reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

to jest takie niesprawiedliwe
na pewno czytalyscie juz na gorze , ze odeszla od nas maja coreczka moncik
boze normalnie zaryczana jestem , bo sledzilam ta historie i mialam ogromna nadzieje , ze wszystko bedzie w porzadku

ach nic mi sie niechce wiecej pisac

reklama
czesc blondziu.... no tak wateczek cos podupada
w moim przypadku nie bardzo mam gdzie pisac bo nie widzialam watku szwedzkiego :dry: hmmmmm
a poza tym ja tera przicou w azji :sorry2:

ach majeczka :-( ... mysle ze cale bb bylo myslami przy niej :-( ale trzeba zyc dalej i zycze z calego serca rodzicom kruszynki anioleczka aby potrafili patrzec z nowa sila przed siebie i odnalezli swoje szczescie ....

boze ja tez tutaj was zaniedbalam jak cholera

dziewczyny ja juz pisalam na watku niemieckim , ze prawdopodobnie jak chlopiec ma dwa obywatelstwa to pojdzie i tak do wojska , ale w tym kraju gdzie on mieszka , czyli w przypadku mojego synka beda to niemcy
spadam robic dziecia cos na zab buhaha

Ja juz zdecywodalam ze jak moja mala fasolka okaze sie chlopcem to nie bede sie ubiegac dla niego o obywatelstwo polskie, zrobie mu tylko angielskie a polskie zostawie w zawieszeniu (czyli zawsze sobie bedzie mogl zrobic w przyszlosci -jeden rodzic z Polski wystarczy do tego). W Anglii na szczescie nie ma przymusowej stuzby wojskowej wiec zostawie mu ta decyzje czy chce w Polsce sluzyc czy nie.

M_ktosia, powinnas zalozyc watek mam ze Szwecji, albo z tamtad gdzie teraz 'zakorzeniasz'.

Co do Majeczki, to ja sobie nawet nie wyobrazam co to musi byc za bol dla rodzicow. Nawet juz o tym nie czytam bo mi sie strasznie przykro robi :-(. Strasznie silna ta Monika, godna podziwu..

cześć dziewczyny: też należę do pary polsko- zagranicznej. mój mąż kanadyjczyk, przez wile lat mieszkający w anglii. poznalismy się w pracy na jednej z misji. co do obywatelstwa, syn ma tylko kanadyjskie (polskie w zawieszeniu). od roku mieszkamy całą rodziną w kanadzie i na razie nie mamy zamiaru się przeprowadzać.

Witam:-) ja jestem w związku polsko-pakistańskim:happy:od prawie półtora roku jesteśmy małżeństwem, a w lipcu będziemy szczęśliwymi rodzicami:-)

witam wszystkie pary polsko-zagraniczne,

troszke tutaj pusto sie zrobilo... :-(
ja jestem w zwiazku polsko-holenderskim...od ponad trzech lat jestesmy malzenstwem i mieszkamy w Holandii... w ubieglym roku, a dokladnie 12 kwietnia zostalismy szczesliwymi rodzicami... :happy: nasz kochany synek Manuel ma obecnie 13 miesiecy... :tak:

pozdrawiam serdecznie ;-)

Ja tez sie dolacze, ja polka a moj mezus jest z Kamerunu, a to nasz synus w podpisie ;-) staramy sie o corenke. Dodam jeszcze, ze mieszkamy w DE.

reklama
Witam! Wiem, że to bardziej forum dla przyszłych i obecnych mam (gratulacje!)...do których jeszcze nie należę. Ale z uwagi, że to forum dla par międzynarodowych to jednak postanowiłam napisać. Za 3 dni wylatuję do Turcji, gdzie pomimo sprzeciwu mojej rodziny zamierzam wyjść za mąż. Jak do tej pory wszystko było dobrze ale dziś wszystko widzę w czarnych barwach tzn sprawę wizy dla mojego przyszłego męża....to mnie dziś przerasta. Nie chcemy mieszkać w Turcji a z tego co widzę to chyba jedyne wyjście bo z tego co przeczytałam z wizą to tak różowo nie jest w sumie z jej załatwieniem a na pomoc mojej rodziny nie mam co liczyć w tej sprawie. Pozdrawiam

Do góry