reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Bylam dzis w teatrze Rampa na przedstawiewniu Stanoli. Baaaardzo mi sie podobalo,super!!! Serdecznie polecam Dziewczyny! Ola pieknie tanczyla i spiewala, naprawde bylam w szoku jak zdolna mamy kolezanke. Po przedstawieniu poznalam tez malego aniolka- sliczna Amy, alez cudowna z niej kruszynka!!!!!! :) :) :)

reklama
witam wszystkie boomowiczki a w szczegolnosci Anusie Kanusie
ktora w rzeczywistosci jest jeszcze ladniejsza niz na zdjeciu a jaki ma sliczny brzuszek a do tego figurka zachowana nie nagannie
Gratulacje moja droga slicznaie wygladasz!!!

na wstepie chcialam bardzo goraca podziekowac za mile slowa oraz za skorzystanie z zaproszenia bylo mi bardzo milo ??
niestety zlapalam dzis Rota virusa wiec caly dzien puszczam pawie ze tak powiem czuje s ie strasznie chodze w masce zeby ewentualnie nie zarazic amy bo bedzie dramat
nie wiem jak juytro poradze sobie w teatrzenaprawde obawiam sie tego bo ja to ledwie na oczy widze .....ale trzeba byc twardym a nie miekkim

hihi
pozdrawiam wszystkie panie i uwazajcie na wirusa

papa

na  wstepie chcialam  bardzo  goraca  podziekowac za mile  slowa oraz  za  skorzystanie z zaproszenia bylo mi bardzo milo ??

zamiast ?? milo byc !!

Bardzo dziekuje za komplement Stanolu ;D...

Ale przede wszystkim to wracaj szybciutko do zdrowia kochana, trzymamy kciki, zebys dala rade w teatrze mimo niedyspozycji, no i zeby Amy sie uchowala z dala od wstretnych wirusow!!!

Dziewczyny!!!
Co tu tak cichutko sie zrobilo. Co slychac w Naszych Mieszanych rodzinkach, jak rosna Wasze dzieciaczki, jak dojrzewaja brzucholki???

Ja powoli zblizam sie do porodu i troszke sie lekam.... Ale mam nadziej, ze wszystko bedzie OK, musi byc!!!

in every life we have some trouble,
when you worry you make it double
don't worry, be happy ;D :laugh: ;D :D ;D :laugh:

Pozdrawiam Was wszystie, Waszych ukochanych i przede wszystkim najmadrzejsze na swiecie, bo w wiekszosci minimum dwujezyczne Malenstwa!!!!

czesc dziewczyny , troszke ucichlo , ale przeciez tylko na chwilke ;D
bardzo zaluje , ze nie widzialm przedstawienia stanoli , naprawde mialam ochote gdzies pojechac wyrwac sie , bo musze przyznac , ze czuje sie zmeczona , a to dopiero poczatek :) moze bede miec okazje nastepnym razem :)
u nas narazie wszystko ok , zero nudnosci , wilczy apetyt , troszke zmeczenia i czasami totalna niechciejka ale pozatym super, tatus juz zaczol mowic do jeszcze plaskiego brzuszka po francusku :laugh: zeby malenstwo juz teraz przyzwyczajalo sie do jego glosu i innej mowy :laugh:
anusia tobie juz tak niewiele zostalo , napewno sie niepokoisz , ale chyba nie masz czym , zuza i ty zdrowe jestescie i tatus tony bardzo was kocha wiec wszystko musi sie udac :laugh:
buziaki dla wszystkich
stanola daj znac jak bedziesz w kraku , Amy jest taka slodka z tymi skrzydlkami , ze nie moge sie powstrzymac , zeby nie wziasc jej na rece ;)

Moje Drogie Dziewczyny!!! ;D

*
W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzę wam zrowia, życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
i w okół pełno życzliwych ludzi.​

Ania, Suzanna i Tony

Mikolaja bogatego
sniegu bielutkiego
choinki pachnacej
gwiazdki blyszczacej
minimum stresu
i maksimum radosci
i tyle szczescia ile karp ma kosci

zyczy Karolina z Alim i Emrusiem

reklama
no i po swietach a tu dalej pusto i cicho!!!Co tam u Was dziewczyny slychac?????JAk sie macie?JAk sie czujecie?przesylam zdj robione 3dni temu w 20tygodniu i 2dniu ciazy:)

Do góry