reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pary Polsko-Zagraniczne

nie było mnie- bo problemy brzuszkowe nieźle dały mi się we znaki- także teraz nadal są ale jest o niebo lepiej:tak:...
a co do okro- to samo- zupy znowu nie znam:-D...
bardzo lubię jeszcze moi-moi nie wiem czy tak się to pisze...:zawstydzona/y:

co do ciemnienia to gdzieś przeczytałam że zaczyna być widoczne poniżej paznokci...u małej właśnie jest tak na kciukach....ale pewnie to też zależy....

ojej właśnie otworzyła oczy-także pewnie zaraz biegnę na ratunek;-):-D...

reklama
Elete widze że twoja mała ma włoski jak Aisah po kapieli wygląda jak mały aniołeczek, same loczki, super. Ale teraz nawet na suchych włosach widac fale, dlatego wygląda dziwnie, bo kazdy włos rośnie w inna strone :-D
A co do kolou skory to podobno z wiekiem ciemnieje, Aisah jak sie urodziła była różowa hehehe:-D pózniej wyglądała jak zupełnie biała, a teraz ma przepiękny czzekoladowy odcień brązu i to mi się podoba :-)
olivca życze cierpliwości i na bank dzidzia bedzie super bo zazwyczaj miksy wychodzą świetne :-)

Wiecie to przy paluszkach to chyba już zawsze ciemniejsze będzie . Moja mała ma znaaacznie ciemniejsze na paluszkach przy paznokietkach ale nie sciemniala dl tego koloru hihi.

U nas jak mała ma mokre włoski to trochę lepiej bo są mokre i przez to luzniejsze loczkki gorzej jak wyschną hihi wtedy jest typowy baranek. Dobrze ze już ss dlugawe to bardzo pomaga.

A ja w pracy buu hihi a tak mi się nie chce taka pieekna pogoda na dworze ach!

Ta oczywiscie pogoda super CAŁY DZIEŃ PADA :baffled:
Ja też myśle że ciemniejszy kolor przy paznokciach zawsze bedzie ciemniejszy.
Ale kto tam wie
Jak byłam w ciąży to Madi całował mnie w brzuchol i mówił że Dzidzia bedzie miała znak na policzku, bo tata ja całował. Ja go wyzywałam że nie chce żadnych znamion, a on i tak nie wiedział w które miejsce całował ja hehehe. Mała teraz ma ciemną plamkę na udzie wygląda jak usta i jaśniejszą na pupie hehehe Oj ten tata :-)

Z tego co sie właśnie też niedawno dowiedziałam takie plamki są bardZo częste u naszych mieszanych dzieci. Któraś z dziewczynek tu o tym pisała - pewnie tatusiowie czescciej te brzuszki całują hihi
My też taka mamy na pupie hihi

nie mamy jeszcze tej plamki, ale poczekamy zobaczymy....
może rzeczywiście coś pomyliłam z tym ciemniejszym pod paznokciem:zawstydzona/y:...ale zauważyłam że się zaczęło pojawiać...
a w jakim miesiącu u Was dzieciaki nabierały koloru?
Aisah-ta historia o plamce brzmi prawie jak bajka...:-D
wygląda na to że nasze córeczki mają podobny typ włosków..:-)
a u nas dzisiaj była śliczna i słoneczna pogoda, pewnie nie tak ciepło jak u Domiski, ale zawsze coś;-)

ja nie jestem zmiksowana a mam taką ciemniejszą a nawet ciemną plamę na lewej łydce, wyglądało to zawsze jakbym w tym miejscu przesadziła z samoopalaczem:) A teraz już wiemy ze to kształt afryki i to takie moje przeznaczenie:D

reklama
Haha jak słodko kształt afryki

W ogóle sporo widzę tu panów z afryki może zostaną przyjaciolmi na koniec hihi

Muszę znaleźć jakiegoś pana ze Stanow żebym jako żona amerykanina nie była tak osamotniona hihi

Co tam kobietki porabiacie? Buuu ja w pracy właśnie a tak mnie się nie chce może mnie któraś zastąpi? Hihi

Do góry