reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Domiska dziekuje za mile slowa... zaplatam wlosy starszej corce tzn zaplata je znajoma mojego meza... sredniej corce czasem zaplatam sama ale ona niepotrafi usiedziec w miejscu...
no Osaremen niechce odzwyczaic sie od smoczka a David uywa kiedy spi i tez niezawsze...

Elete jest z Edo State....

a sylwestra spedzilismy z cala rodzinka na modlitwie w meza kosciele chrzescijanskim..dzieciaki nie chcialy spac zasnely dopiero o 2 nad ranem...

Załączniki

• 100_1464.JPG
    100_1464.JPG
    54,6 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Elete no malej odpukac juz przechodzi :D Uf ona ma bardzo silny organizm wiec zwalcza szybciutko chorobke:) sniegu wlasnie nei za bardzo bylo ale dzis pada wiec moze cos nasypie! obyyy :D:D

domimo25 nooo warto zaplatac by nie odstawaly na wszystkei stronki nie ?:) i slicznie rosly:) ja tez malej zaplatam warkoczyki i przerozne frzyrki :D uwielbiaaam to:) na szczescie mala przyzwyczajona i siedzi ladnie:)
co do smoczko to sprobuj moze im powoli zabierac smoczek krok po kroku.. smoczki sa bardzo niedobre dla zgryzu i zabkow itd.. a wiesz im dluzej beda mialy tym ciezej bedzie je odzwyczaic:/

my sylwka spedzilismy z rodzinka byloo suuuuuper i wesolo i wogole :D usmialismy sie jak nie wiem:D mala przespala calego sylwka od 20stej wiec dorosli imprezowali:D bylo naprawde fajnieeeeeee :)))

probuje probuje... ale Osaremen nie tak latwo sie daje odstawic... mam zamiar smarowac czyms tego smoczka aby byl niedobry w smaku...zaplatam jej wloski bo takto masakra ale chcialabym jej zrobic takie prawdziwe warkoczyki i przedluzyc wloski bo by przeslicznie wygladala ale nie usiedzi a juz napewno niepozwoli dotknac sie innej osobie....sliczna ta twoja malutka...

a moze po prostu schowaj smoczek i juz nie daj.. a schowaj tak by nie widzieli go w ogole? albo w nocy zabeirz jak im wypadnie i nie pokaz od tamtej pory??
tzn jakie prawdzowe warkoczyki? moze ja cos zdolam poradzic ?

ja mojej wlasnie zaplatam takie prawdziwe warkoczyki :) tzn przerozne niektore po skorze niektore od glowki luzne.. daje malej do zabawy gumeczki i kokardki i spinki izajmuje czyms najpierw rozczesuje a pozniej zaplatam zaplatam.. ale wiem ze to moze trwac godziny:D

musisz probowac mala sie przyzwyczai:)

a o co chodzilo z przedluzeniem wloskow? lke ta Twoja mala ma w ogole ze chcialabys jej przedluzc wloski?

sliczne i Twoje dzieciaczki sa:))

moja starsza ma przedluzane wlosy poprzez warkoczyki... znajoma meza jej rbi niestety to dlugo trwa... tez chcialabym tej malej tak zrobic...niestety musialabym chyba zrobic to jak spi..

chowamy smoczki maly wogole nie uzywa jak juz wypluje w nocy...mala nietety robi awanture i maz jej wkoncu daje,,,nie kupuje nowych jak sie t zgubia to trudno nie bedzie w domu i bedzie musiala przestac uzywac

domimo no w koncu sie od smoczkow odzwyczaja napewno!:-)

a dlaczego przedluzasz dziewczynkom wloski? maja krotkie ?
ja zaplatam warkoczyki na wloskach malej bez sztucznych :)) a wlosow to ojjj ona maaa :D

u nas zima na calego ach pieknieeee!!!!:-)

starsza miala krotkie wiec jej przedluzylismy i teraz moze sobie wzwiazywac i bardzo jej sie to podoba...

mlodzszej plote z jej wlasnych i mam spokoj z czesaniem...dobrze ze trzeci to chlopak bo z nim nie bedzie problemu wogole ma inne wloski niz moje dziewczynki...nie takie pokrecone...

jejku jakie sliczneee te zdjatka ktore wkleilas!!!

kochana wklej zdjecia gdzie widac wloski Twoich dzieciaczkow :)

powiem ci moja mala ma typowe "black hair" hihi wiec tez musialam sie nauczyc jak takie pielegnowac jak zaplatac itd . szczegolnie jak rosna geste i dlugasne.. a dopiero w koncu ma 2 latka :D co bedzie potem!?:D

moja najstarsza ma takie wlosy grzebien mi zostawal w jej wlosach jak czesalam,,,dlatego zaczelismy zaplatac..ta srednia ma takie same wlosy mocno krecone,,wiec uzywan=my tych wszystkich specyfikow...zato maly ma duze loki i wogole inne wlosy...jak tylko zrobie zdjecia na ktorych jest zblizenie z ich wlosami to wkleje///

Załączniki

• 100_1089.jpg
    100_1089.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 31
  • 100_1396.jpg
    100_1396.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 44
  • 100_1456.JPG
    100_1456.JPG
    72,2 KB · Wyświetleń: 33
  • 100_1423.JPG
    100_1423.JPG
    53,7 KB · Wyświetleń: 31
reklama
super fotki :D na tych zdjecia Twoja najstarsza cora ma wyprostowane wloski czy cus?
a z tym grzebieniem to u nas podobnie :D na sucho nawet nie probuje bo nie da rady na bank.. a na mokro grzebien zostaje u mojej we wloskach :-)
ale mozna sie przyzwyczaic :D :-D

u nas mala ma typowo czarne wlosy wszyscy mowia z tego wzgledu ze ja mam tez krecone wlosy :-) ale no przynajmniej od roku juz jej zaplatamy warkoczyki wiec sa ogarniete :-)

Do góry