reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Kurde tu też ciągle pada, chcę umyc okna, a nie mam kiedy :baffled:
Elete Mój ich niezna, a tak ogólnie to szuka znajomego w polsce, bo już dawno stracił z nim kontakt :baffled:
Życzę miłego dnia moje drogie panie :-)

reklama
aisah, może nawet ten znajomy już jest gdzie indziej?:confused: nigdy nie wiadomo:tak:...
a u nas jest pochmurno na szczęście słońce z małymi przerwami na słońce;-)
no i mała właśnie wstała (niezłe wyczuwa moment) także zmykam....

dzien dobry kochane i nasze sliczne dzieciaczki !:))

u nas dosyc ladny dzien ale troszke chlodniej niz ostatnio.. ja zaraz lece ogarniac domek i skladac pranie. bo cala sterta sie uskladala bleh :/

hehe mala wlasnie przytargala swoja malutk kanape tutaj rozlozyla.. przytargala poduszki.. poukaldala misia poprzykrywala go sama sie ulozyla i udaje ze spia :D
jak dobrze jak tak sie juz umie sama pobawic - mamusia ma troszke czasu dl siebie hihihi :D

Domiska ty to masz dobrze, super pogoda, mała zajmie się sobą :happy: tu ciągle leje. Głowa mnie nie przestaje bolec od paru dni,a Aisah sama nie wie czego chce, na głowie mi siedzi od rana :baffled:
MASAKRA!!!

Aisah (Aisza) Tez mi sie wydaje ze to na zabki, ale nic w buzce nie widac i nie czuc, ale dzisiaj strasznie czesto wymiotowała. Ja sie musiałam przebrac z 2razy, a jej nie zlicze ile razy, nawet tacie sie oberwało, po twarzy:-D i we wanience. Ja juz sama nie wiem, moze to jakies choubsko sie przyplatało, ale temp. brak. Strasznie marudzi mam juz dosc dobrze ze tata jest juz w domu, zajmie sie nią :-)

oo hihi tego bym sie nie domyslila myslalam ze moze "ejza" czy cos takiego:D

jejku faktycznie nieciekawie! kurde jak mowic ze wymiotuje to fkatycznie.. niech brdzo duzo pije bo takie male dziecko moze sie strasznieeeee szybkooo odwodnic nwet wlasciwie niewiadomo kiedy :/ kurde nie wiem co doradzic bo moja mla zwymiotowala chyba tylko raz jak juz miala ponad dwa latka..
ale jak nie bedzie jej przechodzilo to moze warto sie przejsc do lekarza?

no i dobrze ze tatus w domciu to mamusi pomoze troche hihihihih :D:D

ja wlasnie sprzatam a mala mi rzekomo pomaga.. hihihihihi

Zasneła, ale kto musiał ja utulic do snu, oczywiscie mama. Jak jutro bedzie to samo to lekarz wita :baffled:
A teraz dobranoc, ide sie przytulic to mężusa bo mam wszystkiego dośc :-(

reklama
Zasneła, ale kto musiał ja utulic do snu, oczywiscie mama. Jak jutro bedzie to samo to lekarz wita :baffled:
A teraz dobranoc, ide sie przytulic to mężusa bo mam wszystkiego dośc :-(
Moze coś jej tylko zaszkodziło skoro nie ma gorączki, miejmy tylko nadzieję że jutro już będzie wszystko w normie. No ale teraz mamusię ma kto utulić do snu, jak to wszystko ładnie rozwiązane:):rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry