reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

blond_20 jejku naprawde masz ciekawa historie ! :szok::-( mam nadzieje ze humorek u Ciebie sie poprawi.. i wszystko sie jednak dobrze skonczy!!! no i zmien numer telefonu i juz cie nie bedzie nekal.. nie bedzie znal adresu Twojej mamy prawda?
i bedziesz miala spokoj od niego! :))

co do koloru skory Rafalka to faktycznie roznie to moze byc.. szczegolnie ze wiele afrykanczykow jest doslonie CZARNYCH.. jak heban :-D moj maz nie jest az tak ciemny :) jes brazowiutki jak mleczna czekoladka :-) a nasza mala jest taka po srodku :D wloski za to ma po tatusiu sliczneeeee bardzoooooo poskrecane loczki :d w ogole jest strasznie podobna do tatusia :-)

co tam u reszty naszych miedzynarodowych par?:D

reklama
Reszta zamilkla po mojej optymistycznej historii:)))
telefon zmienie tylko musze poczekac jeszcze az mi sie umowa w mixie skonczy:/
on nie zna adresu mojej mamy, nie zna nazwiska wiec chyba nas nie znajdzie....mam nadzieje.no nie moge sie napatrzyc na Twoja corcie, taka slodziutka jest:)jeszcze troche i Rfalek tez bedzie tak latac:))))
a M to raczej taka gorzka czekolada:p albo lepiej....no zobaczymy. jak sie urodzi to na bank sie pochwale:)))

Witam mamusie z mezami z importu:D moj maz z koleji jest z Tunezji, a mieszkamy w Londynie. Poznalismy sie przez telefon;] Sa tu moze jakies mamusie z arabskimi mezami, bo mimo najszczerszych checi nie jestem w stanie przeczytan wszystkich postow:((( ?

Zgadnij wcale nie takie szczescie....juz sie zdazylismy rozstac:baffled:okazalo sie ze dokumenty byly powodem tego poznania:wściekła/y:dobrze ze to sie teraz okazalo.bo on jak tylko uslyszal ze w ciazy jestem to powiedzial-tak?to fajnie. to kiedy bierzemy slub?:tak:no chyba go.......i jak zobaczyl ze nie chce to sie zmyl nbo powiedial ze on musi miec swoje dokumenty i jak nie ze mna to z inna.najpierw probowal mnie przekonywac, powiedzial ze ja i tak za niego wyjde:tak:jasne...:-Don chyba nie wie \ze tu dziewczyny tez czasem mysla.moze po fakcie ale jednak. myslal ze tak l;atwo bedzie.
a moje nastawienie?hmmm....boje sie no bo sama jestem, ale juz sie nie moge doczekac kiedy mojego synka zobacze:tak::tak::tak:takie czekoladowe Rafaello bedzie:-Dbo Rafalek ma sie nazywac.
Dlaczego zaczynasz zalowac?ja sie wycofalam z tego zwiazku wlasnie wtedy jak zaczynalam zalowac. bo zaczal mnie traktowac jak wlasnosc od momentu jak sie dowiedzial ze w ciazy jestem.ciesze sie ze go zostawilam(jesli to tak nazwac mozna bo to raz on mnie zostawial a raz ja)ale ostatnio ja i teraz wlasnie sie przeprowadzam do mojej mamy, bo nie wie gdzie mieszka, a straszyl ze dziecko ukradnie:/

Moj tez dzieki mnie dostal papiery, ale to nie bylo powodem slubu (dziecko tez nie :). A Ciebie powdziwiam i popieram, ze mimo wszystko zdecydowalas sie urodzic dzdziusia na pewno bedzie przesliczny:)! Ja zaczynam zalowac, bo choc on bardziej chcial dziecko niz ja to jak sie okazalo nie dorosl, ani do roli ojca ani meza:/ wiec czuje sie jak samotna matka- przywyklam juz zreszta-wiec nie martw sie, nie jest tak zle, zwlaszcza, ze bedziesz miala mame do pomocy :)

oja dziewczyny szkoda mi was strasznie.. odpukac u mnie bardzo dobrze.. mezus bardzo pomaga.. sprzata zajmuje sie nasza coreczka dba o nas gotuje itd :D

kurde przykro mi ze tak sie moim rodaczkom uklada.. albo raczej "nie" uklada.. dlugo znalyscie sie/spotykalyscie sie z waszymi "wybrankami"?

Jestesmy 1,5 roku po slubie, a znamy sie ciut ponad 2 latka + 8m-cy przez telefon (2-3h dziennie, wiecej wtedy rozmawialismy niz teraz hih)

reklama
Do góry