reklama
T
Tamarunia
Gość
my rowniez w domu tylko w polnoc wybralsmy sie na fajerwerki na zewnatrz i teraz jestem przeziebiona. ble, ah i natalya, to juz tak szybko dzieci umieja raczkowac?fajnie
karolcia Can
Fanka BB :)
Dziewczyny,gdzie wy wszystkie pouciekalyscie?????????????????Strasznie tu cichutko,tyle nas nowych twarzy tu przybylo,a cisza jak makiem zasial Moj maly zbuntowal sie i nie chce chodzic do przedszkola,przechodzil pare tygodni i nagle mu sie odwidzialo Dostaje takiej histerii,ze nawet wymiotuje.W takim przypadku musialam go na razie wypisac.Chorowal tez biedaczek,jak to w przedszkolach bywa.Sprobujemy ponownie na wiosne...........Humorek mi troszke bardziej dopisuje,bo Ali juz zdal prawko i powinien przyleciec okolo 1 lutego.Swieta i Sylwestra spedzilismy spokojnie,w domciu.Odezwie sie wreszcie ktoras,czy tak juz do siebie samej bede pisala???
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Czesc Karolciu i Dziewczyny,
Ja to teraz z nerwach juz troszke, termin mam za 2 dni. Spore skurcze i inne objawy ale ogolnie to malej sie chyba nie spieszy. Moze czeka az prezydent podpisze ustawe o becikowym?? Jak juz ma byc to szkoda zeby przeszlo nam kolo nosa, kazdy grosz sie przyda... Trzymajcie kciuki Kochane. Pozdrawiam.
Ania
Ja to teraz z nerwach juz troszke, termin mam za 2 dni. Spore skurcze i inne objawy ale ogolnie to malej sie chyba nie spieszy. Moze czeka az prezydent podpisze ustawe o becikowym?? Jak juz ma byc to szkoda zeby przeszlo nam kolo nosa, kazdy grosz sie przyda... Trzymajcie kciuki Kochane. Pozdrawiam.
Ania
blond
mama dwoch urwiskow
no co ty anusiakanusia jeszcze dwa w jednym
blond
mama dwoch urwiskow
a co sie dzieje ze stanola
a to my na swietach
a to nasz synus jutro ma 5 urodziny
a to my na swietach
a to nasz synus jutro ma 5 urodziny
karolcia Can
Fanka BB :)
No wreszcie sie odezwalyscie,pozdrawiam...No ,Anusia ja trzymam za ciebie kciuki.Malenka bedzie na pewno sliczna,jeszcze jak sie wda w karnacje tatusia to ho ho Tony ma chyba ciemna karnacje?Ali jest ciemny,ale w Polsce opodabnia sie do nas Szcagolnie zima.....Blond,wasz synek tez jest slodki.Jest 2 jezyczny????Jak sobie radzi?W domu mowicie czesciej po polsku czy po niemiecku?Wlasnie,nie wiadomo co z reszta naszych ksiezniczek sie dzieje???
blond
mama dwoch urwiskow
karolcia maly jest dwujezyczny i radzi sobie super w domu staram sie mowic po polsku, ale jest ciezko, bo maz za duzo nie rozumie ale maly mowi i tak i tak
reklama
stanola
Aktywna w BB
czesc dziwczyny jak tam
widze ze powieksza sie grono to milo
ja po wielkich trudach i mekach oswiadczamwam dzieczynki ze juz jestem w RPA
z malenstwem dlatego tak dlugo nie pisalam b o bylo to istneszalenstwo
anusia trzymam kciuki mam maly dostep dointernetu ale jak tylko dam rade to cos napisze ale pamietaj ze mysle i wspieran cie goraco
calujemy
orz zyczenia skladamy dla wsystkich w nowym roku 2006
calujemy olamy
widze ze powieksza sie grono to milo
ja po wielkich trudach i mekach oswiadczamwam dzieczynki ze juz jestem w RPA
z malenstwem dlatego tak dlugo nie pisalam b o bylo to istneszalenstwo
anusia trzymam kciuki mam maly dostep dointernetu ale jak tylko dam rade to cos napisze ale pamietaj ze mysle i wspieran cie goraco
calujemy
orz zyczenia skladamy dla wsystkich w nowym roku 2006
calujemy olamy
Podziel się: