Blond_20 no to czekając na zdjęcia i przy okazji mając nadzieję że jeszcze przeczytasz, bo przecież później limit czasu się zmniejszy
...(własnie czytam książkę Tracy Hogg o języku niemowląt i w jej myśl komentując)- nie wiadomo czy Rafałek będzie "aniołkiem" czy innym typem niemowlaka...nie czytałam dużo- ale jej sposób opisywania i przykłady brzmią ciekawie..ale to inna bajka...
a wracając do becikowego to nie wiedziałam, że to aż taka stawka...
spróbuje się jakoś dowiedzieć, ale marne moje szanse jeśli dostąpne materiały są tylko po fińsku
, no i kwestia dotarcia tam-jak na razie lekarka mi odradza jakiekolwiek latanie, a podróż autobusem to 21h z Wawy, plus prom do 2h, plus dojazd do Wawy
(bedę powtarzać test z glukozą- bo pierwszy wynik był powyżej normy
a poza tym czuję się dobrze- czasem tylko troche słabo (plus psychicznie nie najlepiej-to z wiadomych powodów) ale nadrabiam miną i chodzę nadal do pracy udowadniajac troche wszystkim wokół że dam radę (a z drugiej strony to mnie jakoś trzyma w lepszej formie: kontakt z ludźmi, głowa zajęta projektami- także nie mam za dużo czasu żeby użalać sie nad sobą- co niestety czasem lubie robić
a dziecko ma się dobrze i strasznie kopie (nawet lekarka to zauważyła- ja myślałam że to normalne..)
Blond_20 wracając do kwestii M- to musi byc jakiś sposób z tą kartą bo za dużo osób juz było złapanych przez policję kiedy sie komunikowali tylko w taki sposób... (przecież da się ustalić z jakiego odbiornka poszedł sygnał itd..)
a i postraszyć można nawet sfabrykowac jakies pismo że to niby od twojego adwokata czy cos w tym stylu (mam nadzieje że mnie fantazja nie ponosi
a wiem że w żartach nawet takie rzeczy sie dobrze udają...a poza tym poproś jakiegoś mężczyznę żeby odebrał jak on będzie dzwonić- męski głos na pewno będzie niemiłą niespodzianką...
a jak nie to postawić na nieodzywanie się i na pewno się wszystko uda :-).
I śmieszny komentarz ten o Domiska
z solarium..hi hi
(a swoją drogą w finlandii widziałam kobiety będące z afrykańczykami, które po prostu wyglądały jak białe afrykanki- z fryzurą, w tradycyjnym stroju...)
ciekawa jestem czy tak tez jest w Stanach?
Blond a to co piszesz o tym obniżeniu- to chyba tuż tuż..w każdym razie chyba niezły psotnik z tego Rafałka jak na razie
czekamy na zdjęcia :-)
p.s. do czego służy Fenoterol?