reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Domiska, zastanawiamy się wszyscy kiedy włosy zaczną się kręcić, na razie są bardzo proste i babcie mają nadzieję, że może proste zostaną:)..ale szczerze mówiąc nie widziałam w życiu mulatka z prostymi włosami,albo ja za mało widziałam:D......
No więc czekam na te kręciołki, miłego dnia Wam życzę kobietki

Załączniki

• Obraz 087.jpg
    Obraz 087.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 33
reklama
julitkakrol watpie że z prostych zrobi sie afro jak u Shannie, moja córka Aisah też miała na początku proste włoski teraz ma fale, a co dalej :confused: Widziałam pare mulatków z moze nie zupełnie prostymi włosami, ale z falami na głowie :-) Zeby miec afro to myśle, ale może sie myle, że musi sie z nim urodzic. Pozdrawiam :-)

A to moja królewna z falami na głowie :-D

Załączniki

• 2 dzień kobiet (14) 375x500.jpg
    2 dzień kobiet (14) 375x500.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 32
  • 2 dzień kobiet (17) 375x500.jpg
    2 dzień kobiet (17) 375x500.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 27
ja nie mogę i znowu jakie cuda u wklejaci ach rozczulam sie i te moje 4 miesiące to teraz znowu całe wieki , nie macie pojęcia dziewczyny jakmi szczęścirami jeteście:) Prześliczne maluszki no oka nie można oderwać ach.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Hej dziewczyny,
Chcialam sie przylaczyc do waszego grona, my tez zaliczmy sie do par polsko-zagranicznych i mamy 10 miesieczna coreczke Anie.
Tata Ani jest z Kamerunu i jestesmy ze soba juz ponad 6 lat.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie nas do waszego grona!
Pozdrawiam:-)

julitkakrol przeslicznnnyyyy ten twoj skarbek!!!!! :) nawet z prostymi wloskami bedzie cudny :D

Aisah i Twoja corcia przesloodka :)) widac wloski po mamusi odziedziczyla no ale kolorek wloskow po tatusiu :) moja mala prawie w ogole wloskow nie miala jak sie urodzila ale jak zaczely jej rosnac to od razu krecone wiec hihi chyba od razu widac faktycznie jakie wloski beda :)
Twoja juz ma sporo wloskow wiec pewnie takie juz jej zostana jakie ma wiec bedzie wlasnie mulatka z prostymi wloskami i tez jej slicznie bedzie! :)

olivca kochana juz niedlugo :D zobaczysz szybciutko to minie i bedziesz miec malenstwo w swoich ramionach :D a my bedziemy cieszyc oczka pieknymi zdjeciami!!! :)))

bangob witaj i pisz z nami jaknajczesciej!!!! :D Twoja malutka sliczna! a powiedz tatus jest bialy? bo malutka widac ze jasniunia .. tak sie tu rozpisalysmy o mulatkach hihi wiec stad moje pytanie :D
pisz co porabiasz gdzie mieszkacie jak zyjecie itd :D witaj nam!

aj u nas juz po 10 ale dopiero wrocilismy ze sklepu wiec mala dopiero bedzie szla spac ;) kupowalam bambusowe rolety do jednego pokoju mam nadzieje ze bedzie lanie wygladalo )

Ogólnie to dzień dobry dziewczyny!!!

bangob witamy w gronie, pisz czesto bo ostatnio pusto się tu robi ;-)
olivca tak się nie cierpliwisz ze i ja zaczełam odliczac czas do twojego porodu :-D Z miłą checią zobacze długo oczekiwaną czekoladke :-)

Dzieki dziewczyny za poranne powitanie!
Napisze cos wiecej o naszej rodzince, otoz mieszkam w Londynie juz od 7 lat, razem w zwiazku z moim ukochanym ponad 6 lat.
Ja obecnie nie pracuje, poniewaz postanowilismy, ze zostane z mala, jakos nie moga sobie wyobrazic oddac ja do zlobka, czy zostawic z niania:-), jak narazie!
Wiec tak sobie siedzimy w domku, chodzimy na basen, baby yoga, do parku, "parent and toddler drop in " zajecia itp.;-)
Domiska-tatus Ani jest ciemnoskory, moja coreczka poprostu wrodzila sie za swoja mamusia:tak:, nawet niebieskie oczka za mna odziedziczyla:-)
Twoja coreczka jest boska, sliczna dziewczynka!

Hej dziewczyny,
Chcialam sie przylaczyc do waszego grona, my tez zaliczmy sie do par polsko-zagranicznych i mamy 10 miesieczna coreczke Anie.
Tata Ani jest z Kamerunu i jestesmy ze soba juz ponad 6 lat.
Mam nadzieje, ze przyjmiecie nas do waszego grona!
Pozdrawiam

Witaj bangob, bardzo się cieszymy że nas znalazłaśJ ;-):-)Rozgość się i myśłę że w gronie tych wszystkich dziewuszek będzie Ci tak miło jak mi jest hihi :rofl2::rofl2::rofl2:PS.Dzięi za stronkę, głosik oddaję codziennie i przy okazji coś dla siebie poczytam;0
Domisia, Aisah jakie wy kochane jesteście, nie mogłam trafić lepiej.:tak::tak::tak:
Tak sobie myślę jesteście na nk lub facebooku?:happy:

Hej, dla mnie to mój Ksawciu może mieć i fale, nie muszą być sprężynki:tak:
Dziś mój mały rycerzyk objadł się biszkoptów, cudownie jest patrzeć jak z każdym dniem potrafi coraz więcej, oczywiście dziś nie wyobrażam sobie, że miałoby go tu nie być ze mną.
Bangob" a powiedz z jakiego miasta w Kamerunie jest Twój luby, bo mój także pochodzi z Kamerunu, dokładnie z Douali...
Niedziela mija stanowczo za szybko....pozdrawiam Was mamuśki

reklama
Witam,:-)
Wlasnie skonczylysmy baaardzo dluga drzemke, razem z coreczka.:-D
Jest troche przeziebiona biedulka:-(, ale mam nadzieje, ze bedzie ok!
Olivca-dziekuje ci kochana za oddany glosik, byl bardzo potrzebny!
Julitakrol- moj kochany pochodzi z Yaounde. A jak dlugo jestescie razem? W jakim jezyku tatus rozmawia z dzieciatkiem?
U nas ja mowie do Ani po polsku, a tatus po francusku, mam nadzieje,ze bedzie boegla w tych jezykach, bardzo mi na tym zalezy.:tak:
Dziewczyny mam rowniez do was prosbe, abyscie mogly oddac glosik na moja coreczke, idealnie raz dziennie;-), albo chociaz od czasu do czasu, jak odwiedzacie forum:-) Bardzo liczymy na wasze glosy!
Pozdrawiam!

Do góry