reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

reklama
no to suuuperek!! szkoda zemamusie tak wczesnie obudzila ale najwazniejsze ze zdrowa Aisah! :))

u nas mala tez cos ostatnie dnie wczesniej wstaje.. dzis niby przed 9 ale do niej to nie podobne - zazwyczaj nie wczesniej niz 10 hm ... :D
wlasnie ogladamy ulice sezamkowa:)

a co tam u mamus i przyszlych mamus?:)

a u nas pochmurno i deszczowo:-(- za to mała śpi cały dzień (z małymi przerwami oczywiście) jak zaczarowana:-D....

a moja mala postanowila sobie uciac drzemke hihi:D
ja chyba pojde i dokoncze malowanie mojego wiklinowego stoliczka starego.. posluzy jako dodatek do pokoju :D

poza tym poogldam sobie troche polskiej telewizji :D

u nas dzisiaj znowu śnieg padał a w międzyczasie zaliczyłyśmy pierwszy spacer i szczepienie..:-) także mamy dzień pełen wrażeń...:tak:

Ela, próba mikrofonu:)

Domiska, marzę, aby mój brzdąc miał tak bujną czuprynkę jak Twoja księżniczka...pozdrawiam:)

Ostatnia edycja:
Witam, jak zawsze deszczowo :baffled:
Jednak te wymioty i marudzenie było na zabki. Dzisiaj przez przypadek wyczułam zabka :-) Widac tylko spuchniete dziaselka, ale czuc lewa jedynke na dole :-):-):-)
A Aisah ciagle marudzi i wszystko wkłada do buzi, pewnie ja swedzi, albo boli, nie wiem nie pytam bo nie ma sesu hehehe :-D
Mysle zeby kupic jej jakis zel na dziasełka :tak:

reklama
julitkakrol dzieki :D te wloski mojej malej to fajne ale mowie ci ile przy nich robotki.. czasami juz trace nerwy i cierpliwosc :/

Aisah gratulacje dla malej za pierwszego zabka!

oj jaka tu cisza.. gdzie sie podziewacie :)?

Do góry