reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Elete oczywiscie to dwie zupelnie narodowosci.. jak np Polak i Szwajcar czy Niemiec itd..
wlasnie o to mi chodzilo ze nie mozna generalizowac ze wzgledu na kolor skory.. :)

nie wkleilam jeszcze zdjec bo nie chce ich tak wkejac na forum na publiku.. podaj mi twoj email albo gg to ci wysle :D

reklama
Domiska czy podałam dobrze? a może to przez weekend? pewnie udany...:-D
W każdym razie już niedługo będą zdjęcia Blond pewnie...

czyli dobrze się domysliłam z tym weekendem..:tak:
ale to miłe..., ja narzekam na brak atrakcji bo przeziębienie zmusiło mnie do bycia w domu:-(

Domiska mieszkamy w Agnlii ja siedze w domku i opiekuje sie maluchem a moj chlopak pracuje. Troszke mi tu nudno bo nie mam zadnych polskich kolezanek przed porodem przeprowadzilismy sie w nowe miejsce no i tu niestety niewiele ludzi znam :zawstydzona/y:Ale nie mysl ze nie mam co robic moj maly zaczal pelzac uwielbia wszystkie kable ciagnac, pitoty i wszystko to co jest mu zabronione:-)Juz nie nadazam ciekawe co bedzie jak zacznie chodzic heheh buziaki

reklama
Klaudynko no najwazniejsze ze masz maluszka obok siebie jak chlopak w pracy:))
planujecie zostac w Anglii czy moze sie przeniesc do Polski? no i jakby doszlo do slubu to bys wolala w polsce czy anglii?
no i chlopak mowi po polsku czy ie bardzo ?:) bedac w domku mozesz nauczyc maluszka waszego mowic po polsku! ale fajnie.. mi tego czasu brakuje troszke :/
o i zazdroszcze jeszcze jednej rzeczy ze tak bliziutko masz do polski:)

wklej zdjecia malego! a co u reszty dziewczyn?

Do góry