reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

DOMISKA zostajemy raczej na stale ja z malym caly dzien po polsku rozmawiam tylko jak tata z pracy wroci to po angielsku heheh ;-)Chce zeby mowil dwoma jezykami wiec ja postaram go sie uczyc po polsku wiecej niz po angielsku bo angielski ma w okol siebie wiec bedzie chwytal szybko:-)Moj chlopak mowi troszke po polsku ale przewaznie pojedyncze slowka - ale w polsce sie jako tako dogaduje heheh :tak:
Do Polski niby nie daleko ale i tak nie predko sie tam pojawie pewnie w najblizsze wakacje. A jak wstawic zdjecia tutaj bo nic mi nie wychodzi albo ja pierdola jestem albo zdjecia za duze :-p

reklama
Cześć dziewczyny i chłopaki:) jestem tu dziś pierwszy raz, postanowiłam podłączyć się do rozmów. Mieszkam w Łodzi, mój narzeczony jest kameruńczykiem i razem wychowujemy 5 tygodniowego Ksawcia. Przy okazji zapytam czy są może na tym forum mamy, które maja podobna sytuacje jak ja i mieszkaja w Łodzi? Nie mam tu zbyt wiele kolezanek z dziecmi- a przeciez chce nam sie pogadac z kims jeszcze-nie tylko z dzidzia, zwłaszcza gdy tata pracuje do późna.
Mam nadzieje,ze dowiem sie tu od was kilka madrych rzeczy na temat naszych słodziutkich Bobasków.
Pozdrawiam

Sorry ze tak pytam a kamerunczyk to z jakiego kraju pochodzi??Bo jakos sobie nie kojarze jak mozesz odpisz:) Pozdrawiam
Dominka teraz Ty napisz cosik o sobie jak znajdziesz chwilke:-)

kameruńczyk, to raczej z Kamerunu;-), ale poczekajmy na potwierdzenie od julitkakrol:-)....
wogóle fajnie że więcej osób jest teraz w tym wątku:tak:...
u mnie jest względna stabilizacja i już nie mogę się doczekać maluszka,
(robię się bardziej zmęczona)
a mój chłopak właśnie ma rozmowy odnośnie pracy na swoim kontynencie, także czekam co czas przyniesie..:-D
a Blond urodziła dużego ładnego chłopczyka...

Klaudynka o mnie hm.. moj maz jest czarnoskorym amerykaninem - mieszkamy w stanach i mamy coreczke :) teraz ma ponad 2 latka :D
z Polski pochodze ze slaska.. no i wybieramy sie w tam pod koniec grudnia na troszke :D
co do jezyka to moj maz nie mowi po polsku buu.. wiec rozmawiamy tylko po angielsku.. w polsce znowu nie bedzie mogl sie dogadac :D do malej mowie po polsku no ale i tak smiga lepiej po angielsku :/ mam andzieje ze podlapie lepiej jezyka teraz przez "urlop" w polsce :D

witaj julitkakrol ! ja niestety za blisko nie mieszkam ale pozdrawiam cie serdecznie :D

elete no ale wybralabys sie z Twoim chlopakiem tam? czy nie za bardzo ? no i wez no napisz cos wiecej o Blond? jak tam maly wazne a niej bylo jaki bedzie mial kolor skory i jaki ma ?:D no i moze masz jakies jego zdjecia ?:D wklejaj i zapraszaj ja na forum :D:D:D

mam nadzieje ze nie bedzie to zle odebrane.. ale widze ze wiekszosc dziewczyn tutaj.. w zwiazkach miedzynarodowych.. albo z dziecmi albo w ciazy.. a hm bez slubu? nie chcecie sie dziewczyny zwiazac w zwiazki malzenskie z waszymi facetami.. czy od czego to zalezy .. bo hihi czuje sie jako jedyna mezatka tutaj :D

Twoja corcie to ladena czekoladka - bez urazy mi sie podobaja takie malychy moj maluch cala ciaze snil mi sie snil jako brunet a jak a urodzil sie urodzil bladnyn jak nic nawet jego tata nie ma takiech jascnycch wloskow:-) Mam znajomych angielke i afrykanczyka tez oczekuja malenstwa ale to dopiero 2 miesiace ciazy:)

Ostatnia edycja:
Apropo jezyka ja bede mowila do niego po polsku tak czy inaczej chce zeny chociaz mial stycznosc z tym jezykiem wiem ze moze zapomniec ale zawsze to kilka slow do babci czyu dziedka z polski zeby powiedzial wiem ze to wazne dla mojej mamy byla w anglii 3 miesiace i i tak nie bardzi rozumie:-)

mnie rowniez sie wydaje ze jezyk polski jest bardzo wazny :) szczegolnie skoro ty jestes polka to mozesz malego nauczyc polskiego :) ja wlasnie moja coreczke tez polskiego ucze.. :D

hihi dzieki za komplementy no taka mala czekoladka mi sie trafila.. ja najjasniejsza z calej rodzinki wiec wlasnie.. lepiej na solariums ie dzis wybiore hihi;)

Hihi moj maly lobuz wlasnie sie przebral w jej "ksiezniczkowa" sukienke :D i chodzi i powtarza "I'm a princess":D ehhh taka dziewczynkowa sie staje :D nie pozwolila sobie spodni nalozyc :D

nie mam za dużo wieści od Blond, oprócz tych wczesnych i nie mam też zdjęć (zresztą nie powinnam chyba wklejać za nią..) ale miała cc także na pewno ma teraz jeszcze trochę kłopotów z tym związanych a maluszek ma raczej jasną karnację ...
a co do rodzinnego kraju S-to jest to znakiem zapytania- otrzymanie tego zlecenia, no i oczywiści mam prawo głosu, a jak nie będę przekonana to nie jedziemy..
ja też jak byłam mała to nie dawałam się ubrać w spodnie..chyba że pod warunkiem że na wierzchu była spódniczka:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja za maz wyjde jak zrzuce ciazowe kilogramy teraz to nawet mi przez mysl nie przechodzi bo moze to sie wydac dziwne ale ja chce miec ladne zdjecia ze slubu nie chce wygladac jak beza;-)A tak pozatym dzis mija 2 lata jak jestesmy zareczeni:-)Jak moj nie pracuje dzis dluzej moze jakas kolacje przy swiecach upichce czy cos:)zobaczymy.....

Do góry