reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Elete powiem Ci raczej polaczenie dwoch kultur to nie problem jesli tylko sie chce ;d my odpukac nie mamy z tym zadnych problemow :)

na halloween w tym roku sie nie przebralismy ale moze w przyszlym tak zrobimy byloby wesolo i mala by sie cieszyla :))

co do imienin to ja tam nigdy ani w PL ani tu imienin nie obchodzilam :D wiem ze moja mama np bardziej obchodzi imieniny niz urodziny a ja na odwrot :D jak sie chce :D ja lubie moje urodziny :D

u nas mroznooo ale snieg w sumie zniknal moze jeszcze posypie :D

u nas w tum roku wyjatkowo booooo hihi bedzie karp na wigilie!! :D zazwyczj nie ma szans bo tu karpia w ogole nie jedza :D ale w tym roku znalazlam w jednym euro deli wiec suuuupcio :D

poza tym jaknajbardziej polsko swiatecznie :D ja robie cala wigilie a mezus zatroszczy sie bardziej o reszte swiat :D:D

dziewczyny w koncu i u nas choinka nastala ;)))) malo tego to mamy zyyyywa choineczke :D ciesze sie jak dziecko :D
wyglada tak.. tylko ze nie umiem zrobic dobrych zdjec z zaswieconymi lampkami a jest ich sporo hihi bo z 600 ;) jeszcze pewnie zarzuce na nia zlote koraliki ale mniej wiecej wyglada tak!:D

to smigm dalej sprzatac :D ale bede do was zagladala :D jeszcze sobie puszcze switeczne piosenki :D

reklama
Wesolych i Dosiego!!:))

a tak z ciekawosci skoro to watek o parach miedzynarodowych - to kobietki jak sie u was obchodzi swieta bozego narodzenia w tych zwiazkach meidzynarodowych i miedzykulturowych?:))

u nas przygotowuje jak najbardziej polskie swieta ;D z kazdym malym detalem :)

czesc wam ...wpadlam tutaj pierwszy raz...mam na imie monika i jestem z Warszawy...moj maz jest nigeryjczykiem... mamy 3 rozrabiakow...Dominike (9lat) , Osaremen (2 latka) i David (3.01 skonczy roczek)...pozdrawiam was serdecznie!!!

_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$
$$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$
$$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$
____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$
___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$
__$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$
_$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$
$$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$
_________$$$$_____$$$$__$$$

W Nowym 2009 Roku życzę Ci
12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia,
8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund miłości

Załączniki

• 1-glitery_pl-9469.jpg
    1-glitery_pl-9469.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 42
domimo witaj nam! :D Twoja coreczka podobna jets do mojej kuzynki tu z polski :D
sliczne masz dzieci i w ogole rodzinke:))) a powiesz nie zaplatasz im wloskow?
no i widze ze jeszcze maja smoczki?

elete kochana pozdrawiam mam nadzieje ze sie dobrze czujesz!!!!!

mala zar4az poo 2 dniach w polsce sie rozchorowala.. pierwszy raz w zyciu goraczka i te sprawy wezcie tragedia.. w ogole pogoda jejku jak brzydko - zero slonca! :(( mam nadziejeze choc troszke slonca wyjdzie! ale nie wyglada na to za bardzo ehhhhhh

pozdrawiam i smigam z mala do lekarza:(

reklama
witaj Domimo25,
z jakiego regionu jest Twój mąż?

i wogóle dziewczyny jak wrażenia z sylwestrowej nocy?
moja była w domku także nie ma się czym chwalić za bardzo :-D

Domiska i jak się ma mała chora? teraz jest dużo śniegu to pewnie kusi żeby wyjść na spacerek...?:tak:

ja w końcu mam fotelik i wózek bardzo lekki ..na szczęście...no i kombinezonik- korzystając ze styczniowych promocji :tak::-)

Do góry