reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Slicznie wygladasz Tamaruniu!!! Cudny brzuszek. Dzidzia juz pewnie kopie, cio? A jak znosisz ciaze? Ja to juz na finiszu, wlasciwie tylko czekac kiedy sie zacznie. Troszke sie boje.... Pozdrawiam serdecznie. Ania

reklama
tak tak juz kopie, czasem mniej czasem bardziej, roznie, ale codziennie ja/go czuje:) swietne uczucie. Jutro jedziemy na usg:) a tak ogolnie to czuje sie dobrze tylko spiaco caly czas:) A jesli chodzi o porod, to ja tylko tyle powiedziec moge, ze trzeba zachowac spokoj i nie panikowac, wtedy latwiej wspolpracowac. I zapewne juz wiesz, ze po zobaczeniu swojej coreczk, naturalnego znieczulenia, bedzie jzu po booolu:):)

to i ja sie dolacze
jestesmy para polsko holenderska, od 3 miesiecy mieszkamy w polsce, a wczensiej mieszkalismy razem 1,5 rokuw holandii, mamy synka nilsa, do konca nie wiedzielismy co sie urodzi, chcielismy niespodzianke jednak wiem ze tat czekal na syna bo ma juz dwie corki...w moim zwiazku ejst rownierz duza roznica wieku

Witaj NAtalyo:) Twoj synek z cieplych dni rowniez jest?Tzn urodzil sie w cieple dni:)
Anusia a ty jak?juz moze urodzilas?A jesli nie to jak sie czujesz?A ja dzis bylam na scanie i tam sie dowiedzialam ze nasze dziecko jest zdrowe, nie mogl pan sprawdzic twarzy, co podobno jest bardzo wazne, a takze sexu dziecka, bo nasza fasolina sie zaslaniala skutecznie. i za dwa tyg powtorzenie scanu:)i niespodziewanie sie okazalo, ze ciaza jest o tydzien i 1dzien starsza niz nam mowiono, czyli due date na 4maja, a nie 12:)
jeszcze raz witam Natalyo i dziewczyny co tam u was?
Aha jakbym nie zdazyla jutro zlozyc zyczen, to skladam jzu dzis:wsztystkiego dobrego w nowym 2006roku, spelnienia marzen i duzo duzo duzo szczescia!!!!

Witam, ja na razie chodzę po watkach i się przedstawiam tylko
crazy09.gif

Mam na imię Marysia (=Misia), 26 lat (w nicku juz jest na wyrost, bo zaraz nowy rok), dwóch synków i trzecie dziecko, mam nadzieję, że dziewczynka :laugh: w drodze. Mam męża Niemca, nazywa się Tobias, mieszkamy w Berlinie, a od niedawna także w Warszawie (na razie jakiś czas tu bedziemy, a potem "na dwa domy"). To tyle na razie, papa

ja sie musze pochwalic ze moje dziecko pierwszy raz przespalo calutenka nocke...zasnal o 11 a obudzil sie o 8.30 i pol godziny jeszcze lezal i sie bawil ;D ;D
ostatnie pare nocy byly ciezkie bo maly dostal dwa zabki..a dzisiaj...nie pamietam kiedy czulam sie tak wypoczeta...mam nadzieje ze to taki prezent d niego na nowy rok i tak zostanie ;D ;D ;D

Tamaruniu,
milo, ze pytasz. No my jeszcze 2 w 1 ale juz chyba na dniach bo ma juz coraz czestsze skurcze przepowiadajace. A termin tuz tuz. Fajnie, ze dotrwalysmy do Stycznia ;D. Pozdrawiam. Ania

No to w razie czego, zycze zeby porod byl nie ciezki, zebys dobrze sie czula i nie denerwowal, i zeby Wasza Zuzka sie nie denerwowal tez i zebyscie byly zdrowe.
Misia witaj!!!Natalya, a ile Twoj dzieciaczek juz ma?FAjnie,z e zaczynasz rok odpoczeta:)

Hej dziewczyny,cos tak sie cichutko tutaj zrobilo,ale to chyba przez ten specyficzny czas przygotowan do swiat i Sylwestra.Fajnie,ze przybyly kolejne dwie dziewczyny-Misia i Natalya-witamy!Ja nie mialam udanego Sylwestra,bo i z kim,jak Alego nadal nie ma.Zdal juz teorie z prawka,i jeszce 7 stycznia czeka go egzamin z jazdy.Tez powinno sie udac,bo tam nie ma takich dziwactw jak u nas :)PPotem jak zwukle trzeba zalatwic mnostwo formalnosci w zwiazku z jego przyjazdem tutaj.Licze jednak ,ze najpozniej powinien przyleciec do Polski pod koniec stycznia.Co ta,tyle jeszce wytrzymam :)Jestem w Polsce z malym juz prawie 4 miesiace,wiec miesiac w ta czy w ta nie zrobi mi roznicy.Oczywiscie najserdeczniejsze zyczenia na Nowy Rok.Trzymajmy wszystkie kciuki za Anusie,bo to juz finisz!

reklama
moj maz jest Francuzem, poznalismy sie i pobralismy w Polsce, tam tez urodzila sie nasza dwojka dzieci, a teraz mieszkamy w Niemczech.

Do góry