec nie musisz sie powtarzac

jestem, zyje, przeprowadzona do korei poludniowej, obiecuje sie odezwac niebawem,
pozdrawiam wszystkich zagraniczniaczkow, caluski, :-);-):cool2:pa

Hej,
witam wszystkie kobitki ktorym udalo sie upolowac facetow z zagranicy :p
Ja dopiero wczoraj sie zarejstrowalam, wiec jestem tu nowa i nie zabardzo zorientowana w temacie, ale mam nadzieje ze szybko pomozecie mi sie wdrozyc :)
Mi udalo upolowac sie anglika, i mam pytanko czy wasi anglicy tez maja takiego bzika na punkcie X Box360??

moj nie, ale za to co tydzien kupuje z 10 nowych CD i polki nam juz w szwach pekajaj od tej jego muzycznej kolekcji!

Hej,
witam wszystkie kobitki ktorym udalo sie upolowac facetow z zagranicy :p

To raczej on mnie upolowal:tak::tak::-D:-D:-D:-D
A tak na serio to rowniez witam, bo jestem pierwszy raz na tym watku. Wrocilam juz wprawdzie do pracy, ale obecnie ze wzgledu na chorobe syna siedze w domu i mam troche czasu, by z Wami popisac:tak:;-)Moj maz jest Niemcem i porozumiewamy sie po niemiecku, z synem rozmawiam po polsku. Na Anglikach niestety sie nie znam;-);-);-)

Moj maz jest Niemcem i porozumiewamy sie po niemiecku, z synem rozmawiam po polsku.

i dziecko sie nie myli? juz mowi? ja tez wlasnie planuje mowic do malucha po polsku, a z mezem po angielsku ale zastanawiam sie czy to nie bedzie opoznialo dziecka mowy - w koncu ten maly mozdzek bedzie musial dwa razy wiecej zapamietac.

reklama
i dziecko sie nie myli? juz mowi? ja tez wlasnie planuje mowic do malucha po polsku, a z mezem po angielsku ale zastanawiam sie czy to nie bedzie opoznialo dziecka mowy - w koncu ten maly mozdzek bedzie musial dwa razy wiecej zapamietac.

Erik ma 20 miesiecy wiec jeszcze tak za bardzo nie rozumie, dlaczego ja i tata mowimy do niego w roznych jezykach, ale porozumiewa sie z nami w obu:tak: a czasami pol na pol:-D. Dzieci ucza sie bardzo szybko, sa bardzo chlonne i mozna je "bombardowac" wieloma jezykami na raz. Takze sie nie przejmuj:tak: napewno nie bedzie w tyle. Moj nawet jest daleko w "przodzie", ale to tez pewnie zalezy od roznych czynnikow jak np. talent do jezykow etc. Wszyscy sie dziwia, ze tak nadaje jak katarynka:tak::-D Bedzie dobrze.

Do góry