reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Party //(*_*)\\

No tak - Piotruś je sam bułkę, chlebek, ciasteczka różnej maści i tyle. Warzywka wylatywały spomiędzy paluszków i się wkurzał. A makaronem pluje :dry:

reklama
A my wklejamy sie z Moim torcikiem - wiem wiem chowa sie przy Waszych, ale to tort na impreze nieoficjalna - I MOJ PIERWSZY W SWIECIE UPIECZONY haha

i nie umiem wkleic fotki - walne link na zamknietym do piccassy
:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Anni torcika widziałam. I muszę Ci powiedziec że podziwiam zdolności:tak:. Wygląda jak prawdziwy torcik od mamy...:tak: Ach, dzieciństwa smak...​

Anni, torcik pierwsza klasa i widać że Suri smakuje.:tak:
Ja tam się nie biorę za pieczenie ciast - ewentualnie takie z proszku.;-)

Dziewczyny odświeżam wątek już niedługo kolejne urodzinki naszych pociech planujecie juz coś, piszcie co tam wymyśliłyście ;-).

Ja jeszcze nie mysle, choc juz w glowie siedzi. Bedzie moja mama tym razem - przylatuje na urodzinki Suri. Pewnie upieke tort i pojdzimey gdzies do restauracji:tak:

reklama
A moze ja tez tort sama upieke?Biszkopty upiec to nie problem tylko przydal by mi sie fajny przepis na mase do tortu.Macie moze jakis fajny?

U kolezanki na urodzinkach jadlam przepyszny z owockami choc sama jestem fanka czekoladowych a nawet czokoladowo-czekoladowych :) ale tamten byl tak pyszny i piekny(z zewnatrz do polowy,po bokach caly ''wysadzany'':)owocami,truskawkami i jagodami i chyba kiwaczkami a powyzej kruszonymi orzeszkami.)Masa w srodku biala z alkoholem,chyba smietankowa czy cos,ale ja to sie nie znam.Pyszny byl i tyle i taki chce upiec!Tylkoz e ja z ta kumpela juz nie gadam(wiecznie rywalizowali o dzieci,ja nie potrzebuje takich znajomych)wiec przepisu nie dostane...
Wklejajcie przepisy:)

Do góry