reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Party //(*_*)\\

No tak - Piotruś je sam bułkę, chlebek, ciasteczka różnej maści i tyle. Warzywka wylatywały spomiędzy paluszków i się wkurzał. A makaronem pluje :dry:

reklama
A my wklejamy sie z Moim torcikiem - wiem wiem chowa sie przy Waszych, ale to tort na impreze nieoficjalna - I MOJ PIERWSZY W SWIECIE UPIECZONY haha

i nie umiem wkleic fotki - walne link na zamknietym do piccassy
:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Anni torcika widziałam. I muszę Ci powiedziec że podziwiam zdolności:tak:. Wygląda jak prawdziwy torcik od mamy...:tak: Ach, dzieciństwa smak...​

Anni, torcik pierwsza klasa i widać że Suri smakuje.:tak:
Ja tam się nie biorę za pieczenie ciast - ewentualnie takie z proszku.;-)

Dziewczyny odświeżam wątek już niedługo kolejne urodzinki naszych pociech planujecie juz coś, piszcie co tam wymyśliłyście ;-).

Ja jeszcze nie mysle, choc juz w glowie siedzi. Bedzie moja mama tym razem - przylatuje na urodzinki Suri. Pewnie upieke tort i pojdzimey gdzies do restauracji:tak:

reklama
A moze ja tez tort sama upieke?Biszkopty upiec to nie problem tylko przydal by mi sie fajny przepis na mase do tortu.Macie moze jakis fajny?

U kolezanki na urodzinkach jadlam przepyszny z owockami choc sama jestem fanka czekoladowych a nawet czokoladowo-czekoladowych :) ale tamten byl tak pyszny i piekny(z zewnatrz do polowy,po bokach caly ''wysadzany'':)owocami,truskawkami i jagodami i chyba kiwaczkami a powyzej kruszonymi orzeszkami.)Masa w srodku biala z alkoholem,chyba smietankowa czy cos,ale ja to sie nie znam.Pyszny byl i tyle i taki chce upiec!Tylkoz e ja z ta kumpela juz nie gadam(wiecznie rywalizowali o dzieci,ja nie potrzebuje takich znajomych)wiec przepisu nie dostane...
Wklejajcie przepisy:)

Do góry