reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

ale w sumie dziedziczy się kilka pokoleń wstecz...także nigdy nic nie wiadomo...;-)
a dużo płacze- czy tak w miarę? jak myślisz do jakich typów pasuje?:-)
i wogóle czy coś z tej lektury da się zastosować i się sprawdza???:baffled:

reklama
hahhaa Blond Twoja rodzinka jest niemozliwa z tym kolorem skory.. tak jak Elete pisze ciekawe jak dlugo jeszcze sie beda zastanawiac - hihi wyglada ze juz zawsze :D

co do wlosko to niekoniecznie pierwsze wloski sie musza zetrzec.. mojej malej sie nic nie wycieraly :D

no i wklej zdjecia Twoje i Taty Rafalka to porownamy do kogo podobny :D

fakt moze wysoki bedzie.. po poprzednich wlasnie pokoleniach ;))

ja wlasnie wrocilam ze SPA maz mi zafundowal godzinny deeeep masaz posiedzialam w roznych saunach i aromaterapia i w ogole ach relaksik :D a teraz smigam cos zjesc :D

a co do placzu to pewnie glodny, albo mokry albo spiacy :D a jak moocno placze to moze ma kolke ?

mokro nie ma, najedzony, brzuszek miekki...:/ chola wie.
zdjecia taty niewkleje bo wykasowalam te ktore mialam bo mnie draznilo samo to ze je mam...moja rodzinka twierdi ze narazie on jest niepodobny do nikigo za bardzo:)))
co do typu....musze jeszcze raz przeczytac kazdy i dopasowac ale chyba sredniaczka mam bo jednak nie krzyczy w kolko:)
a z tym olorem to tak....jak bedzie pelnoletni to moze przestana myslec juz o tym kolorze, bo mnie juz to draznic zaczyna.bo co to zmieni?chociaz nie powiem sama jestem troszke ciekawa ale nie gadam o tym w kolko....

znudzi im się z tym kolorem w końcu, zobaczysz, albo dojdzie inna kwestia włosków lub też noska ;-)...
dobrze że to nie jest wrażliwiec (o ile dobrze pamiętam)..
a jak sobie radzisz z opieką nad nim? i jak Twoje samopoczucie?

naprawde ja bym sie krotko mowiac wk...porzadnie jakby non stop o kolorze skory mowili.. i to mojego dziecka.. nie wiem dlaczego ludzie taka uwage przykladaja do tego.. czlowiek to czlowiek a nie rozrozniac ludzi ze wzgledu na kolor skory bleh..

eh dobrze ze moja rodzinka nigdy tak nie .."szalala" :) no i nie mozna w kolko glowe sobiew zaplatac kolorem skory lol :)))

Blond a dlaczego to wlasciwie tak wazne dla Was? ;)

Elete a jak Ty sie czujesz dziubku??

ja wlasnie po pracy - mala doslownie siedzi na mnie :D skacze i mi opowiada wszystko :D no i kaze zdjecia sobie robic hehehe :D
Jutro mamy skolei w pracy roczny inwentarz -wiec pojade po poludniu - zatrudnilismy sporo naszych pracownikow do pomocy przy tym- mamnadzieje ze pojdzie sprawnie i szybko! :D

pewnie dlatego że u nas w kraju nadal mała różnorodność ..sama jestem ciekawa jak to będzie u mnie, ale zobaczymy....
poza tym to może tez ciekawość przed czymś nowym? :tak:

a po Waszym remanencie to pewnie będziesz wykończona..i tak nieźle że znajdujesz czas żeby czasem napisać:-).

a u mnie- nadal pracuję, chociaż momentami to wolałabym nie, ale mam lekką pracę przed ekranem:-D a dziecko też to chyba lubi- zawsze się układa śmiesznie i dużo rusza (w naszym pokoju jest wesoło) no i jeszcze nie mam nic "dużego" zakupionego tj łóżeczko, wózek itp;-)

Witam wszystkie kobiety zagranicznych facetow :-) Jestem tu nowa, dopiero dzis zajrzalam na forum BB i wyszlo, ze do tego watku miedzy innymi bede pasowac. Mam meza Fina, mieszkamy w Finlandii, jestesmy rodzicami dwuletniej Camilli. Jak sie naucze tu poruszac, to powstawiam jakies zdjecia, moze avatar, a takze suwaczki. Narazie tylko mowie - dzien dobry :-)

witaj kiiki!! :) milo cie poznac i Twoja coreczke!:))) mowisz ze ma dwa latka to prawie tyle co moja :) z ktorego miesiaca jest?:)
no i pisz pisz jaknajwiecej :))

elete no powiemci inwentaryzacja dala mi popalic ale wszystkoposzlo ok.. wiec uff mozna odpoczac - dzis w domku leniu****e hihi
no a ty poglaskaj brzusio ode mnie :) jak tam z tymTwoim pieknym sie uklada??:)

witaj kiiki,:-)
w jakim mieście/ miejscu mieszkasz?
jestem ciekawa bo może za jakiś czas tam będę także super byłoby się czegoś dowiedzieć (zwłaszcza o kwestii służby zdrowia, ale to jeszcze około pół roku..;-))
i jak Ci się żyje w Finlandii??

Domiska, u mnie na razie jest w porządku, właśnie wczoraj dostałam małą paczuszkę z trzema bodziakami, które sam kupił (i nawet rozmiar się "udał" także zastanawiam się czy mu ktoś pomagał:-D)

widać że inwentaryzacja poszła sprawnie:tak:, miłego leniuchowania...(tak na weekend również;-))

reklama
Domiska, Cami w zeszla niedziele 2 lata skonczyla wiec jest troche mlodsza od Twojej coreczki :)

Elete, mieszkam w miejscowosci Vantaa pod Helsinkami. Zyje sie raz lepiej raz igorzej, pewne sprawy sa fajniejsze niz w Polsce, inne fatalne, generalnie brakuje mi polskiego temperamentu, bo Finowie raczej tacy depresyjno - melancholijni sa i czasem, zwlaszcza teraz, gdy szarowy nadeszly, czasem mam ochote jednego z drugim w tylek na rozped kopnac ;-)

Sluzba zdrowia tez ma swoje plusy i minusy, w panstwowej kolejki okropne, a prywatna droga jak nie wiem. Dentyste i ginekologa zawsze w Polsce zalatwiam, tu tylko jakies nagle zachorowania mnie do lekarza popychaja.

Do góry