reklama
A moze ja tez tort sama upieke?Biszkopty upiec to nie problem tylko przydal by mi sie fajny przepis na mase do tortu.Macie moze jakis fajny?
sama jestem fanka czekoladowych a nawet czokoladowo-czekoladowych
może Nutela
Ja mam straszny problem gdzie zrobić urodzinki Zu. Niestety nie mamy już działki jak w ubiegłym roku, a w domu miejsca za mało. Szczególnie że teraz Zu ma już swoich własnych znajomych i z ich rodzicami to mi wychodzi ponad 20osób.
może piknik w parku na trawce??? albo grill
Wow... jestem pod wrażeniem sprzętów, na ktorych obecność w domu muszę zacząć się nastawiać...
no zacznij już szykować miejsce;-)
olla domek fajny, moi rodzice zastanawiają się, żeby kupić taki Staskowi do ich ogródka.
iza polecam kuchnie, Stasiek dostał od chrzestnej na imieniny w listopadzie i do dzisiaj codziennie rano gotuje mamie kawę
ja też się zastanawiam nad tym rowerkiem, wczesniej myślałam o kolejce z duplo, ale mój mąż nie wytrzymał i ostatnio kupił Stasiowi (choć mam wrażenie, że to bardziej dla niego)
aniajw
mama Natusi
Ja chciałam kupić dla Nati fotelik do siedzenia (miniaturka dużego), ewentualnie zestaw do gotowania coś typu co izka wkleiła. A fotelik to coś takiego tylko że nie pompowany
FIFI NIEZAPOMINAJKA SUPER FOTELIK FOTEL KURIER !!! (627129709) - Aukcje internetowe Allegro
FIFI NIEZAPOMINAJKA SUPER FOTELIK FOTEL KURIER !!! (627129709) - Aukcje internetowe Allegro
Wiki dostanie zestaw lekarski, liczę że jak się nim zacznie bawić to przestanie odstawiać histerie u lekarza Do tego też myślę o kuchni jak dziewczyny albo jeszcze o takiej dwustronnej tablicy 2 w 1_TABLICA MAGNETYCZNA I KREDOWA ______+LITERKI (638811394) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny, czy Wy już myślicie o prezentach urodzinowych??? Ja sprzedałam sporo rzeczy Madzi, którymi już się nie bawiła i zrobiłam miejsce na nowe zabawki, ale ciągle nie wiem co wybrać.
Już Wam pisałam że na Dzień Dziecka kupiłam Jej taką maskotkę co świeci w ciemności.
A na urodziny ciągle się waham. Myślałam o tym odkurzaczu Pyłku, ale Madzia też bardzo bardzo wyciąga rączki jak widzi telefon Fisher Price. Fajny jest faktycznie. No i mnie osobiście baaaaardzo się podobał Zegar Fisher Price, tylko wydaje mi się że jeszcze jest na niego za mała....
tu jest telefon: Fisher price telefon komórkowy (646338273) - Aukcje internetowe Allegro
tu zegar:
zegar Fisher Price MÓWI PO POLSKU (646013038) - Aukcje internetowe Allegro
Głupieje już, szperam w tych zabawkach jak głupia...
Już Wam pisałam że na Dzień Dziecka kupiłam Jej taką maskotkę co świeci w ciemności.
A na urodziny ciągle się waham. Myślałam o tym odkurzaczu Pyłku, ale Madzia też bardzo bardzo wyciąga rączki jak widzi telefon Fisher Price. Fajny jest faktycznie. No i mnie osobiście baaaaardzo się podobał Zegar Fisher Price, tylko wydaje mi się że jeszcze jest na niego za mała....
tu jest telefon: Fisher price telefon komórkowy (646338273) - Aukcje internetowe Allegro
tu zegar:
zegar Fisher Price MÓWI PO POLSKU (646013038) - Aukcje internetowe Allegro
Głupieje już, szperam w tych zabawkach jak głupia...
Olla
Melowa mamusia:)
No fajny ten telefon,na zegarek to chyba jeszcze przyjdzie czas,tak na trzecie urodzinki jak znalazl
My nie odprawiamy w tym roku Amelkowych urodzinek bo wakacje tuz tuz i trzeba za miesiac juz calosc zaplacic a jednak takie party to troche by szarplo.
Kupimy malutkiej jakis drobiazg i tak sie bedzie cieszyla
Moze wlasnie taki telefonik))
My nie odprawiamy w tym roku Amelkowych urodzinek bo wakacje tuz tuz i trzeba za miesiac juz calosc zaplacic a jednak takie party to troche by szarplo.
Kupimy malutkiej jakis drobiazg i tak sie bedzie cieszyla
Moze wlasnie taki telefonik))
Dzagud mam nadzieję ze u Was sprawdzi sie ten odkurzacz
Ja dzis zamówiłam na prezent dla Zu taką branzoletkę złotą z wygrawerowanym imieniem. Oddalismy troszkę starego złota i cena wyszła 200zł.
Baaaaardzo mi się spodobała bransoletka Suri, ale u nas takich nie ma
No i sama się wzięłam znów za zaproszenia... Tym razem robione na szybkiego, ale moja własnoręczna robota
Ja dzis zamówiłam na prezent dla Zu taką branzoletkę złotą z wygrawerowanym imieniem. Oddalismy troszkę starego złota i cena wyszła 200zł.
Baaaaardzo mi się spodobała bransoletka Suri, ale u nas takich nie ma
No i sama się wzięłam znów za zaproszenia... Tym razem robione na szybkiego, ale moja własnoręczna robota
reklama
A i jeszcze ten telefon Fishera co Dzagudek pokazywała ma Zu dostac od mojej siostry... Ale znając życie w ostatniej chwili sie okaze że dostanie jakieś chińskie małe coś.... Moja siostra ma talent do beznadziejnych szybko psujących się prezentów;-)
Podziel się: