reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

witam wszystkie dziewczyny>
jestem tu nowa dzisiaj przypadkiem odkrylam te strone i musze przyznac ze jest super i nawet nie zdawalam sobie sprawy ile nas tu jest.mam na inie sabina mieszkam od ponad siedmiu lat w irlandi,moj maz jest irlandzczykiem i mamy dwuletnia coreczke.bardzo chetnie zaprzyjaznilabym sie z mamami z tej strony.
pozdrawiam goraco.

reklama
tak ma wyprostowane ...zawsze kladziemy jej taki specjalny krem ktory prostuje wlosy przed robieniem warkoczykow...a jak ma uz zrobione to na 3 miesiace mamy klopot z czesaniem z glowy

ja tez tylko na mokro czesze...na sucho masakra...potem klade taka specialna wazeline szczegolnie Davidowi to sie tak nie placza...

Załączniki

• 100_1480.JPG
    100_1480.JPG
    40 KB · Wyświetleń: 27
czesc dziewczynki ale fajny watek odnalazlam!!!cos dla mnie widze!! no ale do rzeczy--moj maz pochodzi z Afryki i jestesmy razem od 8lat a w kwietniu spodziewamy sie naszego syneczka, ktorego juz bardzo kochamy!!

domimo hihi my tez mamy tych roznycch produktow do takich wloskow :D przynajmniej 2 odzywki , maske myjemy nawet wloski w odzywce a nie szamponie czasami :D
ja powiem Ci jestem jakos przeciwna prostowaniu wloow u dzieci ale wiem ze sporo osob to robi :-) i [pewnie cos innego uzywasz bo wiem ze wazelina bardzo zle wplywa na takie wplosy wbrew pozorom ale wiem ze jest wiele produktow ktore wyglada jak wazelina wlasnie :-)

witam wszystkieeeeeeeeee nowwweee dziewczynki!

no my uzywamy zcegos podobnego do wazeliny...i jest super dla Davida bo mu sie wlosy nie "koltunia"...ja prostuje Dominice bo tak latwiej jest robic warkoczyki.. moj maz teraz bedzie jechal do swojego kraju i poprzywiezie mi te rozne specyfiki...fakt faktem sama chemia to jest...ale szampony odzywki zele pod prysznic kremy itp... uzywamy do ich rodzaju skory...zreszta moj maz ma chopla na punkcje ich wizerunku ze nakupowal mi tego wszystkigo ze moglabym otworzyc sklep..

czesc bluebell..co tam slychac!!!! z jakiego kraju jest twoj maz? gratukuje przyszlego potomka!!!

pozdrowienia dla wszystkich nowych osób :-)

bluebell, Domimo25- a jakie są lokalne języki Waszych mężów?
i jeśli już o kosmetykach- to jakich kremów itp używacie dla dzieci??
bo słyszałam różne opinie.....:confused:

reklama
Hej Dziewczyny!!!
pozdrawam z rana, Elete moj maz mowi edo language,dobra to ja uciekam,a o kosmetykach dla dzieciaczkow i tak niewiele wiem....
milego dnia:-)

Do góry