Domiska
Sierpniowa Mama'06
moj maz po polsku nie bardzo hahahha ale podlapuje teraz przy malej troche :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Domino ile z Twoich dzieci wychowywało się bez ojca? Przypuszczam, że żadne i dlatego są takie szczęśliwe. Bo jednak wychowanie w niepełnej rodzinie wpływa ogromnie na kształtowanie się rozwoju emocjonalnego i psychicznego dziecka. Skoro gościu nie wie, że m zostać ojcem to trudno go oceniać i wydaje mi się, że to racjonalne a nie optymistyczne podejście do sytuacji aby dać sobie szansę, czasem trzeba wyjść na przeciw naszemu szczęściu. Zresztą jak to z nami kobietkami bywa często same układamy sobie całe scenariusze, które okazują się całkowitą fikcją wyobraźni właśńie w obronie przed zranieniem, taka nasza tarcza.witam,
Olivco ja nie jestem tak jak ty nastawiona optymistycznie do swiata i obawiam sie ze lepiej dla laleczki samej wychowywac dzidzie...
Olivca twoja znajoma trafila na ideal!!!! tylko takich facetow wam zycze