reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Kachasku tort przecudny :-).
Gusia ślicznie nakryłaś stoły :-).
Kachasku tort przecudny :-).
anni
Fanka BB :)
A my wklejamy sie z Moim torcikiem - wiem wiem chowa sie przy Waszych, ale to tort na impreze nieoficjalna - I MOJ PIERWSZY W SWIECIE UPIECZONY haha
i nie umiem wkleic fotki - walne link na zamknietym do piccassy
:-):-):-)
i nie umiem wkleic fotki - walne link na zamknietym do piccassy
:-):-):-)
Ostatnia edycja:
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dziewczyny odświeżam wątek już niedługo kolejne urodzinki naszych pociech planujecie juz coś, piszcie co tam wymyśliłyście ;-).
anni
Fanka BB :)
Ja jeszcze nie mysle, choc juz w glowie siedzi. Bedzie moja mama tym razem - przylatuje na urodzinki Suri. Pewnie upieke tort i pojdzimey gdzies do restauracji
reklama
Olla
Melowa mamusia:)
A moze ja tez tort sama upieke?Biszkopty upiec to nie problem tylko przydal by mi sie fajny przepis na mase do tortu.Macie moze jakis fajny?
U kolezanki na urodzinkach jadlam przepyszny z owockami choc sama jestem fanka czekoladowych a nawet czokoladowo-czekoladowych ale tamten byl tak pyszny i piekny(z zewnatrz do polowy,po bokach caly ''wysadzany''owocami,truskawkami i jagodami i chyba kiwaczkami a powyzej kruszonymi orzeszkami.)Masa w srodku biala z alkoholem,chyba smietankowa czy cos,ale ja to sie nie znam.Pyszny byl i tyle i taki chce upiec!Tylkoz e ja z ta kumpela juz nie gadam(wiecznie rywalizowali o dzieci,ja nie potrzebuje takich znajomych)wiec przepisu nie dostane...
Wklejajcie przepisy
U kolezanki na urodzinkach jadlam przepyszny z owockami choc sama jestem fanka czekoladowych a nawet czokoladowo-czekoladowych ale tamten byl tak pyszny i piekny(z zewnatrz do polowy,po bokach caly ''wysadzany''owocami,truskawkami i jagodami i chyba kiwaczkami a powyzej kruszonymi orzeszkami.)Masa w srodku biala z alkoholem,chyba smietankowa czy cos,ale ja to sie nie znam.Pyszny byl i tyle i taki chce upiec!Tylkoz e ja z ta kumpela juz nie gadam(wiecznie rywalizowali o dzieci,ja nie potrzebuje takich znajomych)wiec przepisu nie dostane...
Wklejajcie przepisy
Podziel się: