reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

hihi my mamy tylko jedna corcie ale nadrabia spiewaniem i dyskutowaniem za cala gromadke hihih :D
nie wiem czy mamy sie zdecydowac na kolejne teraz czy odczekac czy co.. ale chyba jeszcze nie teraz .. moze wprzyszlosci braciszek dla Szantuski hihi:))))

reklama
witam, jak mi niechcialo dzis wstac...
Elete iestety to juz nie ten wiek jak poczuje cos innego w butelce to nia dostane ta butelka..od czasu do czasu zje kasze ale nie chetnie....
moj David wlasnie sprawdza dlugosc rolki do papieru...czasami rece opadaja...Domiska..jak ja powiedzialam mezowi ze uciekne to mi obiecal ze jak tylko bedzie mial wolne to zabierze gdzies dzieciaki na caly dzien..
Elete maly ma skaze bialkowa i moze jesc tylko mleko nutramigen bo od innych dostaje ostrej biegunki...a jak tam twoje malenstwo?

Dziewczynki a czy wy wiecie co dziś za dzień?

Załączniki

• kobiet dzień.JPG
    kobiet dzień.JPG
    61,2 KB · Wyświetleń: 29
domimo- to nieciekawie z tą skazą mlekową....my jak na razie sie karminy piersią, także póki co nie znam tych kwestii....zupełnie...
wiem że mój kuzyn kiedyś miał to, ale nie pamiętam co mógł jeść-wiem że było zawsze dużo problemów z jego jadłospisem...:tak:
ale tylko Twój synek ją ma- a inne dzieciaki nie miały?

a dzisiaj mała znowu nie chce spać i brzuszek znowu daje o sobie znać:-(
mam chwilke przerwy bo mnie rodzinka zmieniła na chwilę...
także my mamy taki dzień kobiet:-D....i pochmurno na dodatek:-(
a jak u Was dziewczyny?

Elete wszystkie moje dzieci maja/mialy skaze Dominika najstarsza wyrosla juz bo czesto tak bywa..srednia i David maja jeszcze..i rzeczywiscie z jadlospisem masakra..juz mi sie koncza pomysly bo nawet ryb i kurczaka nie za bardzo...aaah co zrobic
ja dostalam bukiet czerwonych tulipanow moich ulubionych..a pogoda do bani nawet na spacerzenie nie bylismy

Domimo- ciekawa jestem co z afrykańskiego jedzenia dzieciaki mogą jeść przy tej skazie?

u nas też była nieciekawa pogoda, także dzień kobiet w domku z małą wyjącą osóbką...
a reszta dziewczyn??

dzien dobry! :)))

ja dzis jutro i pojutrze wolne :D ihaaaaaaa pogod ladniutka wiec fajniusio ;)

tylko kurdeeeee mala nas obudzila po 8 :( buuu jak nigdy .. mam nadzieje ze to tylko taki hihi jednorazowy wybryk ;)

reklama
moja Droga a jeszcze mając taką pogodę jak u was to pewnie już od piatej stałabym na warcie kiedy mogę wreszcie wziąść waszą małą. Mi się naprawdę nudzi! :tak: Ale nic, muszę wytrzymać, to tylko 4 miesiące i będę mogła własne maleństwo na spacerki zabierać:happy:- oczywiście o ile pogoda na to pozwoli bo tak wieje za oknem i leje na przemian z gradam że czasem strach ze ta wyspa ciągle cała:D:szok::rofl2:

Do góry