reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Witam!
Pierwszy raz widze ten watek i mam nadzieje, ze nie macie nic na przeciwko, ze sie przylacze;-)
Mam na imie Emilia i od osmiu lat mieszkam w Irlandii. Moj maz jest Irlandczykiem i jestesmy malzenstwem od 3,5 roku. Mamy coreczke i czekamy na drugie malenstwo:tak:
Pozdrawiamy wszystkie mamusie i ich pociechy.:-)

reklama
hi Emcia! :D
zdjecie w awatrku przesliczne!! :)) no i widac ze juz duza pannica co:D? powiedz jak wam rosnie :)? i jak sie mieszka w irlandii i w ogole wiecej o sobie!
i w ogole WITAJ NAM :D

Witaj Emcia:-), Twoja córeczka jest moją imienniczką :tak:

Blond- ale ten czas szybko płynie..nie mogę uwierzyć, że to już miesiąc..
a jak Ty się czujesz w nowej roli?

Niezła zima na zdjęciu kiiki,:-D ale słyszałam, że już się ociepla u Was...
Domiska, Ty masz fajną temperaturę jak na zimową porę:-D pewnie macie łagodne zimy....

kiiki fajnie że organizujecie takie tematyczne spotkania:tak:- to jest w ramach zajęć tj w domu kultury czy bardzie prywatnie?

ja wczoraj miałam śmieszne zdarzenie- koleżanki planują usługę z serii pamiątek z okresu ciąży i testowały na mnie odlew brzucha...okazało się że jedna substancja zbyt szybko się formuje (45s) inny proble to niewłaściwy typ gipsu i wogóle...będa kolejne próby;-):-D..jak im się uda..

Elete no ty bys sie pochwalila tymbrzuszkiem i cala soba a nie tak ukrywasz sie :D

ja w trakcie sprzatania zaraz pranie nastawiam :D a pozniej zjemy troche rosolku z ciastem lanym z mala :D

Witaj Emcia:tak:
Elete no wlasnie pochwalilabys sie brzuszkiem bo niedlugo zostanie Ci po nim taki pieekny flak:eek::-D:baffled:
My oczywiscie sie karmimy- inaczej bym nie napisala a tak zawsze jakas reka jest:tak:
juz nie piersia niestety :-(bo po drugim pobycie w szpitalu z mlekiem zaczely sie problemy, a pozniej polozna stwierdzila zeby skonczyc lepiej bo maly wymiotowal i nie bylo wiadomo czy po moim czy sztucznym ....teraz jestem na etapie zasuszania.troche mi smutno bylo ale juz jest ok.przynajmniej normalne staniki moge nosic i nic mi po brzuchu nie cieknie:-D:szok::sorry:
Domiska ale Ci zazdroszcze tej temperatury........;-)u nas zimno i snieg lezy i smiesznie sie wozkiem jezdzi:tak:
musze zdjecia malego zrzucic na kompa to wkleje;-)zjadl juz...idziemy troszke pochodzic po domku ;-)
buziaki:*

no to tak wyglądamy: ja z brzuszkiem w tym tygodniu...

teraz kolej na Was :-)

a propo jazdy-Blond dobrze że nie ma lodu- to by Ci się dopiero jeździło...:-D
a nadal macie dużo śniegu? bo tutaj już sie stopił....
ja mam nadzieje że mnie jazda w zimie trochę ominie...

Jakie jeszcze macie inne przygody oprócz mleka- jak się Rafałek rozwija?

Dzisiaj byłam na pierwszym ktg i wizycie dłuuuugo odwlekanej wszystko w porządku - poza wynikami krwi...(nadal wcinam żelazo;-))
lekarka się wygadała że to raczej dziewczynka....

Domiska też dzisiaj jadłam taki rosołek:tak:

Blond no no wklejaj zdjatka :) kurde faktycznie szkoda ze juz nie karmisz bu..:(

Elete suuuper brzusio i juz spooory przewiduje ze dzidzius sie pojawi w 38 tygodniu hihihi :D

ja na chwilke moz epozniej zajrze bo szczerze nic mi sie nie chce:D siedzimy z rodzinka i wypoczywamy :)
no i sie ochlodzilo!!!!!!! i dzis nawet sypal deszcz ze sniegiem albo snieg z deszczem.. zobaczymy jak to noca bedzie :)))

Domiska, czyli jednak sprawiedliwość musi być- jak u Was też śnieg;-) :-D
i chyba wypoczynek był udany wczoraj?
Ja mam nadzieję, że jednak wszytko u mnie będzie o czasie..bo nie zdążę inaczej ze wszystkim:zawstydzona/y:
Blond, pisz jak dasz radę co nowego u Was:tak:..
ja na razie wracam do pracy...

Witam:tak:
u nas coraz lepiej:tak:Rafal wczoraj skonczyl miesiac:-):-):-)
Elete wiesz co, myslalam ze mam aniolka/sredniaka a tu z ciekawosci zrobilam ten test i wyszlo ze to sredniak/zywczyk!!!:szok::-Dale nie jest zle:tak:
wczorajsze zdjecie

Załączniki

• DSCN9495.jpg
    DSCN9495.jpg
    136,8 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Fajnie razem wyglądacie:tak::tak::tak:
Rafałek wygląda na takie maleństwo na tym zdjęciu..na takiego aniołka:-D...
a jak świętowaliście pierwszy miesiąc?
i jakie macie codzienne rytuały?

u mnie trwają debaty na temat płci dziecka :-D..i powoli przymierzam się do kupowania łóżeczka..(ciągle się zastanawiam nad tym turystycznym i sama nie wiem:baffled:)

Domiska i kiiki a co u Was słychać??

Do góry