reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

blond_20 jejku naprawde masz ciekawa historie ! :szok::-( mam nadzieje ze humorek u Ciebie sie poprawi.. i wszystko sie jednak dobrze skonczy!!! no i zmien numer telefonu i juz cie nie bedzie nekal.. nie bedzie znal adresu Twojej mamy prawda?
i bedziesz miala spokoj od niego! :))

co do koloru skory Rafalka to faktycznie roznie to moze byc.. szczegolnie ze wiele afrykanczykow jest doslonie CZARNYCH.. jak heban :-D moj maz nie jest az tak ciemny :) jes brazowiutki jak mleczna czekoladka :-) a nasza mala jest taka po srodku :D wloski za to ma po tatusiu sliczneeeee bardzoooooo poskrecane loczki :d w ogole jest strasznie podobna do tatusia :-)

co tam u reszty naszych miedzynarodowych par?:D

reklama
Reszta zamilkla po mojej optymistycznej historii:)))
telefon zmienie tylko musze poczekac jeszcze az mi sie umowa w mixie skonczy:/
on nie zna adresu mojej mamy, nie zna nazwiska wiec chyba nas nie znajdzie....mam nadzieje.no nie moge sie napatrzyc na Twoja corcie, taka slodziutka jest:)jeszcze troche i Rfalek tez bedzie tak latac:))))
a M to raczej taka gorzka czekolada:p albo lepiej....no zobaczymy. jak sie urodzi to na bank sie pochwale:)))

Witam mamusie z mezami z importu:D moj maz z koleji jest z Tunezji, a mieszkamy w Londynie. Poznalismy sie przez telefon;] Sa tu moze jakies mamusie z arabskimi mezami, bo mimo najszczerszych checi nie jestem w stanie przeczytan wszystkich postow:((( ?

Zgadnij wcale nie takie szczescie....juz sie zdazylismy rozstac:baffled:okazalo sie ze dokumenty byly powodem tego poznania:wściekła/y:dobrze ze to sie teraz okazalo.bo on jak tylko uslyszal ze w ciazy jestem to powiedzial-tak?to fajnie. to kiedy bierzemy slub?:tak:no chyba go.......i jak zobaczyl ze nie chce to sie zmyl nbo powiedial ze on musi miec swoje dokumenty i jak nie ze mna to z inna.najpierw probowal mnie przekonywac, powiedzial ze ja i tak za niego wyjde:tak:jasne...:-Don chyba nie wie \ze tu dziewczyny tez czasem mysla.moze po fakcie ale jednak. myslal ze tak l;atwo bedzie.
a moje nastawienie?hmmm....boje sie no bo sama jestem, ale juz sie nie moge doczekac kiedy mojego synka zobacze:tak::tak::tak:takie czekoladowe Rafaello bedzie:-Dbo Rafalek ma sie nazywac.
Dlaczego zaczynasz zalowac?ja sie wycofalam z tego zwiazku wlasnie wtedy jak zaczynalam zalowac. bo zaczal mnie traktowac jak wlasnosc od momentu jak sie dowiedzial ze w ciazy jestem.ciesze sie ze go zostawilam(jesli to tak nazwac mozna bo to raz on mnie zostawial a raz ja)ale ostatnio ja i teraz wlasnie sie przeprowadzam do mojej mamy, bo nie wie gdzie mieszka, a straszyl ze dziecko ukradnie:/

Moj tez dzieki mnie dostal papiery, ale to nie bylo powodem slubu (dziecko tez nie :). A Ciebie powdziwiam i popieram, ze mimo wszystko zdecydowalas sie urodzic dzdziusia na pewno bedzie przesliczny:)! Ja zaczynam zalowac, bo choc on bardziej chcial dziecko niz ja to jak sie okazalo nie dorosl, ani do roli ojca ani meza:/ wiec czuje sie jak samotna matka- przywyklam juz zreszta-wiec nie martw sie, nie jest tak zle, zwlaszcza, ze bedziesz miala mame do pomocy :)

oja dziewczyny szkoda mi was strasznie.. odpukac u mnie bardzo dobrze.. mezus bardzo pomaga.. sprzata zajmuje sie nasza coreczka dba o nas gotuje itd :D

kurde przykro mi ze tak sie moim rodaczkom uklada.. albo raczej "nie" uklada.. dlugo znalyscie sie/spotykalyscie sie z waszymi "wybrankami"?

Jestesmy 1,5 roku po slubie, a znamy sie ciut ponad 2 latka + 8m-cy przez telefon (2-3h dziennie, wiecej wtedy rozmawialismy niz teraz hih)

reklama
Do góry