reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

reklama
Rafalek dziekuje za komplement:tak::tak::tak:;-)a to jeszcze zdjecia z domku;-)

Załączniki

• IMG_0069.jpg
    IMG_0069.jpg
    606,3 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_0049.jpg
    IMG_0049.jpg
    401,7 KB · Wyświetleń: 61
gratuluję, Rafałek jest śliczny, i bardzo dobrze że już po największych kłopotach:tak::tak::tak:
teraz już będzie tylko lepiej:-)
trochę dziwne ze lekarze nie zdiagnozowali wcześniej jego wagi i nie musiałabyś się tak męczyć...ale jak po wszystkim to teraz najważniejsze żeby dobrze się rozwijał i rósł ładnie, także ogromne gratulacje raz jeszcze!!!!:-D
i pisz jak tylko dasz radę...

karmimy sie znowu:)
Elete na USG wychodzilo ze 3200....i ze male dziecko raczej.z ,oga sie o 30% pomylic no i sie pomylili.na USG nie ma co patrzec bo jeszcze nie slyszalam zeby ktos dobrze wage okreslil:/

a to nie wiedziałam z tym usg- bo martwiłam się trochę że moje dziecko jest mniejsze niż reszty z mojego miesiąca...:-:)tak:
no i smacznego dla dużego maluszka;-)

Blond wielkie gratulacje! synek jest sliczny i faktycznie duzy! wyglada na pzynajmiej 2 miesiaczki! :D widac ze dobrze sie rozwija!! :)))
i powiem ci nie widzialam Ciebie ale bym powiedziala ze chyba do taty podobny moze co? tak po nosku mnie sie wydaje bo dosyc szeroki co?:D

niech wam sie dobrze zyje duzo zdrowka i usmiechuuuuu :D:D

No nosek to ma na pewno po tacie ale ksztalt ust po mnie;-)chociaz cos po mnie:-D:-D:-Dwloski jeszcze nie wiadomo bo narazie sa ciemne i proste ale wiadomo te pierwsze sie zetra i dopiero beda rosnac te prawdziwe wiec sie okaze.u mnie wszyscy mysla czy sciemnieje czy nie...:-Dbo narazie jasny jest w miare.a wszyscy mowia ze wyglada jakby mial ze 2 miesiae. i glowke nawet trzyma ladnie:szok:silacz maly:tak:i osikal przed chwila mamusie, obrzygal...ciekawe co jeszcze...:-Dchyba mnie nie lubi:-p

to na pewno się nie nudzisz z Rafałkiem:-D, nie ma co do tego wątpliwości...:tak::tak:
a ciekawa jestem do kiedy wszyscy się będą zastanawiać nad jego kolorem...
fajnie że ma Twoje usta- będzie bardzo na pewno ładny...
(raz widziałam mulatka który miał je aż różowe i miał taką bardzo kobiecą urodę....)
i bardzo dobrze że prawidłowo się rozwija..bo to chyba najważniejsze..
może on po prostu będzie wysoki? (nie wiem czy na tym etapie można tak "prorokować" ale często się to sprawdza..) a jego tata jest wysoki?

reklama
Do góry