reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

blond slicznie wygladacie :)) no i prosze juz miesiaczek Rafalek ma gratulacje :))

Elete u nas wszystko po staremu.. 8smgo mamy bal swiateczny a ja nadal bez kreacji hihi wiec jutro wybyje na jakies zakupy :D

mala rosnie, buzia jej sie nie zamyka i tak leci :d no i w koncu zima przyszla! :D:D

reklama
no to Domiska opowiadaj- jak się udały zakupy, albo lepiej wklej zdjęcie swojej kreacji :-):tak:
i jak przygotowania do balu?
u mnie jest bez śniegu i cieplej się zrobiło...także to lepsza motywacja do spacerków:tak:
Blond co nowego u Was? napisz jak tylko będziesz mieć chwilkę....

nie kupilam zadnej sukni koniec koncem .. nie wiem takie srednie wszystkie.. zadna mi sie jakos wyjatkowo nie podobala.. zaraz poprzymierzam moje kreacje hihi ktore mam w domu :) i postnowie czy kupuje cos czy ide w starej:)

u nas tez juz raczej po sniegu mam nadzieje ze jednak zima jeszcze wroci :)

u mnie w pracy mlyn, w dzien nie mam czasu tu siedziec, a po pracy jestem cala dla Cami, natomiast wieczorem padam na dziob i sil mi brakuje przed kompem siedziec.

dzis ide na sluzbowe swiateczne spotkanie, ciekawe o ktorej i w jakim stanie do domu wroce :-D

no i odliczam dni, 20 grudnia wsiadamy w samolot i fruuuu do Polski na cale 2 tygodnie :tak:

Witam Dziewczyny :-)

Jestem pierwszy raz na forum... :-) Czytam te Wasze historie.. z zapartym tchem Mam synka 2 m-ace ma straszne:dry: kolki pocieszam sie .. ze ponoc mi jeszcze tylko miesiac pozostal i powinny przejsc :-) Biedne to moje malenstwo najgorsze ze nie bardzo moge mu pomoc :sad:
Do EMCIA - Ja rowniez mieszkam w Irlandii i jestem w zwiazku z Irlandczykiem :-) Jesli moge zapytac to w jakiej czesci Irlandii mieszkasz ??

witaj Carol!na,

kiiki i jak wypadło służbowe spotkanie?
Domiska- jakie są dalsze losy Twojej kreacji (ciągle czekam na zdjęcia;-)hi hi)

ja byłam wczoraj w Ikei i wymieniam łóżko- materac zostanie zmieniony na bardziej przydatny model..no i szafa, bo na razie mam kłopot z układaniem ciuszków, które czekają....)
a teraz szybko śniadanko i do pracy...

Blond- jak tam u Was? napisz jak znajdziesz chwilkę...

czesc Carolina ! oj biedn sie pewnie i ty i synek wymeczy z tymi kolkami.. mamnadzieje ze mu przejdzie po 3 miesiacach ale z tym roznie tez bywa..probujesz je jakos zlgodzic? czy cos? udaje sie?

Elete koniec koncem nie kupuje chyba kreacji.. poogladalam i nic mi sie szczegolnie nie podoba.. takie wszystkie no .. OK.. nic specjalnego..
mam w sumie suknie w szafie.. wiec naloze jedna z nich, ktora mialam na sobie zaledwie 1 raz :)

zdjecia porobie i wkleje juz po balu :)

Elete ty jestes pewna ze chcesz zmieniac mterac i szafe? nie bedziecie mieszkali razem z tatkiem dziecka? nie lepiej poczekc ? w ogole przyjezdza on jakos niedlugo czy jak to u was wyglada?

Jak tam Mikołaj u Was dziewczyny? czy dopiero na święta dajecie prezenty?
jak łączycie tradycje??

Domiska, przez pewien czas będę w Polsce dopóki dziecko troszkę nie urośnie...
a moje łóżko się nie nadaje jak na razie w swojej prostocie (trudno się wstaje z materaca:tak:ostatnio...)
a szafy nie miałam, tylko artystyczny nieład...:-D
także powinnam się troszkę uporządkować - i jakby co to będzie fajny gościnny pokój:-)
a tata dziecko przygotowuje się do przyjazdu tutaj, ma ambicje zdążyć na narodziny...ciekawa jestem jak to wyjdzie :-D..
także tyle pokrótce u mnie, zaraz idę sprawdzić jak reszta rodzinki reaguje na prezenty...

a do Twojego balu tuż tuż- a to jest tylko dla dorosłych, czy też dla dzieci??

Domiska Tak, probuje wszystko pomaga ale na chwile ... bylo czasem tak ze potrafil plakac ok. 3h a ja z tej bezsilnosci razem z nim :-( Teraz widze poprawe placze ale juz krocej szybciej da sie go uspokoic. W sumie najbardziej pomaga chodzenie z nim i wlaczenie wszystkich mozliwych swiatel w domu to wtedy sie przyglada i jest cicho na jakis czas :-) Lecimy do PL w sobote i tak sie modle aby nie dostal ataku kolki w samolocie :crazy: Wylot jest ok. 23 a on w nocy z reguly spi wiec jest nadzieja :-)

A co do Mikolaja to ja zapomnialam :zawstydzona/y: ze wczoraj byl ..tu go nie obchodza .
No ale po 3 latach pierwsze swieta Bozego Narodzienia w PL juz sie nie moge doczekac ... Jakos tu te swieta inaczej odczuwam mniej uroczyscie dlatego tak sie ciesze :-) ze lecimy
:tak: Pozdrawiam

reklama
Carolina miejmy nadzieje ze kolki szybko przejda i ze w samolocie go zadna nie zlapie :)suuuper ze na swieta lecicie - i super ze wam dali tyle urlopku! kurde u mnie nie daloby rady niestety ;/

Elete napewno przyleci w koncu to jego dzieciatko sie rodzic bedzie :D co do balu to oczywiscie jak jaknajbrdziej tylko dla doroslych to bardzo uroczysty bal itd dla dzieci bedzie osobna imprezka z mikolajem w innym terminie :D

Do góry